Купуючи курси англійської для дитини, не зупиняйтеся на першій же рекламі або школі, яка знаходиться біля будинку. Ви можете знайти гідні курси за оптимальною ціною, потрібно тільки пошукати й порівняти ціни з пропонованими послугами.

Ми вже розбирали, які дитячі курси англійської є в Києві, а тепер давайте розберемо, що дають курси англійської дітям, скільки вони коштують і за якими матеріалами проходить навчання.

Отже, на курсах діти не просто розбирають правила та нові слова, а вчаться застосовувати знання в різних життєвих ситуаціях. Хороші курси мають комунікативний підхід, який допоможе дитині навчитися застосовувати знання мови у всіх необхідних випадках: для навчання, в поїздках або на іспитах.

Скільки коштують курси англійської мови для дітей та чому

 

Скільки коштують курси англійської для дітей?

Звертати увагу на ціну навчання потрібно, але ключовим у виборі має бути комплекс характеристик. Навчання на курсах для дитини має бути цікавим, щоб її не змушували щоразу йти на заняття. Добре, коли школи передбачають систему мотивування дітей, а самі заняття проходять весело, відповідають рівню та віку учнів.

Вартість курсів англійської для дітей може варіюватися залежно від багатьох факторів. Для порівняння краще рахувати вартість години занять, а не курсу або семестру, адже різні курси включають різну кількість занять і час навчання.

  1. Рівень викладачів

Зарплата викладачів не в останню чергу впливає на вартість курсів. Досвідчений викладач із міжнародними сертифікатами або носій мови не може коштувати дешево. А ось недорогі курси можуть знижувати ціну за рахунок викладачів-студентів. Поцікавтеся в обраній школі, які викладачі там працюють.

  1. Кількість учнів у групі

Чим більше дітей у групі – тим дешевша вартість заняття. Але велика кількість учнів впливає на якість викладання. Щоб учитель зміг приділити увагу на занятті кожному, дітей у класі має бути не більше 10-12.

  1. Розташування школи

Обираючи школу в зручному районі, також враховуйте вартість оренди приміщень. Формат занять (офлайн або онлайн) також часто відрізняється в ціні, вартість онлайн-занять менша. При цьому враховуйте вік і особливості дитини. Маленькі діти погано концентруються довго біля екрану, з ними краще проводити заняття активно в формі гри. Старшим дітям звичніше вчитися онлайн, хоча тут теж потрібно орієнтуватися на темперамент: одним краще бути вдома та займатися в спокійній атмосфері, а іншим необхідна жива компанія, азарт і активності.

 

Скільки коштують курси англійської мови для дітей та чому - 2
Ціна курсів залежить від формату навчання, підготовки викладачів і інших чинників

 

За якими підручниками вивчають англійську на курсах?

Матеріали для дітей на курсах мають відповідати їхньому віку. Підручники, за якими вчать англійську на курсах, можуть бути авторськими або ж від англійських чи американських видань. На пробному уроці або консультації перед початком навчання перегляньте матеріали, поцікавтеся темами, які діти будуть проходити.

 

Олена Задворна

 

Дата публікації: 14 квітня 2021