Багато батьків замислюється про курси англійської для малюків, тому що розвивати мовні навички у дітей із років – чудове рішення. Але є маса нюансів, які необхідно враховувати, якщо ви вирішили віддати малюка на курси англійської мови в Києві. Якщо серйозно поставитись до вибору курсів, то результати перевершать усі ваші очікування, а маленький студент навчатиметься із задоволенням.

Курси англійської для малюків у Києві
У дитинстві ми пізнаємо світ через гру, тому й уроки англійської мають бути цікавими, активними та веселими

Спершу необхідно відповісти собі на запитання, в якому саме віці варто віддавати дитину в мовну школу. Щойно вона заговорить? Можете спробувати, але далеко не кожна київська мовна школа на це погодиться. Подібні заняття дуже специфічні, і найбільше, на що ви можете розраховувати, це розвиток комунікативних навичок. Тому багато педагогів сходиться на думці, що почати вивчення іноземної мови слід у віці 4-6 років. Саме на цю вікову групу розрахована більшість курсів англійської для малюків у Києві. Що вони представляють?

  1. Як правило, тривалість уроків англійської для дітей досить мала. Діти не можуть довго концентрувати увагу, тому щоб заняття їм не набридло, воно має тривати не більше 30 хвилин.
     
  2. Кожен урок присвячений певній тематиці. Протягом заняття використовуються відповідні картинки, аудіо- та відеозаписи та навіть іграшки.
     
  3. Курси англійської для малюків у Києві проводяться не рідше 2-3 разів на тиждень. Це дозволяє дітям не забути теорію і не розгубити отримані навички.
     
  4. Дитячі уроки англійської проходять згідно зі спеціальною методикою, але також учитель зобов'язаний знайти індивідуальний підхід до кожного учня.
     
  5. Щоб діти ефективно засвоїли матеріал, а також закріпили комунікативні навички, дитяча англійська в Києві передбачає навчання в групах по 5-8 дітей.
     
  6. На курсах англійської для малюків у Києві інформація подається поступово – від легких до складних слів і фраз. На перших уроках вивчається алфавіт, рахунок, а також найпоширеніші слова. Як правило, вже через 2-3 заняття дитина може вимовляти нескладні короткі речення англійською.
     
  7. Щоб слова добре запам'ятовувалися, дуже важливо створити у дитини асоціативний ряд. Тому теорія на дитячих курсах англійської в Києві супроводжується яскравими візуальними прикладами у вигляді карток, кубиків, фігурок і мультфільмів.
     
  8. Дитині важливо вловити ритміку англійської мови і навчитися правильно вимовляти слова. Допомогти в цьому можуть пісеньки з простою мелодією, яка добре запам’ятовується, тому на уроках обов'язково використовуються аудіозаписи.

Найкращий час, коли можна почати вивчати англійську мову, – перед загальноосвітньою школою. Це дозволяє навчити дітей дисципліни і розвинути в них відповідальне ставлення до уроків і домашніх завдань.

Дата публікації: 17 березня 2020