У майбутньому на дітей чекає безліч випробувань, тому батькам варто задуматися про їхню освіту з ранніх років. Уроки англійської для найменших – один із найбільш ефективних способів розвинути у дитини комунікативні навички й інтерес до навчання.

Щойно ваш малюк сказав своє перше слово, почав складати кубики з буквами, спробуйте вчити з ним прості слова іноземною мовою. Ви здивуєтеся, як легко і швидко він їх запам'ятає. Звісно, не варто втомлювати дитину складними конструкціями та багатогодинними заняттями. Почніть вивчати англійську для маленьких із простого. Для цього ви можете використовувати:

  • розвивальні картки з англійськими словами та картинками;
  • книжки з англійськими казками;
  • іграшки, які «говорять», з англійським аудіо;
  • відеоматеріали англійською мовою для маленьких дітей (просто дивіться мультики).

Якщо у вас недостатньо часу на заняття з дитиною, то вам допоможе спеціальний курс англійської мови для маленьких дітей. Подібні уроки розроблені за особливою методикою, тому заняття дитина сприймає як гру. Почавши навчання, пам'ятайте, що ми не просто вчимо англійську для найменшеньких, а граємо в неї!

Уроки англійської для найменших – з якого віку починати?

Скільки часу приділяти заняттям англійською з дитиною?

«Навіщо ми вчимо англійську для найменшеньких із пелюшок?», – запитують батьки. Поки дитина вбирає нову інформацію, як губка, і відкрита для всього нового – це ідеальний час записатися на курс англійської мови для маленьких дітей.

 

Уроки англійської для найменших – з якого віку починати? - 2
Повірте, є сенс починати якомога раніше

З вашою дитиною займатимуться досвідчені викладачі та висококваліфіковані педагоги. Вони допомагають не тільки малюкам опанувати англійську мову, а й дають практичні поради батькам для домашнього навчання. Уроки англійської для найменших – це інноваційні методики та програми, які розроблені з урахуванням психології, потреб і розвитку дітей. Тому матеріал подається дітям ненав'язливо, а в якості гри. Чим веселіше вивчати англійську для найменшеньких, тим швидше проходить процес запам'ятовування і навчання.

Найголовнішою перевагою таких занять є те, що дитина не тільки вчить слова і правила, а й знайомитися з культурою іншої країни. Завдяки курсу англійської мови для маленьких дітей дитина знатиме про традиції англійців пити чай о 5 годині вечора, як звати королеву і ще багато чого цікавого. Уроки англійської для найменших – хороший спосіб навчити дитину того, що допоможе зруйнувати мовний бар'єр у майбутньому.

 

Тетяна Огородник

 

Дата публікації: 20 жовтня 2020