Усі батьки піклуються про майбутнє своїх дітей. Курси англійської для маленьких дітей – це саме прояв такої турботи та найкращий варіант додаткового гуртка. Але навіщо потрібна англійська мова для маленьких дітей, якщо її можна вивчити пізніше?

Коли дитина розвивається інтелектуально, вона починає мислити інакше. Діти, які займаються вивченням англійської мови, більш розкуті та гнучкі, що дуже важливо і для навчання, і для життя в цілому. Англійська мова, призначена для дітей, – це не просто механічне заучування граматики й лексики, це нова система понять. Для маленьких дітей англійська – це ідеальний вид навантаження для мозку.

Нюанси англійської для маленьких дітей

Діти, які займаються вивченням іноземної мови, раніше своїх однолітків вчаться добре концентруватися та бути максимально уважними. Плюс досвід навчання на курсах вчить дітей адаптуватися до різних умов у школі, працювати з різними вчителями та спілкуватися з однокласниками.
 

Англійська для маленьких дітей: особливості та поради батькам
Не обмежуйте дитину – віддайте на курси, які розширять її можливості

Англійську для маленьких дітей варто починати вчити від 4 до 6 років. Саме в цьому віці вивчення мов не лякає дітей і дається дуже легко. Рідна мова вже опанована, тому не буде ризику змішування. Дошкільнята дуже добре запам'ятовують усе нове, тому можуть швидко набрати базовий словниковий запас і схопити особливості вимови. До того ж вони ще не зайняті іншими предметами й можуть повністю присвятити себе англійській.

Однією з найсерйозніших проблем, які виникають під час вивчення англійської мови в дорослому віці, є те, що люди переносять усі граматичні конструкції рідної мови в англійську. Якщо ж говорити про дітей, цих стереотипів у них ще немає. Англійська мова для дітей – це абсолютно нова система, яка не порівнюється з рідною мовою, а засвоюється з нуля.

Поради батькам щодо вивчення англійської з маленькими дітьми

  1. Проводити заняття необхідно регулярно, а не тоді, коли з'явиться час.
  2. Кожне заняття має бути веселим і цікавим, щоб у дитини не зникало бажання вчитися.
  3. Починати вивчати англійську мову дитині потрібно з тієї лексики, яку вона буде вживати щодня.

Англійська для маленьких дітей: особливості та поради батькам - 2

Юлія Блажевич

 

Дата публікації: 3 березня 2020