На батьках лежить завдання сформувати у дітей позитивне ставлення до вивчення англійської дистанційно. Не потрібно переконувати вашу дитину в тому, як важливо сьогодні знати іноземну мову. Нехай діти й хочуть швидше стати дорослими, але відмова від безтурботного життя й ігор не входить до їхніх планів. Тому варто записатися на найкращі дистанційні курси англійської мови, які дають хорошу базу знань для дітей шляхом ігрових та інтерактивних занять.

Батьки, підготуйтеся до того, що вам доведеться не тільки контролювати навчання ваших дітей в домашніх умовах, але і брати в ньому безпосередню участь. Коли дитина дивиться на натхнених маму з татом, її інтерес до вивчення англійської стрімко зростає. Як би це не звучало, але більшість з того, що роблять діти, вони роблять заради батьківського схвалення. Якщо ви будете хвалити вашу дитину після кожного уроку на найкращих дистанційних курсах англійської мови, вона вчитиметься більш старанно. Крім того, це прекрасна можливість для батьків підтягнути свої знання. Повторення навіть того, що ви знаєте, може позитивно вплинути на ваші здібності до навчання й отримання нових навичок.
 

Найкращі дистанційні курси англійської мови – прекрасний спосіб провести час зі своїми дітьми
Заняття на дистанційних курсах – добре, але не забувайте занурювати дитину в англійську й після них

Щоб ваша дитина займалася на найкращих дистанційних курсах англійської мови з задоволенням, створіть мовне середовище прямо вдома. Це неважко та весело.

  1. Грайте англійською – виробники дитячих товарів випускають на ринок різноманітні розвивальні іграшки. Є набори карток, які допомагають вивчати слова та створювати асоціативний ланцюжок. Щоб ваші діти навчилися використовувати свої знання на практиці, складайте з ними діалоги з вивченими англійськими словами. Після того як дитина навчилася рахувати, пограйте з нею в хованки, попросивши її вголос вимовляти цифри англійською мовою. Вигадати гру та адаптувати її під вивчення легко, а ваша дитина буде в захваті. Дистанційні уроки слід впроваджувати в життя дитини так, щоб вона використовувала отримані знання за першої-ліпшої можливості.
     
  2. Робіть разом із дітьми вправи, але не тисніть на них під час цього процесу – на найкращих дистанційних курсах англійської мови викладач буде давати завдання для самостійної роботи. Батьки повинні бути не суворим контролерами, а помічниками. Часто діти відчувають занепокоєння, коли роблять домашнє завдання після дистанційного уроку і несуть його на перевірку батькам. Вони бояться покарання за скоєну помилку. Не будьте суворими, оскільки негативні спогади про вивчення іншої мови можуть легко відбитися на ваших дітях. Краще підбадьорюйте дитину і допомагайте розібратися з труднощами дистанційного навчання.
     
  3. Дивіться мультфільми та дитячі передачі англійською мовою – діти люблять мультфільми Disney. Напевно ви їх теж дивилися в дитинстві та знаєте напам'ять. Чому б не переглянути їх в оригіналі? Лексика там нескладна, легко запам'ятовується, а те, що відбувається на екрані, допомагає створити асоціацію та зрозуміти контекст. Перегляд мультфільмів в оригіналі – метод, який показав свою ефективність на дистанційному навчанні.

Сьогодні не потрібно самому вигадувати способи залучати дитину до вивчення англійської мови дистанційно. В інтернеті ви знайдете безліч спеціальних ресурсів, які створені з метою навчити дітей англійської. Навчальні мультфільми і ролики для дітей мають просту структуру. Одними з найпопулярніших дитячих програм англійською мовою вважаються:

  1. Peppa Pig – діти люблять свинку Пеппу, тому це шоу ідеально підходить для найменшеньких;
     
  2. Doki Adventures – це анімаційне шоу, яке корисне для вивчення англійської мови, водночас воно пізнавальне та веселе. Підходить для дітей, які вже добре розуміють мову;
     
  3. Beat Bugs – мультфільми про пригоди п'яти маленьких комах. Тут дуже багато діалогів і пісень, заснованих на відомих піснях Beatles в інтерпретації сучасних артистів. Головна особливість цього дитячого шоу полягає в поєднанні двох цінних джерел для вивчення англійської: діалогів і пісень.

Якщо можливо, спочатку разом із дітьми дивіться передачі та мультфільми з субтитрами рідною мовою, а потім англійською, щоб вони також вивчили правильне написання. Дистанційне навчання – можливість сформувати у дитини позитивне ставлення до навчання в цілому. Адже дім у неї асоціюється не тільки з відпочинком, а й з домашніми завданнями та курсами. Звикнувши до такого укладу речей, ви не будете надалі контролювати освіту дітей. Дистанційні уроки формують у дитини високий рівень відповідальності й серйозне ставлення до виконання завдань.

Анна Огородник

 

Дата публікації: 8 вересня 2020