Оскільки курси вивчення іноземної мови для дітей – це найчастіше додаткові заняття після школи, літній інтенсив англійської в Києві дуже популярний. Це прекрасна можливість із головою зануритися у вивчення граматики, фонетики, урізноманітнити лексику та поліпшити розмовні навички. Літні курси англійської мови за короткий час дозволяють дійти до рівня, якого дуже важко досягти в будь-який інший час року.

Пропонуючи літні курси англійської мови, школи орієнтуються на вік студентів і їхні навички. Це дозволяє організувати навчальний процес у найбільш ефективний спосіб. Діти різних вікових груп вимагають індивідуального підходу й методу подачі матеріалу.

  1. Учні до 7 років – наголос на фонетику, граматику, письмо і читання, а поліпшення розмовних навичок відводиться на другий план.
     
  2. Студенти від 8 до 12 років – у цьому віці діти вже володіють певними навичками, тому викладачі дають більш складну граматику, завдання на поліпшення фонетики, різноманітність лексики, а також більш специфічні письмові та усні вправи. Багато уваги приділяється розмовній англійській.
     
  3. Підлітки від 13 до 17 років – акцент на підвищення розмовного рівня, а також фонетики, граматики, читання та письма. Літній інтенсив – прекрасна можливість для випускників старших класів підготуватися до вступних іспитів до лінгвістичного ВНЗ.

Літні курси англійської мови – кому й навіщо це потрібно?
Уроки на літніх курсах англійської мови проходять по-різному залежно від віку учнів

Прискорений курс англійської мови влітку розробляють так, щоб за два місяці учні змогли засвоїти програму, розраховану на пів року. Тому навчальні посібники та інші матеріали насичені різноманітними темами, завданнями та вправами. На перший погляд може здатися, що такий формат навчання дуже складний і не дасть бажаного результату. Але вивчення англійської на канікулах сильно відрізняється від навчання протягом року:

  • заняття часто проходять на свіжому повітрі;
  • локації для проведення уроків постійно змінюються;
  • уроки – не нудне сидіння за партами, а цікаві ігри, змагання та інші захопливі активності.

У результаті, заняття з англійської влітку асоціюються не з навчанням, а саме з заслуженим відпочинком на довгоочікуваних канікулах. Діти отримують не тільки знання, а й приємні спогади про проведене літо.

Інтенсивні заняття з англійської влітку однаково добре підходять дітям будь-якого віку. Відвідуючи їх, дошкільнята можуть вивчити ази іноземної мови та підготуватися до школи, а діти старшого віку не тільки не втратять свої навички, а й напрацюють нові. Для учнів випускних класів літній англійський інтенсив стане чудовим додатковим ресурсом для підготовки до іспитів.

Дата публікації: 5 березня 2020