Англійська мова для молодших школярів у віці від 6 до 10 років допомагає розвивати словесно-логічне мислення, увагу та пам'ять. Що, в свою чергу, формує стійку систему соціальних та навчально-пізнавальних навичок.

Особливості вивчення іноземної для школярів

Вивчаючи англійську для школярів у 6-10 років, діти швидко засвоюють всю нову інформацію. Саме в цьому віці найпростіше опановувати лексику, вчитися читати, писати, сприймати на слух іноземну мову та розбирати граматику.

Вивчення розмовної англійської для молодших школярів – це захопливий процес як для дітей, так і для педагогів. Основна специфіка вивчення полягає в тому, що всі уроки проводяться в ігровій формі, яка зацікавить навіть найменших і дуже активних хлопців і дівчат. Розмовна англійська для молодших школярів базується винятково на комунікативному підході. Англійською розмовляють викладачі та учні, завдяки чому діти швидше опановують нові навички. Уже через кілька занять діти побачать свої успіхи.

Насиченість шкільної програми, недолік індивідуальної уваги та часу для вивчення додаткових матеріалів дуже часто відбиває у дітей бажання вчитися. І головне завдання мовної школи – допомогти вивчити розмовну англійську для молодших школярів без шкоди навчання в середній школі.

 

Англійська мова для молодших школярів

Особливості викладання англійської мови для молодших школярів

  1. Правильно підібрані викладачі є ключем до успіху. Навчання дітей – це не найпростіше завдання, і тут не можна обійтися тільки прекрасним знанням предмета. Дуже важливо, щоб учитель враховував всі особливості кожного учня, зумів зацікавити їх навчанням.

  2. Під час вивчення англійської мови дітям необхідне повне занурення. Для цього підійдуть пізнавальні та розважальні екскурсії, яскраві свята, тематичні ігри, конкурси, квести та багато іншого.

  3. Сучасні мовні школи, які пропонують програми для молодшого шкільного віку, користуються авторськими навчальними посібниками. Над такими книгами, як правило, працює команда педагогів, лінгвістів, а також дитячих психологів.

  4. Діти молодшого шкільного віку мають свої особливості. А індивідуальної підхід, а також ігрова методика дозволяють максимально їх враховувати. У процесі уроків діти креативлять, вчаться відстоювати свою точку зору, розвиваються як особистості, працюють у команді. Усі ці навички дозволять не тільки прискорити процес вивчення, а й спростять їм доросле життя.

Юлія Блажевич

 

Дата публікації: 27 січня 2021