Літо – час веселощів, відпочинку та мінімальної завантаженості дітей уроками та складними заняттями. Саме тому вибір інтенсиву з англійської в Києві влітку для дітей є виправданим і виваженим з боку батьків рішенням. Не навантажуючи дитину іншими численними завданнями на літній період, ви можете отримати ідеальний результат в англійській. Що потрібно для цього зробити? Перш за все, знайти літні курси англійської, які можуть забезпечити оптимальні умови для вивчення мови і при цьому не надто завантажувати учня в цей період часу. Літній інтенсив англійської в Києві від справжніх професіоналів суттєво підвищить рівень знань ваших дітей.

Зміст

  1. Літні мовні курси: переваги вибору саме цієї пори року для вивчення
  2. Літні курси англійської: особливості
  3. Літній інтенсив англійської в Києві
  4. Як вибрати річний англійський інтенсив у Києві?
  5. Літні курси англійської – як можливість вивчати іноземну мову на канікулах
    5.1. У чому головна особливість літніх курсів англійської?

Літні мовні курси: переваги вибору саме цієї пори року для вивчення

Процес вивчення мови на літніх курсах англійської підтримується багатьма сучасними батьками і рекомендується викладачами. Чому це так актуально в наш час? Зазвичай влітку діти присвячують менше часу повторенню уроків, вивченню складних предметів та іншим «шкільним» заняттям. І на літні курси англійської мови залишається набагато більше часу. Тому дитячий мозок куди швидше запам'ятовує та засвоює інформацію. Відвідування літніх курсів англійської суттєво підвищує словниковий запас дитини, змушує її думати трохи інакше, а поєднуючи навчальний процес із грою, вона буде краще засвоювати матеріал, що подається.

У чому головна особливість курсів англійської влітку? У тому, що вивчення може проходити в невимушеній обстановці – на прогулянці, екскурсії, в парку, біля ставка або просто на території навчального закладу, але на свіжому повітрі. Літні курси англійської сприяють результативному вивченню та допомагають запам'ятати теоретичну частину завдяки візуальному ефекту – огляду навколишнього середовища, природи, людей, їхніх вчинків і дій. Провести подібні уроки в холодну пору року або коли рано темніє – набагато складніше організаційно. Та й не кожні батьки погодяться на курси англійської взимку надворі, коли повітря сире та холодне. Саме тому літо – ідеальний час для вивчення мов.

Літні курси англійської: особливості

У літній період кількість курсів суттєво збільшується. Це пов'язано з тим, що у викладачів також з'являється більше вільного часу, і вони можуть приділити увагу викладанню мов на літніх курсах англійської. Можливість поєднати відвідування київського літнього англійського інтенсиву та навчання на свіжому повітрі з елементами гри значно підвищує інтерес у сучасних учнів. Адже їм випадає можливість відвідувати київський літній інтенсив англійської не в строгій обстановці, а з легким і поступовим вивченням матеріалу. Також у цьому випадку можна виходити на свіже повітря для поєднання теоретичної подачі інформації з практичними діями і вивченням навколишнього середовища.

Вибираючи літній інтенсив англійської в Києві, ви не тільки допомагаєте своїм дітям повторити навчальний курс, що вивчається в школі, але й підтягти їх знання та отримати нові. Саме на курсах англійської влітку, завдяки відсутності особливої завантаженості, дітям простіше вивчати щось нове і повторювати пройдений матеріал. Процедура вибору літніх курсів англійської мови має полягати в підборі зручного розташування студії, професійних викладачів і тієї атмосфери, яка створюється в навчальному закладі.

Наш літній інтенсив англійської в Києві пропонує максимум переваг:

  • штат досвідчених професіоналів – викладачів з англійської мови забезпечує індивідуальний підхід до кожного учня;
  • заняття на літніх курсах англійської передбачають вивчення та повторення лексики і граматики, аудіювання, письма і читання;
  • за допомогою спеціальної методики вдосконалюється розмовний стиль, суттєво підвищується кількість засвоюваних слів, а також речень;
  • наші літні курси англійської мови надають свободу для розмовної практики, мислення і дій, яких іноді так не вистачає на звичайних уроках у школі;
  • можливість поєднання усної подачі матеріалу, письма, риторики і позбавлення від акценту, який так часто зустрічається у наших дітей.

Для літнього інтенсиву з англійської мови розроблені унікальні програми, які сприяють більш швидкому та легкому вивченню мови. Завдяки такому підходу учням курсів набагато простіше спілкуватися англійською, а в зарубіжних країнах орієнтуватися, що говорять люди. Програми наших літніх мовних курсів включають аудіо- та відеозавдання, поєднання з уроками на свіжому повітрі та безліч сценок, в яких необхідно проявляти свою кмітливість і при цьому не забувати про англійську мову. Тільки професійний підхід викладача до ведення літніх курсів англійської надає можливість дітям набагато легше засвоїти уроки і запам'ятати їх на все життя.

Літні курси англійської: особливості
Літній англійський інтенсив у Києві – це не тільки ефективно, але й весело

Літній інтенсив англійської в Києві

Шукаєте інтенсивні курси англійської мови в Києві на літо? Згадайте, де ви бачили відповідні, просто проходячи повз якийсь навчальний центр, зазирніть в інтернет у пошуках розташованих поблизу закладів, а також прочитайте відгуки від тих, хто вже навчався в цих школах. Не відкладайте на завтра пошук подібних літніх курсів англійської, адже тим самим ви забираєте у своєї дитини, та й у себе самих, час, який можна було б витратити з користю. Ми можемо допомогти вам: протестувати знання учня, якщо він уже вивчав англійську, і віднести його до відповідної групи або підібрати групу за віком та інтересами, якщо учень тільки починає вивчення англійської мови.

Зверніть увагу на те, що зазвичай літні курси англійської проходять кілька разів на тиждень і в різний час, що полегшує процес навчання і надає можливість багато відпочивати протягом дня. Це все зроблено для того, щоб кожен зміг підібрати для себе індивідуально час і кількість відвідувань. Причому в цей період ви можете збільшити кількість академічних годин вивчення англійської мови: у вільний від шкільного навчання період дитина може присвятити літнім мовним курсам набагато більше часу. Так вона зможе підтягти свій шкільний курс і поліпшити свої знання, урізноманітнивши їх, збільшивши багаж нових слів і правил на літніх курсах англійської.

Літня пора розслабляє і налаштовує багатьох дітей на постійні ігри та відпочинок. Однак ви, будучи свідомими батьками, повинні пам'ятати, що в сезон канікул і відпочинку дитячий мозок має працювати. Діти не повинні забувати отримані за навчальний рік знання або різко припиняти вивчення мови тільки тому, що наступили канікули. Тим більше, виключаючи додаткове навантаження іншими уроками, літньому інтенсиву англійської в Києві діти можуть приділити набагато більше часу, ніж в інші сезони. Зверніть на це питання увагу і заздалегідь налаштуйте дітей на додаткове навчання в той період, коли всі інші розважаються або по максимуму відпочивають. І в такому випадку ви не зустрінете посиленого опору, вам не доведеться бачити своїх дітей нервовими та незадоволеними.

Проблема багатьох сучасних дітей у нездатності зафіксувати свою увагу та довго сидіти в одному положенні. Саме тому індивідуальний підхід до кожної дитини завоює її інтерес і занурить у світ вивчення англійської мови в літній період без примусу. З досвідченими викладачами малюкові буде легше впоратися з сором'язливістю, надмірною активністю або небажанням вчитися влітку. Фахівці розуміють, як важливо привернути увагу дитини й утримати її. Саме тому викладачі використовують для цього різні засоби і пристосування. Чи готові ви переконатися в професіоналізмі наших фахівців? Записуйтеся на літні курси англійської просто зараз!

Літній інтенсив англійської в Києві
Літні курси англійської мови дарують нові знання і друзів

Як вибрати річний англійський інтенсив у Києві?

Традиція обирати гуртки та курси поруч із домівкою давно пішла в минуле, адже сучасні батьки намагаються підібрати оптимальні умови для навчання своєї дитини: якість пропонованого матеріалу, методика, професіоналізм викладачів, а також матеріальна база. Все це можна дізнатися в розмові з батьками, чиї діти відвідували літні курси англійської, або ознайомитися з відгуками в інтернеті. Сьогодні завдяки всесвітній павутині знайти подібну інформацію зовсім не складно. Саме тому – не полінуйтеся, поцікавтеся, куди ви віддаєте дитину, за якою методикою там викладають і чи подобається батькам результат вивчення мови влітку.

Щоб вибрати літній інтенсив англійської в Києві, не треба довго шукати, завдяки великій різноманітності подібних курсів, вам не доведеться вибирати з пари пропозицій. У цьому плані столичним діткам і їхнім батькам дуже пощастило: у вас є шанс вибрати саме ті курси, які підходять під всі ваші запити. Залежно від цілей, які ви ставите перед собою і своєю дитиною, підшукуйте ті курси, які зможуть запропонувати вам бажаний результат. Практично в кожному районі міста можна знайти висококласні курси в пішій доступності.

А знаєте, в чому різниця пропозицій? У тому, що саме літні мовні курси пропонують:

  1. розмовний інтенсив забезпечить поліпшення вимови і зменшить акцент у дитини;
  2. посилений київський літній інтенсив англійської передбачає вивчення курсу, розрахованого на півроку, лише за два місяці;
  3. для охочих повторити граматику – буде запропонований інший інтенсив.

Досить цікавий літній інтенсив англійської в Києві, який об'єднує групи за тематикою вивчення, особливостями подачі та специфікою використовуваних матеріалів. Наприклад, вам потрібно вивчити курс граматики або повторити певну тему, яку ви вивчали в школі. Такі курси англійської мови в Києві на літо також існують, однак для них група може збиратися трохи довше. Але в будь-якому випадку у вас завжди є шанс відправити дитину на навчання тет-а-тет з викладачем. Індивідуальні заняття – це дуже хороший варіант, проте він значно дорожчий. Займіть свою дитину влітку корисним і цікавим заняттям – і чудові результати не змусять себе довго чекати.

Залежно від віку дітей, ступеня знання англійської мови та розмовних навичок літні мовні курси поділяються на такі види:

  • для дітей до 7 років – курси включають фонетику, граматику, читання, письмо і вдосконалення розмовних навичок;
  • для дітей від 8 до 12 років – включають фонетику, граматику, письмо, читання, вдосконалення розмовних навичок;
  • для підлітків від 13 до 17 років – літні мовні курси для вдосконалення розмовних навичок, фонетики та граматики.

Насичені розмовною мовою літні мовні курси програми припускають різноманітність тематик, обговорюваних у процесі вивчення. Саме тому ми можемо з упевненістю сказати про те, що наші курси включають все, що так необхідно сучасному учневі або студенту. Наші викладачі мають міжнародні сертифікати і можуть знайти індивідуальний підхід навіть до найменш комунікабельної дитини. Для створення певної атмосфери вивчення ми використовуємо різні прикладні матеріали, картки, відео, звукові записи та ігри.

Процес підготовки до майбутніх уроків для наших викладачів – це повноцінний творчий процес, який передбачає підготовку не тільки навчального матеріалу, а й наочних демонстраційних матеріалів, ігор. Кожен урок для ваших дітей стане подорожжю в певну тему, зануренням у її сенс. Завдяки такому повномасштабному вивченню конкретної теми на літніх мовних курсах у дитини буде чудовий словниковий запас, і вона знатиме, як правильно складати речення. Якщо ви вивчали англійську мову, ви точно знаєте її основні правила та складності, тому правильний підхід до вивчення тих же неправильних дієслів або використання артиклів може стати базисом, на який ваша дитина буде постійно спиратися в майбутньому.

Як вибрати річний англійський інтенсив у Києві?
Літній інтенсив англійської мови в Києві

Літні курси англійської мови – як можливість вивчати іноземну мову на канікулах

Мовний табір – прекрасна альтернатива мовних курсів у літню пору. Ідеально поєднуючи в собі курс подачі матеріалу та максимум розваг, мовний табір демонструє унікальну методику впровадження програми навчання англійської мови в ігровій формі. Вибираючи подібну пропозицію, батьки повинні розуміти, що ніяких нудних уроків і постійного перебування в класі не передбачається. Ваші діти будуть гуляти, знайомитися з навколишнім світом і вчитися орієнтуватися в просторі мовою навчання. Саме в такому випадку літні курси англійської мови підходять найкраще. Багато батьків із задоволенням відводять дітей на подібні курси, адже позитивні емоції, одержувані дітьми в таких ситуаціях, не можна порівнювати ні з чим.

Що в літніх курсах англійської мови такого хорошого? Чому слід віддавати перевагу саме такому формату подачі інформації? Де знайти гідного викладача, який зможе реалізувати ваші плани та надії, покладені на дитину? Шукайте серед популярних курсів англійської мови, які на ринку вже хоча б пару років. Можна, звичайно, ризикнути і віддати дитину на літні мовні курси, що лише набирають обертів, але в такому випадку стежте за тим, як справляється ваша дитина, чи є результати і подумайте добре, чи можна далі продовжувати вчитися тому, що погано «заходить». Якщо ж ви і ваша сім'я задоволені результатом – не забудьте залишити позитивний відгук про літні курси англійської, адже це дуже важливо для тих, хто віддає частинку душі та ділиться своїми знаннями з вашими дітьми. Досвідчені фахівці мають за плечима безліч курсів і тренінгів, що дозволяють знайти спільну мову з будь-якою людиною. 

Перш за все, діти, крім вивчення мови, багато часу проводять на свіжому повітрі, а це одна з найкращих умов запам'ятовування навчальної програми на мовних курсах у літній період часу. Знайомлячись з навколишнім світом, діти в грі легше і швидше запам'ятовують нові слова, вчаться орієнтуватися в просторі, а також не соромитися великої кількості людей. Вирушаючи в парк, вони знайомляться з рослинним і навіть тваринним світом, орієнтуються на місцевості.

Невеликі групи дітей на літніх мовних курсах надають можливість викладачеві приділити кожній дитині максимум уваги, виявити можливі прогалини та заповнити їх. Такий підхід забезпечує чудовий результат. Хороші викладачі зможуть знайти спільну мову навіть із неконтактною або сором'язливою дитиною, адже в них є досвід викладання і вони прекрасно розбираються в психології сучасних дітей. Саме це дозволяє забезпечити оптимальні умови для вивчення англійської мови влітку. Кращий спосіб зацікавити дитину – забезпечити максимум можливостей для самореалізації, хвалити її та надавати можливість показати себе. Ми можемо знайти індивідуальний підхід до кожного!

Що робити для того, щоб дитина дійсно запам'ятовував все? З огляду на відсутність домашніх завдань у деяких випадках, батьки можуть і самі допомогти дитині засвоїти інформацію або підібрати відеотеку мультфільмів і фільмів для їх віку, які допоможуть повторити вивчене на літніх мовних курсах. Чим більше практики і спілкування англійською, тим більше шансів, що ваша дитина буде ідеально володіти англійською мовою, навіть ще не закінчивши шкільний курс предмета. Слухайте з нею пісні англійською, дивіться мультфільми з субтитрами, повторюйте пройдений у школі матеріал, навіть якщо домашнього завдання не було. Перекладайте знайомі словосполучення, складайте легкі речення, намагайтеся спілкуватися англійською хоч півгодини на день. Ви можете дуже допомогти своїй дитині – було би бажання!

У чому головна особливість літніх курсів англійської?

У програмі навчання, кількості уроків і стилі подачі матеріалу. Прискорена програма демонструє кращі результати навчання за рахунок спеціальних прийомів, які використовують досвідчені професіонали. Різноманітність рівнів навчання дозволяє підібрати оптимальний для кожного учня й суттєво поліпшити його, пропонуючи перейти на наступний. Найголовніша перевага літнього англійського інтенсиву в Києві – в застосуванні спеціальної методики, що сприяє суттєвому поліпшенню знань англійської мови.

Зазвичай на заняттях такого типу навчання проходить кілька разів на тиждень, і урок триває не менше двох годин. При цьому особлива увага приділяється абсолютно всім аспектам вивчення, включаючи вимову. На таких курсах англійської в літній період легко виходить позбутися акценту й неправильної вимови. Кращі викладачі працюють над тим, щоб ви вдосконалили свою вимову, знання мови, а також змогли легко спілкуватися нею з іншими учасниками групи. Також завдяки даним курсам можна значно поповнити свій словниковий запас і навчитися правильно будувати речення. Найголовніше на таких літніх мовних курсах – це відсутність домашніх завдань, які так не люблять діти.

Вивчення англійської мови влітку дає позитивні результати, багато дітей ідуть до нового навчального року з солідним багажем знань і хорошою вимовою. Якщо ви не хочете, щоб ваша дитина безцільно прогулювала літо, підберіть для неї оптимальні літні мовні курси – і нехай вона зануриться у світ вивчення англійської мови на кращих умовах, з елементами гри й індивідуальним підходом. Специфіка подачі матеріалу розроблялася з урахуванням інтенсивності курсів навчання, а також здібностей сучасних дітей швидко засвоювати інформацію. Підготовлені викладачі зможуть подати інформацію в потрібному руслі та допомогти засвоїти її без складнощів. Літні мовні курси – новий погляд на те, яким має бути навчання іноземним мовам.

Дата публікації: 29 жовтня 2019