Сьогодні звернемося до Вільяма Шекспіра – автора творів, які вже не одне століття читає весь світ. Знання літератури – необхідний критерій вихованої та розвиненої людини. Чи навчають шекспірівської мови на курсах англійської для школярів?

Англійська для школярів – to be, or not to be: that is the question…

Усі знають, що ця відома крилата фраза – про невпевненість у собі. Шекспірівський Гамлет дуже актуальний у наш час. Бути чи не бути, стригтися або відрощувати, вести на курси англійської школяра чи ні... Список можна продовжити.

Як часто ми потрапляємо в подібну ситуацію? У більшості випадків, коли щось хочемо змінити, вибрати або сказати. Ця фраза актуальна й під час вибору курсів англійської для учнів. Проблема полягає в тому, що на освітньому ринку дуже багато різних шкіл, які пропонують свої послуги, і потрібно щось вибрати.

Гамлет у трагедії хотів упевнитися в правильності своїх дій і поплатився за це – на його рахунку дуже багато втрат. Якби він почав діяти раніше, то зберіг би життя собі й іншим. Звичайно, втрати в нашому випадку не такі страшні – ми втрачаємо дорогоцінний час, який не повернеш і не купиш.

А всього лише потрібно діяти. Спочатку потрібно прочитати відгуки про курси англійської для школярів у Києві, а потім спробувати одне заняття онлайн або очно. Як вам більше подобається.

Англійська для школярів – to be, or not to be: that is the question…

Бути чи не бути... Якщо йдеться про курси англійської, то, звичайно ж, бути!

Frailty, the name is woman (о, жінки, вам ім'я – віроломство)

Ще одна актуальна фраза, яку сказав Гамлет своїй матері Гертруді. Жінка дуже швидко після смерті батька головного героя вийшла заміж вдруге. Королем стає рідний брат померлого короля. Гамлет, дізнавшись від привида батька справжню причину його смерті, не може повірити, що мати настільки сліпа. Він підозрює і її в невірності, але привид заклинає не чіпати королеву.

На курсах англійської для школяра в Києві немає жодного віроломства. Усе прозоро та зрозуміло. Переконайтеся в цьому самі, записавши дитину на уроки з Green Country.

Listen to many, speak to a few (слухайте багато, говоріть мало)

На це спочатку страждають наші учні, але вже через кілька тижнів усе змінюється. Словниковий запас поповнюється природно під час ігор. Немає нудного зубріння. Весела атмосфера допомагає подолати страх спілкування.

Love all, trust a few, do wrong to none (любіть усіх, довіряйте небагатьом, не робіть поганого нікому)

У нас на курсах ми раді кожному клієнту. Крім очних курсів, ми можемо запропонувати форму онлайн. Переваги курсів англійської для школярів онлайн не потребують озвучування. Головний виграш – ваш школяр буде далеко ходити, його буде оточувати знайома приємна обстановка, та й ви можете контролювати процес навчання.

Для головного героя трагедії Шекспіра його мета життя зводилася до помсти за смерть батька. Зло рухало ним, і щастя він не знайшов. У нас в кожній філії курсів англійської школярі відчувають радість і щастя в спілкуванні як з українськими викладачами, так і з носіями англійської мови. Для нас важливий не тільки високий результат у вивченні англійської, а й психологічний комфорт кожної дитини під час навчання.

Дата публікації: 9 грудня 2019