Ваша дитина вже школяр? І ви хочете, щоб вона ідеально знала іноземну? Тепер це не проблема, необхідно лише звернути увагу на уроки англійської для школярів.

Як урізноманітнити уроки англійської для школярів

Навіщо потрібні курси іноземної дітям від 6 років?

У всіх дітей кілька разів на тиждень є англійська для школярів. Але на превеликий жаль, розраховувати винятково на шкільну програму зараз не можна. Вона, звісно, дає свої результати, але є деякі особливості:

  • мотивація вчителів через їх зарплату залишає бажати кращого, що позначається на результаті;

  • ті підручники, які затверджені Міністерством освіти, не можуть забезпечити цікаву англійську для школярів;

  • навіть незважаючи на те, що в деяких школах викладається цікава англійська для школярів, найчастіше програма включає в себе теорію без розмовної практики;

  • цікава англійська для школярів неможлива через брак часу, велику кількість учнів у класах, нестачу якісних підручників, а також програму, від якої не можна відходити.

Як організувати цікаві уроки англійської для школяра?

  1. Під час занять дивіться мультики іноземною мовою для поповнення словникового запасу і розвитку навичок сприйняття англійської на слух.

  2. Уроки англійської для школяра мають обов'язково включати в себе дитячі пісеньки та віршики, які зараз можна знайти в інтернеті у величезній кількості.

  3. Захоплива англійська – це улюблені книги іноземною. Картинки допоможуть краще зрозуміти сюжет.

  4. Не варто під час навчання забувати про веселі ігри. Граючи, дитина навіть не помітить, як вивчить масу нової інформації, при цьому не сідаючи за нудні підручники.

Як допомогти в опануванні цікавої англійської школяреві?

Вивчаючи цікаву англійську для школярів, дитина повинна використовувати англомовні фрази поза уроками. Це може стати новою звичкою для всіх «домашніх». Від декількох хвилин до години на день варто приділяти спілкуванню англійською.

Час від часу потрібно залучати свого маленького школяра в ігри з використанням англійських слів і фраз. Наприклад, можна описувати предмети англійською, складати казки про улюблених героїв і так далі. Це не тільки допоможе підтягнути знання, а й зблизить батьків і дітей.

 

Юлія Блажевич

 

Дата публікації: 17 листопада 2020