Ми як ніхто знаємо, як складно робити вибір. Особливо, коли йдеться про вибір курсів з англійської мови для дитини Розмовна чи загальна англійська, носії чи українські викладачі: як вибрати навчання для дитини

Хороша програма, амбітні викладачі та правильний підхід — значуща частина успіху в нелегкому процесі вивчення мови. Всі ці фактори впливають на якість навчання та його результат. 

Тож розповімо, на що варто звернути увагу батькам, які обирають навчання у Грін Кантрі Розмовна чи загальна англійська, носії чи українські викладачі: як вибрати навчання для дитини, 2
 

Вибір формату

Усі групи у Грін Кантрі формуються за віком і рівнем дітей, а також відрізняються форматом, графіком і темпом занять. Ці фактори і є основними, які варто обдумати перед записом на уроки. Розгляньмо кожен із них детальніше.

Рівень знань: перед стартом курсів дитина, яка відвідуватиме уроки у Грін Кантрі вперше, має пройти тестування на визначення рівня. Від результату залежатиме група, в яку потрапить дитина.

 

Формат навчання: у Грін Кантрі навчання проходить у трьох форматах — повністю онлайн, офлайн чи змішано. Сам процес занять чи їхня якість не відрізняються, проте важливо підібрати той варіант, який буде найкращим саме для вашої дитини. 

До прикладу, якщо ви не хочете витрачати час на дорогу або ж у вашому місті немає офлайн-школи Грін Кантрі, вам підійде онлайн-формат. Уроки в такому випадку проходять на платформі Zoom, а матеріали для навчання можуть бути як друкованими, так і цифровими. 

Офлайн чи змішаний формат — те, що вам потрібно, якщо ви маєте можливість добиратися до школи чи хочете, щоб дитина проводила якомога більше часу з однолітками наживо.

 

Темп занять: різні курси Грін Кантрі проходять із різною інтенсивністю — від 17 до 49 занять на семестр. 
 

Курси Green Country (банер)


Обидва варіанти є ефективними і неодмінно приведуть до результату. Проте не секрет, що при частіших заняттях і практиці дитина досягне певного прогресу швидше. Отже, важливо визначитися із побажаннями та пріоритетами до початку навчання Розмовна чи загальна англійська, носії чи українські викладачі: як вибрати навчання для дитини, 3

 

Потреби: скласти іспит, покращити навички говоріння чи розвинути всі аспекти англійської — абсолютно різні цілі у вивченні мови. При виборі курсу ви маєте чітко зрозуміти, навіщо вашій дитині англійська. 
 

Різниця між курсами англійської Green Country (банер)
 

Відмінності курсів Грін Кантрі

Кожен наш курс має свою особливість. Визначившись із метою, підбирайте саме ту програму, яка їй відповідатиме. Розгляньмо основні риси, які відрізняють курси Грін Кантрі один від одного.
 

Розмовна чи загальна англійська, носії чи українські викладачі: як вибрати навчання для дитини, 4 «Комплексний» Повний. Курс є найефективнішим і найбільше подобається батькам та студентам, адже містить у собі як граматику, лексику, читання, аудіювання з українським викладачем, так і розмовні уроки з носієм мови. Він приносить максимум результатів завдяки своїй інтенсивності та двом учителям. 

 

Розмовна чи загальна англійська, носії чи українські викладачі: як вибрати навчання для дитини, 5 «Комплексний» Стандарт. Ця програма націлена на вивчення усіх аспектів мови: вона охоплює граматику, говоріння, читання, письмо, аудіювання. Якщо ви виберете варіант Стандарт, то заняття проводитиме лише український викладач. Якщо Повний, то його доповнить носій мови.

 

Розмовна чи загальна англійська, носії чи українські викладачі: як вибрати навчання для дитини, 6 «Розмовний» із носіями. Занурення в мовне середовище гарантоване на всіх курсах у Грін Кантрі, проте ця програма створена насамперед для покращення навичок говоріння. Цікаві обговорення в парах та групах, STEM-уроки (обговорення винаходів людства), викладачі — лише носії мови. 

Усе це навчить дитину вільно висловлюватися і розуміти мову на слух. 

 

Розмовна чи загальна англійська, носії чи українські викладачі: як вибрати навчання для дитини, 7 Повний курс «Підготовка до НМТ». Це поєднання тестових завдань з іспиту, розбору типових помилок і вивчення загальної англійської — граматики, лексики, читання, аудіювання, говоріння. Ця програма покриває всі потреби у підготовці до іспиту, адже передбачає і заняття з підготовки, і вивчення мови, аби отримати найвищі результати на НМТ.
 

Розмовна чи загальна англійська, носії чи українські викладачі: як вибрати навчання для дитини, 8 Спецкурс «Підготовка до НМТ». На цьому курсі ми робимо акцент на повторення і закріплення знань. На заняттях студенти розбирають тестові завдання НМТ, аналізують найпоширеніші помилки та шукають шляхи їх вирішення, аби в результаті скласти іспит на високий бал.

Тож тут важливо, аби студенти мали рівень B1 на старті курсу, щоби приділяти час саме підготовці до екзамену.

 

Розмовна чи загальна англійська, носії чи українські викладачі: як вибрати навчання для дитини, 9 Інтенсив «Підготовка до НМТ». На інтенсиві, як і на спецкурсі, студенти фокусуються на підготовці до складання іспиту, розборі тестів і поширених помилок. Основна відмінність — це пришвидшений темп, адже вся програма вміщена не у два семестри, а в один. 
 

 Навчання у Грін Кантрі: на що звернути увагу

Розмовна чи загальна англійська, носії чи українські викладачі: як вибрати навчання для дитини, 10 Усі освітні матеріали розробляє навчально-методичний відділ школи. Ми використовуємо власні матеріали — цифрові та друковані підручники, грифовані МОН України. Кожна тема для обговорення, текст чи відео відповідає рівню й інтересам дитини та регулярно оновлюється. 

«У Грін Кантрі студенти вивчають насамперед те, що їм цікаво. Навчально-методичний відділ постійно працює над тим, аби теми в підручниках були актуальними та відповідали вподобанням дітей. Саме тому на заняттях учні молодшої та середньої школи можуть знайти тексти про меми та пранки, нові челенджі в TikTok, а також улюблених супергероїв чи сучасні девайси. Для учнів старшої школи ми підбираємо інші теми — від текстів про штучні мови до подкастів про сучасне мистецтво. На заняттях діти обговорюють стартапи, дізнаються про вплив жовтої преси на суспільство, а також генерують стратегії захисту та збереження біорізноманіття нашої планети», — зазначає методистка Грін Кантрі Анастасія.  

 

Розмовна чи загальна англійська, носії чи українські викладачі: як вибрати навчання для дитини, 11 Ми викладаємо лише за сучасними методиками. Всі заняття проходять лише англійською мовою,  адже ми повністю занурюємо студентів у мовне середовище Розмовна чи загальна англійська, носії чи українські викладачі: як вибрати навчання для дитини, 12 
Для курсів початкових рівнів, на яких займаються учні молодшої школи, ми використовуємо прості конструкції та максимальну візуалізацію, аби мова не ставала бар’єром для вивчення. 

Крім того, у Грін Кантрі немає домашки. Натомість діти виконують вправи на інтерактивній платформі в якості підготовки до наступного заняття. Ця методика називається "Flipped Classroom", і саме завдяки їй урок перетворюється з пояснень і перевірок на цікаве обговорення і мовну практику.

 

Розмовна чи загальна англійська, носії чи українські викладачі: як вибрати навчання для дитини, 13 Канікулярні програми. Аби канікули проходили весело та з користю, ми поєднуємо навчання із дозвіллям. Тематичні курси взимку, інтенсивні — влітку, а також денні табори. Все, аби занурення в англійську продовжувалося навіть під час відпочинку Розмовна чи загальна англійська, носії чи українські викладачі: як вибрати навчання для дитини, 14

Як розпочати навчання у Грін Кантрі

Аби доєднатися до курсу, потрібно зробити всього три кроки — пройти тестування на визначення рівня, проконсультуватися з менеджером і відвідати перший урок. 
 

Три кроки, щоби розпочати навчання у Green Country (банер)

 

Нові курси стартують майже щомісяця! Чекатимемо на заняттях Розмовна чи загальна англійська, носії чи українські викладачі: як вибрати навчання для дитини, 15

Пройти тестування (кнопка)

 

Дата публікації: 21 серпня 2024