Ми віримо, що кожна дитина — унікальна особистість, яка має великий потенціал у навчанні. Щоби розкрити та розвинути його, важливо створити комфортне освітнє середовище, використовувати інтерактивні ресурси, мотивувати та підтримувати учнів протягом усього шляху до бажаного результату. Ці та багато інших важливих аспектів наша команда зробила невід’ємною частиною навчання у Грін Кантрі. Розповідаємо про це детальніше Розкриваємо потенціал дитини завдяки індивідуальному підходу до навчання

 

На шляху до просунутого рівня англійської (банер)

 

Підготовка до навчання

 

Перед стартом навчання у Грін Кантрі школярі проходять онлайн-тестування для визначення рівня володіння англійською. Навчально-методичний відділ аналізує результати тесту та підбирає варіанти груп відповідно до отриманого рівня дитини та її віку. Розклад може варіюватися: вибирайте заняття у будні, у вихідні, у вечірній або у ранковий час. Це дозволяє підібрати розклад індивідуально — під гуртки, школу або найпродуктивніші години дитини. При цьому, у групі буде до 10 дітей, аби викладач міг приділити увагу всім, а взаємодія між студентами була максимально комфортною. 

 

Після пробного уроку групу можна змінити за рекомендацією методиста, вчителя або за запитом батьків. Це ще один крок до максимально комфортного навчального процесу та його ефективності.

 

Навчальні матеріали та онлайн-платформа

 

Грін Кантрі — перша школа англійської в Україні, яка запровадила модель навчання «Перевернутий урок». У нас немає домашніх завдань, натомість учні виконують Self Study — самопідготовку на онлайн-платформі, що займає у середньому 20-30 хвилин. Цей час може трохи збільшуватися, залежно від підвищення рівня англійської, який вивчає дитина. Вже на самому занятті 70% часу студенти практикуються та активно застосовують отримані знання разом із однолітками.

 

Перевернутий клас: що це за модель навчання та які переваги вона має (банер)


 

На платформі є понад 20 видів інтерактивних завдань із миттєвою перевіркою. Вони містять авторські матеріали, які розробляє та оновлює наш навчально-методичний відділ. В освітню програму інтегровані онлайн-підручники, картки, зображення, аудіо, відео та ігри. 

 

Ми намагаємося зробити процес вивчення англійської максимально цікавим і насиченим, тому слідкуємо за сучасними трендами та регулярно впроваджуємо нововведення. Наприклад, нещодавно ми додали 5 нових вправ-тренажерів, створених на основі популярних карткових і мобільних ігор. До речі, ваша дитина може затестити таку домашку, навіть якщо не навчається у Грін Кантрі Розкриваємо потенціал дитини завдяки індивідуальному підходу до навчання, 2

 

Онлайн-платформа у Грін Кантрі: модерний підхід до вивчення англійської мови (банер)

 

 

Команді школи вдається не лише бути на одній хвилі з дітьми, а й інтегрувати їхні інтереси у навчання для досягнення амбітних цілей.

 

Повне занурення в англійську

 

Заняття у Грін Кантрі проходять 100% англійською, адже мовне середовище надзвичайно важливе під час навчання. Учитель пояснює матеріал за допомогою контексту, жестів, відео, карток, простих речень і предметів, тож його розуміють навіть школярі з початковим рівнем мови. Завдяки цьому діти легше сприймають інформацію, відчувають себе впевнено та намагаються говорити самостійно. Звісно, під менторством профі Розкриваємо потенціал дитини завдяки індивідуальному підходу до навчання, 3

 

На уроках усі студенти активно взаємодіють, працюють над парними проєктами, беруть участь у квестах і постійно практикуються. Дітей об'єднують спільна мета та командний дух, що позитивно впливає на їхню результативність. 

 

Англомовне дозвілля та нові знайомства

 

Щовихідних ми організовуємо безплатні англомовні події в онлайн та офлайн-форматах, де школярі можуть знайти нових друзів та з користю провести час Розкриваємо потенціал дитини завдяки індивідуальному підходу до навчання, 4

 

Разом студенти переглядають улюблені фільми та мультфільми на кіноклубі, грають у різноманітні ігри, дискутують і дізнаються щось нове на майстер-класах. 

 

Студенти діляться, що спільне дозвілля не лише допомагає їм розкрити себе та вільно обмінюватися ідеями, а й повторювати, вдосконалити та застосовувати набуті знання.

 

Щиро радіємо, що наші цілі у навчанні відгукуються серед дітей та підлітків.

 

Як прокачати продуктивність школярів

 

Ми створили унікальну систему мотивації, аби вона була не абстрактною, а реальною! Таким чином зʼявилися «кантрики» — шкільна валюта, яку можна отримати за успіхи у навчанні.

 

Крім цього, кантрики можна отримати за участь у подіях школи, за відгуки чи на День народження. Звісно, витратити валюту можна на реальні речі — товари у крамничці Yellow Shop. Крім цього кантрики можна витратити на організацію піца-паті, покупку сертифікату на емоції або ж задонатити. Ми регулярно влаштовуємо благодійні збори для підтримки тих, хто цього найбільше потребує. Кожен донат дитини ми конвертуємо у гривні та подвоюємо від себе. Добрі справи надихають та об’єднують. Така розгалужена система витрат допомагає формувати фінансову грамотність у школярів та відповідальність за свій успіх.

 

Як усе працює на практиці? Наприклад, дитина хоче купити наклейки або чашку. Щоби накопичити необхідну суму, їй необхідно плідно займатися та бути активною, а значить, докладати більше зусиль. У підсумку вона отримує не лише бажану річ, а й здобуває нові знання.

 

Лише комплексний підхід до освітнього процесу та кропітка праця здатні на повну розкрити потенціал дитини. Ми робимо все можливе, аби помітити сильні сторони студентів та допомогти їм якнайшвидше вивчити англійську. Щодня наша велика команда креативить, вдосконалює напрацювання школи і, найголовніше, — не планує зупинятися на досягнутому Розкриваємо потенціал дитини завдяки індивідуальному підходу до навчання, 5

 

Курси Грін Кантрі (кнопка)

 

Дата публікації: 19 червня 2024