Сучасні українські діти дедалі більше використовують смартфони, соціальні мережі та штучний інтелект у навчанні. Наша команда завжди стежила за всіма інноваціями та трендами в освітній сфері. Тому ми розробили власну інтерактивну онлайн-платформу, яка допомагає вивчати англійську максимально цікаво та ефективно. Як вона працює? Ділимось нижче Онлайн-платформа у Грін Кантрі: модерний підхід до вивчення англійської мови

 

Формат навчання

 

Ми впровадили нетипову для загальноосвітніх шкіл модель навчання під назвою «Перевернутий урок». Вона не передбачає домашні завдання. Натомість учні виконують Self Study, тобто самопідготовку на платформі, що займає 20-30 хвилин. Спочатку студенти знайомляться з матеріалом у цікавий та інтерактивний спосіб: переглядають відеопрезентації та граматичні чарти, прослуховують аудіо та виконують завдання. А вже на самому занятті 70% часу практикуються та активно використовують мовний інвентар, з яким ознайомились вдома.

 

Як влаштована онлайн-платформа?

 

На платформі є понад 20 видів інтерактивних завдань з миттєвою перевіркою. Вони створені для практики англійської на різних етапах її вивчення: від граматичних структур та лексики до написання есеїв.

Усі матеріали, якими користуються учні — авторські. В освітню програму інтегровані онлайн-підручники, картки, зображення, аудіо, відео та ігри. Їх розробляють у навчально-методичному відділі школи, а над дизайном працюють сучасні українські ілюстратори.

Однією з головних переваг онлайн-платформи є адаптивність. Ми регулярно оновлюємо її наповнення, яке базується на актуальній інформації та відповідає інтересам студентів.

 

Платформа є частиною особистого кабінету, де учні знайдуть:

  • «живий» підручник 24 Easy Steps та Notes by Green Country
  • систему онлайн-тренажерів Self Study
  • тестовий модуль для закріплення та перевірки знань
  • трекінг успішності
  • запис на відпрацювання
  • органайзер: інформація про план семестру, розклад групи, вихідні дні, пропущені заняття

 

​Також він містить важливу інформацію для батьків:

  • договір оферти, сервіс оплати послуг, анонси подій, корисні статті
  • інструмент для реєстрації та скасування курсів, зміни графіку навчання, реєстрації на канікулярні програми та додаткові події

Які оновлення впроваджені для студентів у 2024 році?

 

Нещодавно ми розробили 5 нових вправ-тренажерів. Деякі з них побудовані за принципом відомих карткових та мобільних ігор. Такий підхід допомагає утримувати увагу дітей під час занять. 

 

Multiple choice — задача, в якій потрібно обрати пропущене слово у реченні. Студенти вчаться аналізувати контекст та тестують свої скіли.

 

Match three columns — вправа, що допомагає краще запам’ятовувати лексику. У ній учні поєднують слова з аудіодоріжками та зображеннями.

 

Flip the cards — завдання в якому діти формують речення із трьох випадкових карток. Таким чином, вони максимально практикують розмовну частину під час занять.

 

True or False — корисна шкільна активність. ЇЇ суть полягає у тому, щоб визначити правдиве твердження чи ні. Круто прокачує увагу та аналітичне мислення.

 

Memory game — бестселер у світі інтерактивних ігор для кращого засвоєння лексики. Учні відкривають картки та встановлюють відповідність між картинкою та словом.

 

Ми стараємось, щоб студенти Грін Кантрі були у захваті від навчання. Онлайн-платформа допомагає зробити освітній процес у школі захопливим, динамічним та дієвим.

Реєструйте дитину на пробний урок та перевірте все на практиці!
 
 
Пробний урок (кнопка)

Дата публікації: 12 квітня 2024