Навчання у невеликих групах — один із найкомфортніших та найефективніших способів якісно опанувати англійську у відносно невеликі терміни. Нижче розповідаємо про головні переваги такого підходу, спираючись на досвід навчально-методичного відділу школи Чотири переваги навчання у групах

У Грін Кантрі студенти здобувають знання у невеликих групах до 10 дітей, які відповідають їхньому віку та мовному рівню. Такий підхід дозволяє викладачу не розпорошувати увагу й однаково приділяти її всім. Після пробного уроку групу можна змінити за рекомендацією методиста, вчителя або за запитом батьків. Наш відділ піклування охоче допоможе вам. 

Групове та індивідуальне вивчення англійської мови (фото)

Здорова конкуренція

Бажання посісти перше місце у спорті, олімпіаді чи настільній грі було і є цілком природним для дітей. Конкуренція у навчанні не тільки стимулює продуктивність та креативність, а й вчить самостійно приймати рішення. Важливу роль у цьому процесі відіграє вчитель, який є наставником. Він вибудовує взаємодію між школярами у такий спосіб, щоб вони не переходили межу між здоровим суперництвом та бажанням самоствердитися через кращу успішність. 

Навпаки акцент зміщується на предмет конкуренції — мотивацію. У випадку Грін Кантрі — це кантрики, які є нашою місцевою валютою. Ми даємо їх студентам за успіхи у навчанні та участь у житті школи. За накопичені кантрики можна придбати товари у крамничці Yellow Shop, влаштувати піца-паті, отримати сертифікат на емоції або взяти участь у благодійності. Наша головна мета полягає у тому, щоб зробити лідерство інструментом, який об’єднує навколо спільної справи та йде на користь усім без винятку.

 

Про систему мотивації (кнопка)

 

Нові друзі та розвиток взаємодопомоги

У школі англійської Грін Кантрі більшість практичних завдань базуються на взаємодії між студентами. Українські викладачі та носії мови запалюють інтерес до навчання за допомогою презентацій, відео, руханок, квестів та цікавих спільних проєктів. Такий підхід зближує учасників групи.

Крім взаємодії на самих заняттях студенти мають доступ до англомовних подій, де знаходять нових друзів. Ми створили відкрите середовище, у якому діти не бояться помилятися, дискутувати і ділитися думками. На уроках школярі завжди підкажуть та пояснять матеріал своїм товаришам, оскільки все навколо побудоване на взаємопідтримці.

 

Мовна практика та повторення

Навчання на курсах Грін Кантрі відбувається 100% англійською, оскільки це найефективніший спосіб вивчити англійську. На заняттях школярі обговорюють колонізацію Марсу, винаходи людства, сучасні тренди та безліч інших цікавих тем. Щоб діти краще засвоювали нові знання, викладач використовує контекст, зображення, предмети, жести та прості речення. 

У групі студенти по черзі висловлюють власні думки, наводять приклади та аргументи. І, що не менш важливо, намагаються використовувати різноманітні мовні конструкції та вживати синоніми. Як показує практика, іноді достатньо почути якесь слово двічі, щоб швидко його запам’ятати. У колективі з десяти школярів така ймовірність вища, бо всі багато говорять, повторюють лексику та слухають одне одного.

 

Нові ідеї та натхнення

Скільки людей — стільки ідей. Кожен із нас має власний світогляд, цінності та переконання. Щодня ми слідкуємо за новинами, гортаємо соцмережі, переглядаємо фільми або читаємо книжки. Сучасні школярі — не виняток. Групові заняття дозволяють більше спілкуватися з однолітками та ділитися ідеями. 

Англійська — універсальний інструмент, який об’єднує навколо себе абсолютно різних особистостей як з гуманітарним, так і технічним складом розуму. Під час навчання учасники групи надихають та заряджають емоціями один одного. Діти не обмежують себе тільки уроками, а продовжують взаємодіяти поза ними. Можливо, саме зараз у двох наших студентів з’явилася спільна ідея, яка подарує світові новий стартап рівня Apple. А все починалося з англійської Чотири переваги навчання у групах, 2

 

Тисніть на кнопку, щоб обрати курс і дізнатися про всі переваги групового навчання на власні очі. Наш відділ піклування індивідуально підбере для дитини групу за результатами тестування. Ми зробимо все можливе, аби студенти почувалися комфортно та якнайшвидше заговорили англійською Чотири переваги навчання у групах, 3

 

Курси Грін Кантрі (кнопка)

Дата публікації: 14 травня 2024