Літо – найкраща пора, щоб поєднувати корисне з приємним. А саме – займатися улюбленими справами гріючись на сонечку і практикувати англійську!

Саме тому, вашій увазі блоги, з якими вб’єте двох зайців водночас: будете в курсі справ і збагатите свій словниковий запас. Гайда до блогів!

Музика
Яке ж літо без музики? Справді, ніяке. Адже червень, липень і серпень уже давно мають славу фестивальних місяців. Тим паче, коли Україну відвідують такі світові зірки, як Hurts, Bullet for my Valentine чи Adam Gontier. Не сумніваюсь, що ви вже й квиточки придбали. А якщо ні (і не плануєте) – то музичні записи виручать вас і вдома. Та все ж, перш ніж завантажувати новий саунд, перевірте, чи не пропускаєте чогось крутого. Для цього і є тематичні блоги. 

Топ-11 англомовних блогів про музику/ кіно/ книги для підлітків

1. Pitchfork

Сайт, що триматиме вас у курсі всіх новинок зі світу музики (так, від Еда Ширана до «Thirty Seconds to Mars», і без винятків). Майже щогодини дописувачі публікують нові записи. Зокрема, інфо про концертні тури бендів, релізи нових пісень, інтерв’ю з відомими виконавцями та огляди кліпів. Разом з тим, ви знайдете чимало підбірок в стилі #mustlisten і #mustwatch. Тому, додавайте до закладок браузера, знадобиться!

2. Consequence of sound

Подібно Pitchfork’у, цей ресурс не дасть проґавити важливе. Чудовий дизайн сайту в парі з достовірною інформацією – те, що треба меломану. Щоправда, оновлюється рідше.

3. Spotify. Community
https://community.spotify.com/t5/Community-Blog/bg-p/spotifyct

Любите слухати музику в додатку Spotify? Ось вам і його блог. Найкраще підійде для людей, які цінують свій час. Адже левова частка дописів – музичні підбірки. Готуйте вушка для нового й цікавого!:)

4. iHeartradio blog 

Багато меломанів знають iHeartradio, в першу чергу, як інтернет-радіо. Але це ще й організатор крутезних музичних фестивалів. Тому, якщо плануєте колись відвідати один із них, то слідкуйте за новинами. У блозі з’являється актуальна інформація про учасників і, найголовніше, – ексклюзив! Журналісти iHeartradio покажуть вам бекстейдж і кумирів, як на долоні.  

Кіно
Якщо ви скучили за гарним кіно, то гайда запасатись попкорном і фільмами. Адже вдалий вечір – це вечір у компанії друзів і рідних. Щоб не загубитися в океані нового й захопливого, зазирнімо в блоги кіноманів: 

5. NME

Новинки, новинки… і ще раз новинки! Блог про фільми, які тільки-но з’явились на великих екранах. Тут і гостра критика, і гумор. Ясна річ, від такої атаки виживуть лише кращі стрічки (пссс, їх і рекомендуємо вибирати).

Топ-11 англомовних блогів про музику/ кіно/ книги для підлітків, 2

6. Flickering Myth 

Авторитетний ресурс про фільми, і не тільки. Окрім кіно, на сайті прочитаєте про комікси і колекційні іграшки персонажів. Усі ж ми родом з дитинства. 

7. Moviemarker 

Блог, який тримається на трьох китах – новини, інтерв’ю і рецензії. Якщо вам з ними по дорозі – підсідайте. 

Книги
Немає сумніву, що книги – це «морські глибини» (Привіт, Іване Яковичу!). А ще – чудова нагода відволіктися від думок про навчання, тести й самостійні (як же вони дістали в школі!). Тому, обираючи книгу, ми потрапляємо у цілу пригоду. Де ж шукати допомоги?

Топ-11 англомовних блогів про музику/ кіно/ книги для підлітків, 3

8. Bustle 

На наше відчайдушне «Heeeelp!» найшвидше відгукується цей блог. Що тут можна знайти? Підбірки кращих новинок, поради читачам, жарти й меми і, звісно ж, рецензії на екранізації (ви в якому таборі: книга краща?). Bustle задовольнить найвибагливіші читацькі запити. От спробуйте!

Топ-11 англомовних блогів про музику/ кіно/ книги для підлітків, 4

9. BuzzFeed Books

Багато в чому схожий на попередній блог. Магія криється в наявності тестів. Скажімо, Buzzfeed вкаже, які ви рослини на подвір’ї Гоґвартсу чи де саме живете в Нарнії. Тому, enjoy. 

10. Amazon Book Review 

Припускаю, зайвим є знайомити вас із Amazon’ом. Та про блог книжкових рецензій, закладаюсь, знають лише обрані. Тепер серед них і ви. Це хороший ресурс для шанувальників якісної книги. Чимало порад і підбірок, а найкраще – критичних статей. Це зекономить ваш час, гроші й бажання читати. 

11. Signature Reads

Наостанок – солоденьке на денці. Особливістю цього блогу є велика кількість статей-порівнянь а-ля «книга VS екранізація». Долучитися до битви запрошують і вас, щоправда, не в розділі коментарів. Родзинкою сайту є рубрика Illustrations, де радіє душа любителів коміксів. 

Топ-11 англомовних блогів про музику/ кіно/ книги для підлітків, 5

Сумно, що на календарі вже липень. А отже – пора поспішати. It's high time, щоб зібратися з думками і втілювати задумане. Хто там обіцяв підтягнути англійську за літо? Хто клявся в травні здійснити заповітну мрію і прочитати кільканадцять книг? Вперед, розумники! А як відпочинете – повертайтеся щасливі сюди, в Green Country.

Топ-11 англомовних блогів про музику/ кіно/ книги для підлітків, 6

прогуглила та радить вам, Романія Строцька

 

 

 

 

 

 

 

 

Дата публікації: 4 липня 2018