Онлайн-ресурси, електронні книги, аудіо-, відео-сховища, онлайн-перекладачі... Так багато корисних ресурсів можна знайти у сучасному віртуальному світі! Потрібно тільки  бажання ними скористатись ;) Щоб спростити ваш вибір серед такого різноманіття, ми підготували підбірку сайтів, які ми рекомендуємо для вивчення англійської з дітьми.

 

British Council Learn English 

8 онлайн-ресурсів для вивчення англійської з дитиною

На сайті ви знайдете різноманітні, дуже корисні ресурси для дітей: відео, пісні, онлайн ігри, інтерактивні вправи та ідеї до творчих завдань. Всі матеріали поділені на розділи, навігація дуже зручна. Ви також можете користуватись ресурсами цього сайту встановивши додаток LearnEnglish Kids: Playtime на свій мобільний телефон.

 Enpodcast.com

8 онлайн-ресурсів для вивчення англійської з дитиною, 2

Це український сайт, наповнений авторськими подкастами - короткими, на цікаві теми, озвучениими носіями мови.   Ідіоми, бізнес-тематика, різниця між британською та американською англійською, і що найважливіше -  подкасти для дітей. Також є додаток Enpodcast, який допоможе вивчати англійську "на ходу".

Duolingo.com

8 онлайн-ресурсів для вивчення англійської з дитиною, 3

Чудовий сервіс для тих, хто починає вивчати англійську з нуля. Навчання складається з цікавих інтерактивних вправ з елементами гри. Розробники не відстають і тому додаток Duolingo є дуже популярним серед початківців. 

Lingualeo.com

8 онлайн-ресурсів для вивчення англійської з дитиною, 4

Дуже зручний, цікавий і зовнішньо привабливий сайт, де за Ваші успіхи, отримуватимете різноманітні заохочення ( віртуальні фрикадельки ;). Тут і добірка відео, і книг, велика кількість слів для вивчення у формі ігор, граматична теорія і практика. Користування сервісом максимально наближено до цікавої гри, тому користуватися ним буде цікаво як дорослим так і дітям. А для більшої ефективності яскравий додаток Lingualeo, який завжди буде поруч.

Elllo.org

8 онлайн-ресурсів для вивчення англійської з дитиною, 5

Сайт-знахідка для викладачів та студентів середнього рівня. Трохи складна навігація. Але суть в тому, що зібрані подкасти з усього світу на різноманітні теми. Жива мова з роздруківками і поясненнями (все англійською). Можна порівняти вимову з Канади, Англії, Австралії і т.д.

Livemocha.com 

8 онлайн-ресурсів для вивчення англійської з дитиною, 6

Cвоєрідна соціальна мережа для тих, хто вивчає іноземні мови. Головною перевагою сайту є можливість отримати оцінку ваших текстів і промови від користувачів, що вільно володіють англійською, та знайти собі співрозмовника для тренування розмовної англійської. Ідеально підійде для підлітків, які без тями від сучасних технологій!

 Wordsteps.com

8 онлайн-ресурсів для вивчення англійської з дитиною, 7

Поповнюйте свій словниковий запас, використовуючи комп’ютер, телефон або інший мобільний пристрій. Виконуйте вправи на відпрацювання читання, письма, сприйняття на слух та використання слів в контексті. Алгоритм цього ресурсу Вам у цьому допоможе.


8 онлайн-ресурсів для вивчення англійської з дитиною, 8

Тому обирайте зручний для вас спосіб вивчення іноземної мови та розширюйте свої можливості, подорожуйте та спілкуйтеся з цікавими людьми.

Дата публікації: 6 вересня 2017