4 перевірених дитячих YouTube-канали для вивчення англійської

 

 

Сучасні технології дають нам так багато можливостей.
Головне використовувати їх на всі 100!
Поговоримо про YouTube.
Як часто ви використовуєте його у вивченні англійської?

Ідеями ділиться Катя Кравченко

 

Чому Youtube? 

- найдешевша можливість почути носія мови; 
-  доступність (сьогодні Youtube додаток на 99% гаджетів, користуватись ним з легкістю може сама дитина)
- зручність ( в будь-який момент можна зупинити, прослухати ще раз, якщо якась частина не зрозуміла, ввімкнути субтитри..)
Сьогодні Youtube – це не лише відео з милими котиками чи дурними жартами, це хороший спосіб практики та вивчення англійської. Але, звичайно, використовувати варто лишень якісний контент, тому для вас ми підготували 4 youtube канали, варті уваги, при вивченні англійської з дитиною до 8 років.

Super Simple Songs

4 перевірених дитячих YouTube-канали для вивчення англійської, 2

Назва каналу цілком відповідає його вмісту: тут ви знайдете сотні пісень з максимально простими текстами, яскрава анімація та якісний звук надають контенту ще більшої цінності. Скажу відверто, для мене це ресурс number 1, для вивчення англійської з дошкільнятами та дітьми молодшої школи.

 

Kids TV - Nursery Rhymes And Children’s Songs

4 перевірених дитячих YouTube-канали для вивчення англійської, 3
Тут ви знайдете всі можливі види відео: rhymes,  songs, stories, short cartoons... Мені особливо подобається їхній підхід у створенні підбірок: за віком, за героями, за тематикою – на будь-який смак знайдеться не одне відео, а цілий  плейлист. 

 

Baby Einstein

4 перевірених дитячих YouTube-канали для вивчення англійської, 4

Youtube канал популярного бренду Baby Einstein, який один із перших почав працювати з дитячими освітніми відео. Було багато суперечок щодо доцільності використання їхнього контенту  в навчанні.  Раджу не слухати різні думки, а перейти за посиланням і перевірити чи варто їм поставити «лайк»=)

 

Dave and Ava - Nursery Rhymes and Baby Songs

4 перевірених дитячих YouTube-канали для вивчення англійської, 5

Завжди приємно рекомендувати якісний ресурс, а про цей youtube канал говорити вдвічі приємніше, адже його контент - це цілком український продукт - від ідеї і до інвестицій! Особливістю каналу є те, що всі  відео поєднані в одну історію з головними героями - Dave та Eva. Вони граються з друзями, пізнають світ, а  разом з тим співають та вивчають англійську.

 

Scratch Garden 

4 перевірених дитячих YouTube-канали для вивчення англійської, 6

Ресурс з якісними піснями - і музика, і вимова на хорошому рівні. Всі відео з смішною,  веселою анімацією! Learn English with laugh! ;)

 

Kids Picture Show

4 перевірених дитячих YouTube-канали для вивчення англійської, 7

На каналі ви знайдете відео з дуже великими підбірками лексики (від 10 до 50 слів в кожному відео). Особливо рекомендємо для хлопців, що цікавляться машинами - на каналі є окремі відео для кожного виду транспорту - Emergency Emergency Vehicles, Street Vehicles, Construction Vehicles та ін. Також ви знайдете інші не менш цікаві теми - Shapes, Dinosaurs, Sharks, Planets...

 

Travel Kids: Are we there yet

4 перевірених дитячих YouTube-канали для вивчення англійської, 8

Канал рекомендуємо для діток, які цікавляться подорожами, новими країнами та цікавинками з різних кутчків світу. Кожне відео - знайомство з новоюю країною, але очима дітей. Тут ви задйете багато цікавих фактів з різних країн, про які говорять дитячою мовою. Подорожуйте не виходячи з дому ;) 

 

ChuChu TV

4 перевірених дитячих YouTube-канали для вивчення англійської, 9
Дуже сучасний дитячий канал: традиційні Nursery Chants співаються на новий лад, яскрава анімація робить  цей канал улюбленим серед дітей. Рекомендую звернути увагу на підбірку  історій Bedtime Stories for Kids in English. Єдиний мінус цього каналу, що його motherland – Індія, і я в деяких відео це можна почути (але це швидше вийняток, ніж правило). 

 

Green Country: English School

4 перевірених дитячих YouTube-канали для вивчення англійської, 10

Канал мережі шкіл англійської для школярів Грін Кантрі. Тут  ви знайдете підбірки освітніх чатів та пісень з домовичком Гріні та його друзями. На каналі у вільному доступі знаодяться відео-матеріали до серії підручників 24 Easy Steps. 

 

 

Дата публікації: 18 січня 2017