Англійська доступна для кожного! Саме так, бо аглійська не вимагає величезних фінансових інвестицій або надможливостей... 
Саме тому ми підготували для вас підбірку ресурсів з вивчення мови, які не вимагають додаткових реєстрацій,  оплати тарифного плану або внесків.  Навчайтесь з насолодою!
 
Fredie’s Ville - чудовий сайт для вивчення англійської мови, тут Ви знайдете не лише online games, які розбиті за темами та worksheets, які зручно надрукувати і взяти з собою в потяг чи в парк і потренувати свою англійську у вільну хвилину, а й online lessons за рівнями, які можна завантажити в pdf.
 
Starfall - ресурс для розвитку навичок читання.Цей сайт підійде для наймолодших школярів, так як тут не тільки можна вивчити алфавіт, але й навчитися читати.
4 розділи:
ABCs: Алфавіт, натиснувши на літеру, дитина почує як вимовляється ця буква, як вона звучить та слово-приклад на цю букву.
Learn to read: Відео на звуки і їх прочитання в словах. + Невеличкі онлайн вправи на їх опрацювання.
It’s fun to read: Дуже цікавий розділ, так як в ньому дитина не тільки навчається читати, а й грає в онлайн-гру, типу “The Simsons” (створює себе, свою домашню тваринку і тд.)
I’m reading: Online книжечки для прочитання, де натиснувши на невідоме слово ви почуєте його озвучку, а також можна прослуховувати цілі речення. Це допоможе не тільки дитині навчитися читати, а й сприймати англійську на слух.
 
Безкоштовні ресурси для вивчення англійської для дітей до 9 років
 
Storynory
Аудіо-історії, міфи, казки та повчальні історії онлайн. Корисний ресурс для розвитку навичок listening. Всі аудіо підкріплені текстом, тому для новачків друкуємо текст, вмикаємо аудіо і тренуємо сприйняття англійської мови;)
 
Ігромани можуть тішитися, граючи в online games англійською;) Великий контент різноманітних ігор, з яких кожна дитина зможе виділити декілька улюблених;)
 
Сайт надає можливість розвивати всі аспекти англійської мови, або підтягнути хвости з граматики, письма чи speaking;): listen and watch, read and write, speak and spell, grammar and vocabulary, а також є дещо для розваг- online games. Матеріал подано цікаво, так щоб заохотити дитину до вивчення англійською та, щоб сам процес навчання був приємним. Всі подані матеріали можна завантажити та надрукувати.
 
“BUT WHY”, “Чому, чому,чому?” - як часто батьки чують ці питання від допитливої малечі. Саме цей подкаст дасть відповіді на найчастіші питання маленьких “чомучок;)”. Орієнтований на дітей віком 5-10 років,але буде цікавим і для дорослих, тому сміливо сідайте з дитиною за прослуховування корисний контент. 
 
GreenCountry English School 
Ми впевнені, що Ви неодмінно слідкуєте за нашими чантами на YouTube каналі, але якщо ж хтось ще не знав, то тримайте посилання;) Чанти - це коротенькі римовані пісені для запам’ятовування лексики, які створені та озвучені командою GC. Не примусово і легко діти вивчають нову лексику за допомогою таких коротеньких helpers:) Пару прослуховувань перед сном і пісенька просто “не вилізе” з голови Вашої дитини!
Бути в курсі публікування нових chants допоможе наша сторіночка в ФБ.
 
Cbeebies
Online ігри, безкоштовні розмальовки для друку, до яких представлені коротенькі, яскраві відео історії. Разом з улюбленими героями дитина з легкістю запам’ятає пару новеньких слів та засвоїть корисну інформацію, так як більшість відео мають навчальні підгрунття ;)
 
Безкоштовні ресурси для вивчення англійської для дітей до 9 років, 2
 
Інтернет простір наразі “кишить” додатковими матеріалами, які значно допоможуть підтримати та підвищити рівень володіння англійською Вашої дитини. Тому слідкуйте за нашими статтями і Ви неодмінно знайдете не одне корисне посилання, для того, щоб Ваша дитина зробила крок вперед у вивченні англійської!
 
 
 
Дата публікації: 18 січня 2018