У сучасному світі більшість лінгвістів, викладачів і психологів запевняє, що вивчення іноземних мов слід починати з 5-6 років. Сьогодні школа англійської для дітей є практично в кожному місті, і не одна, тому до вибору навчального закладу необхідно підійти з усією строгістю. Грамотно підібрати школу англійської мови для дітей допоможе вивчення спеціальних статей, в яких детально описані основні вимоги до навчального закладу.

Основні переваги вивчення іноземної мови з раннього дитинства

Набір практично кожна школа англійської мови для дітей у Києві починає з 5 або 6 років, або й раніше. Існує думка, що дитина дошкільного віку відкрита для всього нового і засвоює інформацію виключно з власного інтересу. Крім цього, серед позитивних аспектів раннього вивчення іноземної мови можна виділити такі:

  1. Дитина дошкільного віку має більше вільного часу, ніж школяр або студент. До того ж раннє вивчення іноземної мови допоможе в подальшому краще та простіше освоювати шкільну програму.
     
  2. Вивчення англійської дітьми в ранньому віці подарує їм можливість вивчення другої іноземної мови в найближчому майбутньому.
     
  3. Навчання іноземної мови сприяє поліпшенню дитячої пам'яті, мислення, сприйняття, уяви, що неймовірно корисно для формування особистості дошкільника в цілому.
     
  4. Вивчення іноземної мови дитиною паралельно розвиває у неї здатність легше опановувати рідну мову.
     
  5. Раннє занурення дитини в середовище іноземної мови допоможе їй краще орієнтуватися в сучасному суспільстві, частиною якого давно стала англійська мова.

Чому школа англійської краще, ніж індивідуальне навчання мови

Сукупність навичок в англійській граматиці, фонетиці та практиці розмовної мови дарує дитині унікальну можливість у майбутньому відкрити перед собою сотні доріг і перспектив. Досягти успіхів допоможе школа англійської для дітей, що має бездоганну репутацію та навчає відповідно до найсучасніших методик.

Чому школа англійської краще, ніж індивідуальне навчання мови

Сучасні методи викладання – гарантія успішного вивчення англійської мови

Чому вибір слід зробити на користь спеціального навчального закладу, а не репетиторства:

  • використання сучасних і цікавих методів навчання, тоді як репетитори старого гарту залишаються вірні застарілим навчальним програмам;
     
  • викладання нерідко здійснюється носіями мови, що сприяє якнайшвидшому досягненню дитиною найкращих результатів;
     
  • у навчальні групи переважно набирають дітей з приблизно однаковим рівнем знань і умінь, тому ваш малюк не буде себе почуватись аутсайдером.

Також слід враховувати момент, що в навчальному центрі дитина спілкується зі своїми однолітками, знайомиться з новими друзями і вчиться працювати в команді, виконуючи різні завдання в конкурентному середовищі.

Дата публікації: 10 грудня 2019