Будь-яка сучасна онлайн - школа англійської для дітей розрахована для початківців, а також тих дітей, які вже мають базові знання. Англійська мова онлайн – це сучасний спосіб навчання, який набирає все більшої популярності.

Чому варто вивчати англійську мову для дітей онлайн?

  1. Онлайн - школа англійської для дітей дає можливість пройти безкоштовний пробний урок, який допоможе визначитися з викладачем і системою навчання.
     
  2. Англійська мова для дітей онлайн – це ідеальний вибір для батьків, які не можуть возити дитину на заняття. Для того, щоб отримати нові знання, більше не потрібно стояти в заторах або їхати через усе місто.
     
  3. Англійська мова для дітей онлайн проходить в ігровій формі залежно від інтересів дитини. Викладач підбирає цікаві матеріали, мультфільми, книги, а також різні розвивальні ігри, які будуть вдосконалювати навички спілкування іноземною мовою.
     

Чому варто вивчати англійську мову для дітей онлайн?
У школі англійської для дітей онлайн можна обговорити зручний для вашої дитини розклад занять

Сайти, які спростять навчання онлайн англійської мови для дітей
 

  1. Freddiesville.com

Це англомовний сайт, розібратися в якому зможе навіть дитина з базовим рівнем знань. Тут безліч безкоштовних відеоуроків, навчальних відеороликів різної складності як для дошкільнят, так і для дітей старшого віку.
 

  1. LearnEnglish Kids

Барвистий сайт від Британської Ради, на якому можна вивчити англійську мову для дітей онлайн. Він підходить дітям віком від 5 до 12 років. Тут безліч різних онлайн-ігор на запам'ятовування граматичних правил і збільшення словникового запасу. Не менш корисним сайт буде і вчителям, оскільки тут можна знайти велику кількість різних матеріалів, які можна використовувати в класі.
 

  1. Fenglish.ru

Тут юним глядачам надаються різні відеоролики з вбудованими субтитрами або текстовим скриптом. Тут є вправи, які призначені як для новачків, так і для дітей із досвідом вивчення англійської. Вони допомагають закріпити правила та поповнити лексичний запас. 
 

  1. Kahoot.com

Якщо ваша дитина навчається в школі англійської для дітей онлайн, зверніть увагу на цей додаток, де представлені різні вправи для вивчення нових слів. Тут дитина вивчить форми, кольори, алфавіт, а також навчиться складати нескладні історії іноземною мовою.
 

  1. Cambridgeenglish.org

Тут представлена ​​велика кількість різних вправ і пісень, слухаючи які, дитина зможе збільшити свій словниковий запас. Також тут є інтерактивні завдання, зрозумілі навіть тим, хто тільки почав навчання.

 

Юлія Блажевич

 

Дата публікації: 16 червня 2020