Онлайн - школа англійської мови для дітей – це навчання в порівняно новому – дистанційному – форматі, який обирають батьки, перш за все, заради зручності. Тепер у всіх є можливість вивчати англійську онлайн не виходячи з дому, і ця можливість безцінна. Дитина буде завжди в безпеці, їй не потрібно діставатися курсів у погану погоду, пропускати заняття через сімейні обставини й інші причини. Онлайн - уроки англійської для дітей доступні абсолютно всім, працювати з досвідченими викладачами можуть всі охочі, незалежно від того, в якому населеному пункті України вони проживають.
 

Онлайн - школа англійської мови для дітей – альтернатива звичній системі освіти
Сьогодні вчитися стало ще простіше!

Особливості дистанційних занять 

Школа англійської мови для дітей в онлайн - режимі має невимушену атмосферу, що вже мотивує дітей на заняття. У тому ж випадку, якщо дитина відмовляється займатися додатково, їй можна запропонувати кілька можливих перспектив, які відкриються перед нею після вивчення іноземної:

  • можливість дивитися мультфільми та фільми в оригіналі без перекладу;
  • навчитися розуміти сенс улюблених іноземних пісень;
  • отримувати хороші оцінки в школі;
  • знаходити друзів за допомогою соцмереж із різних країн і спілкуватися з ними, використовуючи власні навички;
  • вступити до престижного університету як на території України, так і за кордоном;
  • влаштуватися на високооплачувану роботу.

Оскільки уроки англійської для дітей онлайн проводяться вдома, то батькам потрібно бути готовими мотивувати, допомагати, а також стежити за успішністю своїх дітей.
 

Чого навчиться дитина на уроках англійської для дітей в онлайн - режимі?

  1. Суттєве збільшення лексичного запасу без побічного ефекту від зазубрювання. Діти вчать слова з повним розумінням їх у контексті.
     
  2. Онлайн - уроки англійської для дітей допоможуть засвоїти граматику з наочним поясненням правил на практиці.
     
  3. Під час виконання домашніх завдань можна поліпшити письмові навички дитини, а також навчити її читати англійською.
     
  4. Розвиток досвіду аудіювання, що дозволить дитині повноцінно спілкуватися англійською мовою з носіями. Під час уроків діти опановують живу мову, якою розмовляють сучасні жителі США та Британії.

Ці знання багато в чому відрізняються від тих, які діти отримують під час шкільної програми. На заняттях викладачі приділяють величезну кількість часу правильній вимові.

Дистанційні уроки іноземної мови проходять в ігровій формі. Залежно від віку малюка викладачі підбирають для нього цікаві завдання, книги, мультфільми, розвивальні ігри, які не тільки вчать його іноземних слів, а й розвивають творчі здібності.

 

Юлія Блажевич

 

Дата публікації: 9 червня 2020