Далеко не всі діти, особливо школярі, мають час для того, щоб відвідувати мовні курси після основних уроків. Саме для них і був створений інтерактивний курс англійської. Ця сучасна форма вивчення іноземної мови допоможе помітно заощадити час дітям та їхнім батькам.

Інтерактивні курси англійської для дітей вимагають мінімуму зусиль у порівнянні зі звичайними курсами. Не потрібно нікуди йти чи їхати, у дитини з'являється можливість відвідувати уроки та виконувати всі вправи за домашнім комп'ютером. 

Ефективність інтерактивного курсу англійської для дітей
Використовуйте сучасні технології для себе на інтерактивних уроках англійської

Як проходять заняття?

Початковий курс англійської мови для дітей, який проводиться дистанційно, дозволяє отримати такий же рівень знань іноземної, як і в разі відвідування стандартної мовної школи. Інтерактивні курси англійської для дітей від мовних шкіл проводять досвідчені викладачі з відповідними дипломами та сертифікатами.

Уроки проходять через Skype або Zoom за складеним розкладом. Методика на таких курсах зазвичай комунікативна. У ході занять використовуються мобільні додатки для тренування і запам'ятовування слів, проглядаються актуальні відеоролики, прослуховуються короткі аудіозаписи. 

Що дає початковий курс англійської мови для дітей онлайн?

  1. Початковий курс англійської мови для дітей дозволяє вивчити граматику. Правила подаються дітям у контексті цікавих діалогів улюблених героїв, ігор, захопливих завдань. Під час навчання діти дізнаються про те, що таке присудок, дієслово, артиклі, іменники в множині тощо.
     
  2. Читання та письмо. Багато хто припускає, що маленьким дітям важко отримувати ці навички. Але якщо матеріал подається правильно, то після закінчення дистанційного курсу дитина зможе повноцінно користуватися своїми знаннями, вміючи читати й грамотно писати.
     
  3. Початковий курс англійської мови для дітей у дистанційному режимі навчить правильної вимови. Спілкуючись із викладачем або носієм, дитина буде чути, як вимовляються слова. Діти вивчають транскрипцію, що спрощує процес засвоєння інформації.
     
  4. Поява розмовних навичок. Основною перевагою дистанційних курсів є те, що під час навчання дитина активно спілкується протягом усього уроку. Вона веде діалоги з викладачем та іншими дітьми, якщо заняття групові.
     


Інтерактивна англійська для дітей – це зручний спосіб вивчити іноземну в короткі терміни. Єдиний недолік такого навчання – відсутність можливості відкладати уроки на потім. Завдяки дистанційному початковому курсу англійської мови для дітей ви вже не зможете виправдовуватися дефіцитом часу. До того ж, такий спосіб навчання обійдеться значно дешевше.

 

Юлія Блажевич

 

Дата публікації: 24 червня 2020