Де можна вивчити англійську з дитиною онлайн? Це запитання виникає у багатьох батьків, і більшість віддає перевагу онлайн - навчанню в мовній школі, а не на стандартних курсах або заняттях із репетиторами. Англійська мова онлайн – це вигідна та розумна інвестиція в майбутнє своєї дитини, оскільки ці знання відкриють для неї величезні перспективи:

  • можливість здобувати освіту в найкращих закордонних навчальних закладах;
  • вільні подорожі та спілкування з іноземцями без мовного бар'єру;
  • можливість у майбутньому побудувати успішну кар'єру.
     

Вчимо англійську онлайн для дітей – зручно та доступно
Англійська мова дистанційно – захопливе заняття для юних учнів

Особливості навчання дітей онлайн

Почати вивчати англійську онлайн для дітей варто тоді, коли дитина досягла семирічного віку. Кожна дитина вже може повноцінно навчатися в ігровій формі та збільшувати свій словниковий запас. Для малюків із 3-4 років найкраще наймати репетитора, оскільки утримувати увагу дитини в такому віці досить важко. 

Онлайн - навчання англійської для дітей – ідеальне рішення для спокійних малюків. Адже саме терпіння і посидючість гарантуватиме високий результат навчання. У середньому, урок триває від 30 до 45 хвилин. Для того щоб сфокусувати увагу дитини на навчанні, на уроках використовуються ігри, конкурси, різні інтерактивні вправи та багато іншого.

Чому уроки англійської мови для дітей онлайн – прекрасне рішення?

  1. Уроки англійської мови для дітей онлайн – це доступне і зручне навчання, яке дозволить значно заощадити час, і при цьому не перевантажувати дитину. Дистанційне навчання допомагає підвищити відвідуваність дитини, а для батьків – можливість спілкуватися з викладачем і відстежувати всі успіхи свого чада.
     
  2. Онлайн - уроки англійської мови для дітей стануть прекрасним вибором в тому випадку, якщо дитина сама зацікавлена в навчанні. Діти, яким цікаво вивчати щось нове, позитивно ставляться до занять і вчасно виконують усі домашні завдання.
     
  3. Уроки англійської мови для дітей онлайн підійдуть тим, хто живе в маленькому місті або віддаленому селі, де досить важко знайти мовні курси.
     
  4. Вчити англійську для дітей онлайн необхідно також дітям, які переїхали з батьками за кордон, але ще не вміють розмовляти англійською. Заняття принесуть свої результати, дитині буде простіше адаптуватися в іншій країні.

Щоб дізнатися всі особливості онлайн - уроків англійської мови для дітей, обов'язково відвідайте вступне заняття, де дитина зможе познайомитися зі своїм викладачем і самостійно переконатися в тому, що він саме той, хто потрібен для навчання.

 

Юлія Блажевич

 

Дата публікації: 16 червня 2020