На дистанційних курсах навіть молодші школярі починають будувати діалоги та розмовляти іноземною. Англійська для школярів онлайн пропонує інтерактивні заняття з дієвою методикою, яка складається з роботи за аудіо- та відеоматеріалами, а також цікавих ігрових завдань з діалогами, запам'ятовуванням слів, побудовою речень.

Англійська для школярів онлайн та її особливості
Успіх не приходить до вас, це ви йдете до нього

Переваги дистанційного вивчення іноземної для дітей шкільного віку

Англійська для дітей онлайн – це програма, над якою працюють не тільки викладачі, але ціла команда фахівців із методичних відділів тих чи інших мовних шкіл. Завдяки їхній згуртованій роботі школярі отримують якісні знання та високий результат.

Задуматися про вивчення онлайн англійської для школярів варто тому, що такий формат має далеко не один позитивний аспект:

  • якісна та швидка підготовка до іспитів;
  • поліпшення шкільних оцінок;
  • поглиблені знання, які виходять за межі шкільної програми;
  • можливість вступити до найкращих вищих навчальних закладів України й не лише;
  • англійська для школярів онлайн дозволяє суттєво заощадити кошти в порівнянні із заняттями в офлайнових мовних школах і відвідуванням репетитора;
  • у процесі навчання використовуються цікаві презентації, повчальні аудіо- та відеоматеріали. Домашні завдання інтерактивні й невеликі. Крім того, студентам надається технічна підтримка та консультація на кожному етапі навчання.

Особливості дистанційного вивчення іноземної мови за віковими групами

  1. Діти від 7 до 9 років. У цьому віці учням надається захопливий курс, який враховує всі вікові особливості дитини. Під час навчання діти підвищують успішність, покращують словниковий запас, вивчають і практикують основи усного мовлення та граматики, розвивають інтелект і уяву.
     
  2. Англійська для школярів онлайн, яка призначена для дітей від 10 до 14 років, – це збалансований курс іноземної мови, який формує хорошу мовну базу. Під час навчання діти підтягують граматику, покращують вимову та збільшують свій словниковий запас, вчаться грамотно спілкуватися англійською з носіями мови, а також активно працюють над читанням і письмом, тим самим підвищуючи успішність у середній школі. Ці заняття підійдуть як для дітей, які мають базу знань, так і для новачків.
     
  3. Англійська для школярів 15-17 років. Такі онлайн-заняття дозволяють швидко подолати мовний бар'єр, завдяки чому в підлітків з'являється можливість спілкуватися з однолітками з різних куточків планети. Під час дистанційного навчання відбувається підготовка до державних, а також міжнародних іспитів, поглиблюються граматичні знання, поліпшується вимова та розширюється словниковий запас. Після такої підготовки можна думати про вступ до закордонних ВНЗ.

Дата публікації: 21 квітня 2020