Сьогоднішнє покоління дітей дуже добре ладнає з технологіями. Тому англійська для малюків онлайн для них не проблема. До того ж інтерактивні заняття у вигляді розвивальних ігор зацікавлять будь-яку дитину й можуть сподобатися навіть більше, ніж звичайні групові уроки. Але свої плюси і мінуси має кожен із цих видів занять, тому подивимося на онлайн-навчання з усіх боків.

Англійська для малюків онлайн

Інтерактивні уроки зможуть завоювати увагу кожного малюка

Переваги онлайн-занять

Вивчення англійської для малюків онлайн є досить поширеним явищем, яким користується більшість сучасних батьків.

  1. Гарантія не тільки мовної практики, а й розвиток навичок ефективної роботи з комп'ютером і навчальними інтернет-ресурсами.
     
  2. Досить низька вартість навчання, особливо якщо заняття не індивідуальні, а групові.
     
  3. Групи для занять формуються залежно від рівня знань дітей, як і в разі офлайн-навчання. Саме це і є основним критерієм для того, щоб створити позитивну конкуренцію між дітьми.
     
  4. За допомогою сучасних платформ для онлайн-спілкування можлива і групова робота, і вправи в парах, при цьому викладач контролює всі види діяльності і чує кожну дитину. У процесі таких вправ покращується розмовна англійська, дитина вчиться сприймати мову на слух.
     
  5. Під час вивчення англійської мови онлайн використовується ігровий метод навчання. Так можна створити невимушену атмосферу між викладачем і дітьми, що сприятиме швидкому засвоєнню матеріалу.

Особливості вивчення англійської для малюків онлайн

  1. Онлайн-курси англійської для дітей, звичайно ж, відрізняються від курсів, розрахованих на дорослу аудиторію. Батьки повинні пам'ятати про те, що малюки не зможуть займатися вивченням іноземної мови в режимі онлайн самостійно, вони будуть потребувати допомоги та контролю.
     
  2. Перш ніж почати навчання дитини англійської онлайн, виберіть групу, яка буде відповідати віку і рівню знань малюка.
     
  3. Під час вивчення англійської мови онлайн розраховуйте час і кількість занять протягом тижня так, щоб дитина не втратила інтерес до навчання і не перенавантажувалась.
     
  4. Якщо групові заняття онлайн стомлюють малюка, то варто спробувати індивідуальні уроки, хоча б поки дитина не звикне до формату.

Дата публікації: 31 березня 2020