Вивчення англійської мови – процес, який батьки хочуть зробити максимально ефективним і веселим для дітей. Залученість дорослого в цей процес викликає зацікавленість у дитини. Більш того, ви зможете отримати від занять додаткову користь – підвищити свій рівень знань. Давайте розберемо, як зробити курси англійської в Києві ефективними та добре провести час усією родиною. 

Зміст

1. Сили і мотивація для навчання
    1.1. Складіть список цілей
    1.2. Проведіть бесіду з дитиною
    1.3. Ознайомтеся зі звучанням англійської
    1.4. Подумайте про натхненні приклади
2. Обираємо курси англійської в Києві
    2.1. Місцезнаходження курсів
    2.2. Відмінність дорослих і дитячих занять
    2.3. Онлайн- і офлайн-уроки
    2.4. Ставлення дитини до курсів англійської в Києві
3. Закріплюємо знання всією сім'єю
    3.1. Обмінюйтесь досвідом
    3.2. Грайте в ігри
    3.3. Дивіться навчальні відео
    3.4. Допоможіть дитині впоратися з труднощами

 

Курси англійської в Києві: вчимося всією сім'єю

Сили і мотивація для навчання

Мотивація – одне з головних правил успіху під час вивчення англійської мови. Особливо це актуально для дітей, оскільки будь-які заняття для них мають бути цікавими та мати сенс. Якщо дитина не розуміє, що відбувається вона навряд чи захопиться новою темою і буде робити успіхи. Для дорослих мотивація не менш важлива, адже у нас так багато відмовок: немає часу, багато роботи, потрібно встигати вести побут. Але тепер у вас є головна причина – поліпшити знання дитини на курсах англійської в Києві. 
 

Курси англійської в Києві: вчимося всією сім'єю - 2
Станьте одне для одного натхненним прикладом

Складіть список цілей

Список цілей допоможе зрозуміти, що ви хочете отримати від курсів англійської в Києві. Ви можете скласти його для себе, щоб знайти сили записатися на курси. Можна зіграти в інтерактивну гру з дитиною – нехай кожен пофантазує, що він зміг би зробити, вивчивши англійську в Києві. Зробіть красивий барвистий плакат і повісьте на стіну – він виступить мотивацією відвідувати заняття. Дозвольте дитині розфарбувати його, як вона хоче, і допоможіть визначитися з цілями. Продумайте спільні цікаві поїздки за кордон. Така проста гра змотивує вас і допоможе дитині зрозуміти, навіщо потрібні курси англійської мови. Зібравшись з думками, ви будете готові відвідувати київські школи.

Проведіть бесіду з дитиною

Крім складання наочного плану вивчення англійської, можна просто поговорити з дитиною. Це буде особливо дієво з дітьми більш старшого віку, адже малювання їх навряд чи зацікавить. Обговоріть, ким дитина бачить себе в майбутньому, подумайте, чи немає у неї проблем з англійською в школі. Визначення цілей і проблемних місць допоможе привести її до думки про важливість курсів англійської в Києві, адже попереду на неї чекає навчання і пошук роботи в столиці, а це досить непроста задача.

Ознайомтеся зі звучанням англійської

Перш ніж відвести дитину на курси англійської в Києві, важливо дати їй ознайомитися з новою мовою. Увімкніть відео, подивіться улюблений мультфільм, щоб послухати іноземну мову. Якщо ви володієте англійською мовою, можете купити красиву книгу іноземною на цікаву для дитини тему і читати разом. Швидше за все, улюблена комп'ютерна гра дитини має англійську версію. Спробуйте переключитися і пограти разом. Так у вас буде можливість краще пізнати захоплення дитини, а вона зможе почути іноземну мову в цікавому середовищі. Розкажіть, що досягши успіхів на курсах англійської в Києві, вона зможе з легкістю спілкуватися з гравцями з усього світу й завести нових друзів із такими ж інтересами.

Подумайте про натхненні приклади

Згадайте про успішних знайомих або відомих людей. Поговоріть про них з дитиною, розкажіть, що допомогло їм досягти успіху. Тут важливо не скільки вивчення іноземних мов, а саме бажання цих людей вчитися і пізнавати щось нове, адже київські курси також допоможуть розширити світогляд, поліпшити пам'ять і здатність до навчання. Не порівнюйте дитину з іншими людьми і в жодному разі не дорікайте їй. Така поведінка може образити і привести до повного небажання вивчати іноземні мови. Пам'ятайте, що найкращий натхненний приклад для дитини – це ви самі.

Обираємо курси англійської в Києві

Визначившись з цілями й отримавши мотивацію, ви готові шукати курси в Києві. Це досить велике місто, тож перед вами постане складний вибір, але наші прості поради допоможуть не заплутатися в цьому різноманітті. Головне – прислухатися до дитини, враховувати її думку і не забувати про свій досвід.
 

Курси англійської в Києві: вчимося всією сім'єю - 3
Шукайте компроміси й такі курси в Києві, які влаштують усіх

Місцезнаходження курсів

Для дітей важливо, щоб київські курси розміщувались не надто далеко від будинку. В іншому випадку вони будуть втомлюватися від тривалої дороги, що обов'язково позначиться на якості навчання. Якщо ви зважилися відвідувати курси всією сім'єю, шукайте такі школи, які пропонують навчання і для дорослих, і для дітей, або ж просто знаходяться недалеко. Так ви будете мотивувати одне одного відвідувати заняття, а дорогою додому ділитися успіхами та враженнями.

Відмінність дорослих і дитячих занять

Між дитячими і дорослими курсами англійської в Києві кардинальна різниця. Для дітей важливі інтерактивні ігрові методики, барвисті навчальні матеріали, доброта і чуйність викладача. Дорослим студентам необхідний системний підхід з якісно підібраною програмою, яка перегукується з їхньою професійною діяльністю. Тому прийшовши на київські курси, дізнайтеся про особливості підходу до дітей у цій школі. Нехай дитина розгляне аудиторії, поспілкується з викладачем. Обов'язково дізнайтеся її думку після, адже тільки на вподобані курси вона буде ходити із задоволенням.

Онлайн- і офлайн-уроки

Якщо біля вашого будинку в Києві немає відповідних курсів або відвідувати їх не дають інші причини, завжди можна записатися на онлайн-уроки англійської. Вони досить корисні для дітей, адже дозволяють не тільки вивчати англійську мову, а й опановувати сучасні технології. Більш того, все пов'язане з інтернетом дуже цікавить дітей, тому від таких уроків вони точно не відмовляться. 

Офлайн-уроки також мають плюси, головні з яких – особисте спілкування і взаємодія з іншими дітьми. Це допоможе розвивати соціальні навички, знайти друзів на курсах і отримувати більше задоволення від навчання. Кожна форма навчання має свої плюси і мінуси, тому вибір залишається за вами. 

Ставлення дитини до курсів англійської в Києві

Це ключовий момент пошуку ідеальних київських курсів англійської мови. Вас можуть влаштовувати навчальні матеріали, розташування, викладач і інші чинники, але якщо дитині там не подобається – ефективність навчання буде дуже низькою. У такій ситуації важливо розпитати дитину, в чому причина, а вже потім діяти. Пам'ятайте, що на велику частку неприємностей ви можете вплинути – попросити у менеджера київських курсів змінити групу, викладача, переглянути швидкість навчання або повернутися до незрозумілих моментів. 

Закріплюємо знання всією сім'єю

Залученість всієї родини до процесу вивчення англійської мови – прекрасна практика. Так ви будете на одній хвилі, а дитина отримає додаткову мотивацію. Крім відвідування курсів у Києві, є ще безліч ігор та інших спільних занять, які поліпшать знання і допоможуть весело провести час.
 

Курси англійської в Києві: вчимося всією сім'єю - 4
Вчіться разом і побачите, як поліпшуються ваші результати

Обмінюйтесь досвідом

Після заняття на київських курсах англійської обов'язково обговоріть його. Нехай дитина розповість, яку тему вивчала, що вийшло, а що ні. Запитайте, які аспекти уроків їй найбільше подобаються. У свою чергу, також розкажіть, що було у вас на заняттях. Такий простий ритуал замотивує дитину на відвідування уроків англійської в Києві, адже вона буде з нетерпінням чекати часу, коли зможе поділитися своїми успіхами. Крім цього, ви зможете вчасно дізнатися про всі проблеми і труднощі, з якими стикається дитина на курсах у Києві, і впоратися з ними.

Грайте в ігри

Добре, якщо у дитини на планшеті або в телефоні будуть спеціальні навчальні програми. Але найбільшу користь приносять інтерактивні ігри з невеликою кількістю учасників. Так ви можете грати всією сім'єю і навчатися. Вигадати можна будь-які завдання, на які тільки вистачить рівня знань і фантазії. Можете щось майструвати або малювати, використовуючи іноземну мову, а можете деякий час просто виділити під спілкування англійською. 

Дивіться навчальні відео

Зробивши домашнє завдання для курсів англійської в Києві, саме час відпочити і подивитися навчальні відео іноземною мовою. Також підійде ваш улюблений сімейний фільм або цікавий мультфільм для дитини. З дітьми старшого віку можна сміливо дивитися відео про особливості мови або англійської культури, або щось цікаве про розмовну мову. Це допоможе їм краще пізнати країну, мову якої вони вчать, зацікавитися, а також вивчити живу сучасну мову для спілкування з друзями в інтернеті. Шукайте те, що сподобається і буде цікаво всім, а потім обговорюйте переглянуте. Можливо, у вас з'являться нові спільні інтереси і теми для розмов.

Допоможіть дитині впоратися з труднощами

Одного разу може статися так, що якась тема буде даватися дитині дуже погано – і це позначиться на її бажанні продовжувати навчання. Це нормально і трапляється практично з усіма. Ваше завдання – вчасно прийти на допомогу. Поясніть, що помилки і непорозуміння трапляються у багатьох сферах, крім навчання, і уникнути їх неможливо. Все це хороший досвід, який допоможе в майбутньому. Якщо зможете, розберіть з дитиною незрозумілу тему і потренируйте її за допомогою додатків та ігор. В іншому випадку, ви завжди можете звернутися на курси англійської в Києві, до свого викладача. Головне – не запускати проблему, адже у всього є рішення. 

 

Дмитро Журавльов

 

Дата публікації: 3 березня 2021