Без практики неможливо отримати повноцінні знання. Тому якщо ваша дитина старанно вивчає англійську мову, крім занять, вона має так само ретельно практикуватися. Де та як це робити, якщо вдома ніхто не говорить англійською? На щастя, сьогодні легко можна спілкуватися англійською онлайн, а також практикуватися за допомогою тестів і вчити нові слова через ігри. Для цього необхідно підібрати лише відповідний сайт або додаток і почати практику. Список таких онлайн-ресурсів ви знайдете в цій статті. 

Де можна практикувати англійську онлайн?

Найкращим місцем для одночасного вивчення та практики іноземних мов є сучасні онлайн-курси. Наприклад, навчаючись онлайн у школі англійської мови Green Country, ваш школяр буде присвячувати величезну кількість часу безпосередньому спілкуванню з викладачем та іншими дітьми з групи. Додатково школа надає своїм учням хорошу мотивацію для практики мови – за успіхи в навчанні вони отримують шкільну валюту, яка обмінюється на сувеніри. Якщо ви хочете, щоб син чи донька навчилися добре говорити іноземною мовою, обирайте для них спеціальний розмовний курс.
 

Як допомогти дитині практикувати англійську онлайн


Чудовим доповненням до занять із викладачем стануть навчальні ресурси. Більшість із них пропонує практикувати мову за допомогою розвивальних ігор.

  1. LearnEnglish

На цьому сайті ви знайдете спеціальний розділ з іграми, завдяки яким діти можуть практикувати англійську онлайн. Ігри складені так, щоб у них могли вільно грати малюки з початковим рівнем англійської мови. Крім практики знань, отриманих раніше, вони дозволяють вивчати нові граматичні правила, запам'ятовувати слова.

  1. Duolingo

Цей онлайн-ресурс дозволяє дітям вчити граматику тарозширювати словниковий запас, а також вчитися правильно читати слова, перекладати тексти. Крім англійської, ресурс дає доступ до вивчення інших мов. Є зручний додаток для смартфона.

  1. Games to learn English

Як повідомляє назва сайту, на ньому зібрані ігри для вивчення англійської мови. Сайт зручний тим, що всі ігри розділені за рівнями володіння мовою. Вони націлені на те, щоб користувач міг попрактикуватися у використанні знань, а також міг вивчити щось нове.
 

Як допомогти дитині практикувати англійську онлайн - 2
Діти можуть вчитися онлайн за додатками, як і дорослі

Де можна спілкуватися англійською онлайн?

Завдання, тести, головоломки та ігри – це прекрасна можливість попрактикуватися. Але для подолання мовного бар'єру важливо якомога більше спілкуватися з носіями мови. Щоб розвинути таку навичку у власного чада, допоможіть йому зареєструватися на Interpals. Сайт дозволяє користувачам спілкуватися з іноземцями усно або листуватися та доступний для дітей. А ще краще – запишіть дитину на розмовний курс із нейтів спікерами в Green Country.

 

Світлана Федорчук

 

Дата публікації: 10 травня 2021