Коли дитина підростає до певного віку, більшість батьків схиляється до того, що слід вивчати англійську з дітьми онлайн. Але як же зробити так, щоб навчання приносило тільки позитивні емоції, а дитина з радістю готувалася до нового уроку? Для того, щоб англійська для дітей онлайн приносила хороші враження, необхідно звернути свою увагу на спеціальні ігри, що дозволяють перетворити уроки на захопливу подорож.
 

Вчимо англійську з дітьми онлайн за допомогою ігор

Швидше за все вчишся в трьох випадках – до 7 років, на тренінгах і коли життя загнало тебе в кут (Стівен Кові)

Переваги онлайн-ігор для вивчення англійської підлітками та дітьми

  1. Вивчення англійської для підлітків онлайн за допомогою ігор урізноманітнює процес отримання знань.
  2. Такі ігри мають привабливий зовнішній вигляд і незвичайну розв'язку.
  3. Вони повністю відповідають психічному розвитку дитини.

Варто зауважити, що вивчення підлітками англійської онлайн за допомогою ігор мотивує до регулярних занять, а також підкріплює їхній інтерес до вивчення іноземної. У тому випадку, якщо гру правильно підібрати, це допоможе дитині швидше звикнути до англійської мови, а також опанувати лексику й граматику.

 

Цікаві ігри для вивчення англійської онлайн

1. Sesame Street

Гра, що дозволяє вивчити англійську для дітей онлайн, за задумкою призначена для носіїв. Тим не менш, вона забезпечить процес занурення дитини в англійську мову. У розділі Sesame Street Muppets можна гуляти вулицею Сезам, клацати по предметах, заходити в гості до героїв. Величезна увага в грі приділяється цифрам, алфавіту, різним емоціям. Вчити англійську онлайн дітям за допомогою цієї гри можна у віці від 7 до 10 років, з наглядом батьків починати навчання можна вже з п'ятирічного віку.

2. LingvaSto

Це яскрава браузерна гра, за допомогою якої можна вивчати англійську з дітьми онлайн, а також допомогти їм швидше запам’ятати основні фрази та слова за сюжетами популярних фільмів – «Зоряні війни», «Гаррі Поттер» і так далі. Гра автоматично підлаштовується під рівень знань гравця. За кожен подоланий етап нараховуються різні віртуальні нагороди.

3. Poptropica

Це досить складна дитяча гра, за допомогою якої можна швидко вивчити в режимі онлайн англійську для підлітків. Це віртуальний світ, де кожен гравець подорожує островами та вирішує різні інтерактивні завдання й головоломки.

4. Ігри від British Council

За допомогою ігрових завдань і квізів можна вчити онлайн англійську з дітьми. На сайті представлено кілька захопливих міні-ігор та вправ для вивчення іноземної, які помітно підвищують словниковий запас. Призначені вони переважно для дітей від 7 до 11 років.

5. Knoword

Непроста гра, яка допоможе вивчити англійську для підлітків онлайн і підійде дітям з рівнем знання англійської не нижче Intermediate. З її допомогою можна швидко вивчити нові слова, потренуватися в їх написанні, а також паралельно покращувати знання в різних областях. У цій грі необхідно відгадувати слова за їх описом.

Дата публікації: 13 травня 2020