Відгуки стали невід’ємною частиною нашого сьогодення. Нерідко ми спираємося на них при купівлі товарів в інтернет-магазинах, виборі ресторану чи навіть компанії для майбутньої співпраці. Ця тенденція не оминула й школи англійської. У Грін Кантрі ми дуже цінуємо чесний та конструктивний зворотній зв’язок, адже він не лише може потішити нашу команду, а й допомагає стати краще. Розповідаємо де можна знайти або залишити фідбек про нас Де почитати або залишити відгуки про навчання у Грін Кантрі

 

Де почитати або залишити відгуки про навчання у Грін Кантрі (фото)

 

Навіщо залишати відгуки?

 

Згідно з опитуванням BrightLocal проведеного у 2024 році, 50% людей довіряють відгукам в інтернеті так само, як рекомендаціям друзів чи рідних. У сучасному світі якісний зворотній зв’язок однаково важливий для компаній та громадян. Дописи та коментарі дають змогу бізнесам покращити сервіс чи якість товарів, а користувачам — отримати більше незалежної інформації. 

Якщо ви рекомендуєте Грін Кантрі друзям чи знайомим — обов’язково поділіться з ними власним реферальним посиланням. Це можливість отримати 1000 грн за кожного приведеного друга. До того ж, ваші друзі теж отримають по 1000 грн завдяки програмі лояльності.

І найголовніше, кількість друзів, яких можна привести за реферальною програмою — необмежена Де почитати або залишити відгуки про навчання у Грін Кантрі, 2

 

Де почитати або написати відгук про Грін Кантрі?

 

Instagram та Facebook Де почитати або залишити відгуки про навчання у Грін Кантрі, 3 Де почитати або залишити відгуки про навчання у Грін Кантрі, 4

У наших соціальних мережах студенти та батьки регулярно діляться враженнями про навчання на курсах та денних таборах й участь в англомовних подіях. Переглянути відгуки можна у закріплених сторіс або ж прочитати дописи з відмітками @green_country_official та @yellow_shop_gc. Також, на сторінці у фейсбук є окремий розділ із відгуками. Тисніть на посилання, щоби дізнатися більше інформації або розповісти про досвід навчання дитини у школі.

 

Instagram (кнопка) Facebook (кнопка)

 

Google Де почитати або залишити відгуки про навчання у Грін Кантрі, 5

Щоби переглянути рейтинг та коментарі або залишити власний відгук у Google достатньо написати у браузері адресу будь-якої школи Грін Кантрі. Вони знаходяться у чотирьох містах України: Києві, Харкові, Львові та Пустомитах.

 

Локації шкіл англійської для дітей Грін Кантрі в Україні (мапа)

 

Englisher Де почитати або залишити відгуки про навчання у Грін Кантрі, 6

Портал дозволяє ознайомитися з оцінками та знайти онлайн або офлайн школу англійської у будь-якому куточку України. На сайті регулярно оновлюється інформація, а також користувачі можуть залишити власний відгук. Потім на їхній основі формуються рейтинги освітніх закладів.

 

Enguide Де почитати або залишити відгуки про навчання у Грін Кантрі, 7

Це сайт, на якому сформовані рейтинги курсів англійської мови, що функціонують на території України. Щороку на ньому залишають свої відгуки 900 000 унікальних користувачів. Завдяки сервісу ви можете дізнатися про 300 курсів англійської та 70 онлайн-шкіл. 

Тисніть на посилання, переходьте на Englisher та Enguide, читайте про навчання у Грін Кантрі або діліться власним фідбеком!

 

Як ми мотивуємо ділитися враженнями від навчання?

 

Нам важливо отримувати чесний зворотній зв’язок. Ми всіляко заохочуємо ділитися враженнями учнів та батьків, тому на знак подяки нараховуємо 50 кантриків на баланс студента. Це місцева валюта школи, за яку діти можуть придбати товари та смаколики у крамничці Yellow Shop або задонатити на благодійність. 

Для нарахування кантриків ваш відгук повинен містити не менше трьох речень про навчання, школу чи інші аспекти, повʼязані з Грін Кантрі. Нарахування відбувається не частіше, ніж раз на місяць.

 

Відгуки студентів та їхніх батьків мотивують і надихають нас. Завдяки зворотньому зв’язку команда Грін Кантрі розвивається та рухається вперед. Дякуємо за допомогу у цьому процесі. Якщо ваша дитина зараз навчається і ви бажаєте поділитися враженнями — welcome! Ми завжди раді новим відгукам про Грін Кантрі Де почитати або залишити відгуки про навчання у Грін Кантрі, 8

 
 

Дата публікації: 23 травня 2024