Літо - чудова можливість проводити час весело та з користю. Як це зробити? Дуже легко, обравши цікаву книгу англійською мовою. І сьогодні ми розповімо про онлайн та оффлайн книгарні, де можна придбати книги в оригіналі, читайте статтю та додавайте у закладки цікаві магазини.

 

Де купувати книги англійською? | Green Country Journal

 

Де купувати книги англійською? | Green Country Journal, 2

MyEnglishBooks
 - на цьому сайті  можна знайти безліч паперових книг англійською. Пошук дуже зручний, адже усі вони поділені на категорії  - художня література, дитяча, учбова. Також є подарункові набори з чудовим оформленням.

Великий плюс цього сервісу- можливість зробити індивідуальне замовлення, якщо вас цікавить якась конкретна книга, яку продають, наприклад, на amazon.co.uk у Британії або в Америці на amazon.com.

 

Де купувати книги англійською? | Green Country Journal, 3

Booklya 
- у цій книгарні є декілька варіантів книжок: білінгви, адаптовані книги англійською та книги для читання на англійській в оригіналі. Діє доставка по всій Україні.   
Плюс цієї книгарні - програма лояльності для зареєстрованих клієнтів, робите покупки та накопичуєте знижку. 

 

Де купувати книги англійською? | Green Country Journal, 4

Bookling
 
- є як онлайн, так і оффлайн книгарні. Великий вибір різноманітних книг: художня література, література для дітей, саморозвиток та бізнес. Достатньо зручний функціонал сайту: є розділ з акціями, знижками, іграми, можна порівнювати товари. 
Плюс онлайн магазину - є розділ з товарами, які очікуються.

 

Де купувати книги англійською? | Green Country Journal, 5

Book24 
- один із великих інтернет магазинів, де ви знайдете безліч різноманітних книг: від дитячої літератури до хоббі. 
Плюс цього магазину - тут діють знижки постійним клієнтам та проводяться акції від видань. 

 

Де купувати книги англійською? | Green Country Journal, 6

Dinternal Education - дуже приємний інтерфейс та зручний функціонал пошуку за критеріями та категоріями. Можна знайти: художню літературу, навчальну, non-fiction та подарункові сертифікати. Якщо вам цікаво почитати про методики викладання, тут є розділ для викладачів. 
Плюс магазину - сайт присвячений суто англійській.

 

Де купувати книги англійською? | Green Country Journal, 7

Albion-books - інтернет магазин книг виключно англійською мовою. Від дитячої до дорослої, від класичної до сучасної літератури. Тут ви зможете знайти видання таких авторів, як George R.R. Martin, Stephen King, John Grisham, Joanne Rowling, Jojo Moyes та багато інших. 
Плюс книгарні: є подарункові набори; діє накопичувальна система лояльності і є можливість зробити індивідуальне замовлення: будь-яку книгу будь-якого видавництва з будь-якого куточку світу. 

 

 

Бонус від Грін Кантрі:

 

Де купувати книги англійською? | Green Country Journal, 8

Madbook 
- на цьому сервісі  можна читати книги англійською онлайн та вивчати нові слова. На сайті доступні 154 книги, 55 з яких мають переклад. Також є аудіосупровід (але щоб його мати до всієї книги, необхідно сплатити підписку 2.49$/місяць). Всі книги розташовані по рівнях від А1 до С1 (розшифровку по рівнях та що необхідно знати аби читати книги в оригіналі знайдете у наших наступних статтях), тому можна обрати рівень складності та, при необхідності, подивитися переклад слів або навіть цілих речень (зверніть увагу, опція доступна для зареєстрованих користувачів)

Де купувати книги англійською? | Green Country Journal, 9
Lavkababuin
 
 - окрім паперових книг, тут можна знайти аудіо книги, сувеніри, журнали, канцелярію, тощо. У наявності є багато літератури, зручний функціонал та багато фільтрів, щоб мати можливість переглянути та обрати саме те, що потрібно. 

 

Де купувати книги англійською? | Green Country Journal, 10

Open Mind Bookstore
  
Великий вибір літератури за хештегами: архітектура, біографія, дизайн, їжа, дітям, екологія, журнали, мистецтво та ще дуже багато чого цікавого.  
Плюс-
є цілий розділ книг для жінок! 

Де купувати книги англійською? | Green Country Journal, 11
Books4kids_ukraine
  Цікава сторінка з великою кількістю англійських книжок для дітей, які є в наявності. Іноді бувають цікаві знижки. Є подарункові набори, наприклад, про пригоди ведмедика Паддінгтона. 

 

Де купувати книги англійською? | Green Country Journal, 12

Де купувати книги англійською? | Green Country Journal, 13

 

Де купувати книги англійською? | Green Country Journal, 14

Yakaboo 
- книгарня , знаходиться у м. Київ на Хрещатику.  Є також онлайн-магазин, можлива доставка.  Тут можна знайти книги української, англійською, німецькою та іншими мовами. На сайті можна купити аудіокнигу (сплатити та завантажити на пристрій). Величезний перелік книг для дітей та дорослих: художня, спеціалізована, учбова та інше. 

 

Де купувати книги англійською? | Green Country Journal, 15

Книгарня Є
 - дуже гарні та затишні книгарні , які розташовані у п’ятнадцяти містах України. Плюс є онлайн магазин. Тут можна знайти художню, дитячу,  учбову літературу, книги різними іноземними мовами. Також представлена різна сувенірна продукція, листівки, атласи, альбоми та періодичні видання.  Є програма лояльності для постійних клієнтів, проходять постійні знижки та акції.  Діє безкоштовна доставка УкрПоштою (при замовленні онлайн на сайті).

 

Де купувати книги англійською? | Green Country Journal, 16

Bukva
- мережа книгарень з пунктами самовивозу у дванадцяти містах країни. Можна або ж замовити доставку, або забрати самому. При купівлі книг є можливість оформити дисконтну карту та робити подальші замовлення зі знижками. Діє безкоштовна доставка по всій Україні. Щодо асортименту - то тут є усе на будь-який смак. 

Тож, яку книгу читати та де її купувати - вирішувати тільки вам. Сподіваємося наша підбірка стане у пригоді та допоможе обрати найкращий та найзручніший варіант. 

 

Де купувати книги англійською? | Green Country Journal, 17

 

Дата публікації: 17 червня 2020