Запах “щойно спеченої” книги...
А що Ви вкладаєте у цю фразу?  Для мене це новенькі, “хрумтючі” сторіночки, від яких ще пахне свіжою фарбою та особливим  smell новизни. Ніякий планшет, електронна книга чи телефон не порівняється з “живою книгою”. Хоча в 21 столітті ми все більше надаємо перевагу швидкості, зручності, економії ( грошей і простору вдома та в своїй сумочці),але ж все одно залишилися книголюби, які зайшовши в bookstore не можуть втримаютися від придбання new book. Але дитячі книги англійською не так вже й просто знайти на полицях книгарень. Тому ми підготувала для вас підбірку online та real крамничок в місті Київ.
 
 Художня література англійською: де шукати
 
AlbionBooks
Книги з Америки та Англії за привабливими цінами. А також видавництво Альбіон надає можливість замовити бажану книгу з Amazon без витрачання свого часу на оформлення та слідкування за доставкою.
 
Bookling 
Можливе придбання книг як online так і в магазинах Києва. 
 
Dinternal
Великий асортимент художньої літератури для дітей. Оплата онлайн/готівка + доставка кур’єром/Нова Пошта.
 
Kids-books
Відомі Disney’s cartoons на паперових сторіночках + CD - чудовий варіант розвивати не лише навички reading, а й listening  А Падінгтона вже дивилися? Тепер можна порівняти, що ж саме в оригіналі історії.
 
ManyBooks
Художні романи, класичні та сучасні дитячі казки, енциклопедії англійською мовою. Також для заощадження коштів можна придбати не лише нові, а й вживані книги.
 
Book’n’Roll 
Перший український спеціалізований магазин дитячої книжки англійською мовою.
 
Книги яких саме видавництв ми радимо Вам купувати своїй малечі?
  • Penguin Readers
  • Usborne
  • Ladybird
  • Parragon
  • Книги-білінгви від видавництва “Братське”
Тож якщо Ваша дитина справжній a bookworm і кайфує від кожної новенької книжечки, тоді неодмінно оберіть щось із запропонованого нами, щоб поповнити Вашу домашню бібліотеку.
Художня література англійською: де шукати, 2
 
Матеріал підготувала: 
 
Аліна Зінич, 
керівник філії мережі шкіл Грін Кантрі
 
 
 
 
 
Дата публікації: 26 лютого 2018