Рівень викладачів, розташування школи, кількість дітей у групі – далеко не повний список, що формує вартість курсів англійської мови для дітей. Але обирати курси англійської для дітей тільки за ціною – неправильно. Дорогі мовні школи не завжди дають найкращий результат. Головним критерієм вибору має стати дитина. Краще за вас ніхто не підбере курси, які дадуть максимальний результат і не відіб'ють бажання вчитися.
 

Вартість курсів англійської мови для дітей
Вартість курсів – перший, але не головний критерій вибору

Скільки коштують курси англійської мови для дітей?

Вартість курсів англійської мови для дітей залежить від багатьох факторів. Часто на сайтах шкіл вказують ціни без урахування додаткових витрат на навчальні матеріали. Щоб не помилитися, також уточніть тривалість одного рівня, вартість занять за курс і за одне заняття. Так ви зможете порівняти ціни різних шкіл більш об'єктивно. Поцікавтеся вартістю навчальних матеріалів і можливість безкоштовно відвідувати додаткові заняття або розмовні клуби. 

Важливий момент – пропущене заняття. Дітям важче наздогнати пропущений матеріал самостійно. Для цього в мовних школах має бути можливість відпрацювати заняття або отримати консультацію. Доступ до всіх матеріалів уроку обов'язково має бути в того, хто пропустив урок. 

Як обрати курси англійської для дітей? 

Підберіть декілька відповідних до ваших запитів шкіл і зателефонуйте або відвідайте їх, щоб познайомитися з викладачами, подивитися, як відбувається процес навчання, і поставити запитання. Під час вибору курсів англійської звертайте увагу в першу чергу на школи, що спеціалізуються на дитячій освіті. Методики в них підібрані більш точно за віковими категоріями.
 

Вартість курсів англійської мови для дітей - 2


На які цінотворчі критерії варто орієнтуватися при виборі школи?

  1. Викладачі

Педагоги на курсах англійської для дітей повинні не тільки досконало знати мову та методику її викладання, а й бути хорошими психологами, вміти зацікавити й мотивувати дитину. Розпитайте про курси підвищення кваліфікації та сертифікати, які мають педагоги мовної школи. 

  1. Місце

Вартість курсів англійської мови залежить і від місця розташування: чим далі від центру міста – тим дешевше. Але перш ніж обрати школу, оцініть, наскільки зручно буде діставатися дитині. Можливо, варто звернути увагу на онлайн-курси для дітей. Якщо дитина посидюча та її немає кому відводити на додаткові заняття, дешевшими та зручнішими будуть дистанційні заняття. Коштують такі курси для дітей зазвичай менше, ніж офлайн.

  1. Кількість дітей у групі

Низька вартість курсів англійської мови може бути пов'язана з великими групами. Коли в класі 20 дітей, вивчити іноземну мову неможливо. Викладач повинен приділити увагу кожному учневі. Крім цього, набір у групи має проходити не тільки за віком, а й за рівнем володіння мовою.

  1. Методики та навчальні матеріали

Розпитайте про методики та матеріали, за якими будуть вчити дітей. Ви зможете оцінити, наскільки цікаво й ефективно буде проходити навчання. Система мотивації та ігри мають бути невід'ємною частиною програми. 

 

Олена Задворна

 

Дата публікації: 3 травня 2021