Для деяких життя за кордоном – не більше ніж фантазія. Часом однієї поїздки у відпустку достатньо, щоб задовольнити свій інтерес. Але для інших переїзд до Європи чи Америки є метою всього життя. Особливо для молодих людей, які хочуть вчитися, працювати й влаштуватися за кордоном. Вони бачать більше перспектив для себе та роблять все можливе, щоб отримати досвід проживання в іншій країні, тому готуються до цього заздалегідь. Починають вивчати англійську дистанційно в старших класах і шукають стипендіальні програми для іноземних студентів. Навчання – оптимальний варіант переїзду. Велика кількість коледжів і університетів пропонує державні гранти, даючи можливість студентам із інших країн отримати ступінь магістра або доктора.

Зміст

1. Як дистанційні курси англійської допоможуть стати «своїм» за кордоном?

2. Які онлайн - курси англійської обрати?

3. Не пізно почати вчити дистанційно англійську мову на новому місці

4. Вчити англійську дистанційно в мовному середовищі – як вбити двох зайців з однієї рушниці

5. Як покращити свою англійську онлайн?

Коли заповітне місце в іноземному ВНЗ отримано, документи оформлені, а квитки куплені, щасливчики забувають, що кілька років будуть перебувати в абсолютно незнайомому для них середовищі. Як би багато ви не читали про культуру та соціальні аспекти проживання, не можна бути готовим до всього. Особливо до взаємодії з місцевими жителями і такими ж приїжджими. Справа в тому, що готуючись до навчання за кордоном, багато хто починає підтягувати свою англійську дистанційно та концентрується на певній лексиці, яка відповідає обраній спеціальності. І це правильно, адже дуже важливо на лекціях розуміти викладача, виконувати завдання і писати диплом. Але тільки за межами університету у вас можуть виникнути проблеми зі спілкуванням. Тому що ви забули вивчити побутову англійську дистанційно. А це не менш важливо. Так, ви з легкістю можете обговорити зі своїми одногрупниками заняття та лекції, але можете не згадати прості слова та фрази для звичайного спілкування. Доведеться знову підтягнути свою розмовну англійську дистанційно, щоб не виникало труднощів з адаптацією і асиміляцією.

 

Як дистанційні курси англійської допоможуть стати «своїм» за кордоном?

Легко розгубитися, коли ви потрапляєте до іншого мовного середовища. Хоча здається, що на місці розібратися легше, тому що діватися нікуди й іноземна мова оточує вас всюди. Так що може піти не так? Ви відчуєте відсутність розмовної практики одразу. Переключитися і почати не тільки говорити, а й думати іноземною мовою важко. Особливо, коли ви чуєте місцевий сленг, якого вас не вчили в школі. Зрозуміло, з часом вам усе стане зрозуміло, але до цього доведеться пережити незручні моменти.

Щоб етап адаптації на новому місці пройшов легше та швидше, вчіть англійську дистанційно. На заняттях ви можете розпитати про незрозумілі вам фрази та вивчити їх у контексті. Це не тільки оптимальний спосіб підтягнути свої навички та поповнити словниковий запас, а й можливість створити зону комфорту:

  • ви займаєтеся на дистанційних курсах англійської та вивчаєте незнайомі вам слова;
  • відпочиваєте від необхідності постійно концентруватися;
  • можете поставити викладачеві, який вчить вас англійської дистанційно, запитання, які соромитеся поставити місцевим.

Подолати мовний і соціальний бар'єр простіше, коли ви додатково займаєтеся англійською дистанційно і тут же застосовуєте нові знання на практиці.

Завдяки розвитку онлайн-освіти підібрати вдалий варіант занять неважко. Ви можете обрати дистанційні курси англійської для початківців і займатися за зручним графіком. Головне – не соромтеся застосовувати свої знання на практиці. Не думайте про акцент і помилки, місцеві оцінять ваші старання – і ви адаптуєтеся швидше.

Максимально комфортно ви почуваєтеся там, де вас приймають за «свого». Щоб скоріше позбутися ярлика «приїжджого», потрібно підтримувати взаємини з місцевими. Вчіться на дистанційних курсах англійської та відвідуйте місцеві спікінг клаби, де не тільки познайомитеся зі своїми земляками, а й з носіями мови. Вивчення англійської дистанційно буде вашою перевагою.

Які онлайн - курси англійської обрати?

Якщо потрібно підготуватися до життя за кордоном, варто обирати курси з носіями англійської мови з того регіону, до якого ви переїжджаєте. Подивимося, які онлайн - курси англійської можна обрати для цієї мети в Грін Кантрі.

  • Дистанційний курс «Розмовний з носіями»

Чотири місяці занять, один урок на тиждень. Це не розмовні клуби, а повноцінні заняття з вивченням граматики. Групи невеликі – до шести студентів, тож кожна дитина отримує максимум розмовної практики на кожному занятті. У батьків є план навчання і доступ до трекінгу успішності.

  • Дистанційний курс «Комплексний. Повний»

Чотири місяці занять, три уроки на тиждень. Загальну англійську діти вчать з українським викладачем, а розмовні та STEM-заняття (з експериментами і різними проєктами) веде нейтів спікер. Це той курс, де дитина навчиться думати англійською, а не просто повторювати завчені фрази.

 

Вчимо англійську дистанційно за кордоном

Не пізно почати вчити дистанційно англійську мову на новому місці

Ніхто не стане сперечатися, що добре володіння іноземною мовою, в першу чергу англійською, це навик, необхідний практично кожному. Для поїздки та проживання за кордоном непогано було б підвищити свій рівень мови, щоб було легше спілкуватися з місцевими. Вивчення англійської дистанційно для поїздок або переїзду за кордон дозволить вам самостійно планувати туристичний маршрут і розібратися в будь-якій ситуації вже на місці.

Уявіть, що ви щойно приземлилися в Лондоні. Ви готові спілкуватися з англійцями? Перш ніж поїхати до іншої країни, подумайте про ситуації, в яких ви можете опинитися. Або запишіться на дистанційні курси англійської для мандрівників. За короткий час ви вивчите необхідну лексику і підтягнете розмовну англійську.

Якщо ваш рівень володіння мовою нижче середнього, а ви вже перебуваєте за кордоном, то можете вивчати англійську дистанційно. Щоб досягти високих результатів, потрібно враховувати всі особливості цього виду навчання. Якщо англійська оточує вас всюди в повсякденному житті, то вам буде простіше застосовувати знання на практиці. На дистанційних курсах англійської викладач може вам пояснити незрозумілі моменти. Дуже зручно, якщо ви почуєте новий вислів від місцевих, сенс якого не зрозуміли або не змогли перекласти. Завдяки вивченню англійської дистанційно зникає страх перед іноземною мовою. Це особливо важливо для новачків, які не готові до занять з носієм мови.

Завдяки дистанційним курсам англійської ви дуже швидко звикнете до її звучання й самі не помітите, як зламаєте мовний бар'єр. Можна сміливо сказати, що вивчення англійської дистанційно –найбільш ефективний і зручний формат. Коли ви перебуваєте в мовному середовищі, то знання, які ви отримуєте на дистанційних курсах англійської, стають простим і зручним інструментом вирішення життєвих питань. Нарешті ви відчуєте себе абсолютно «своєю» людиною.

Вчити англійську дистанційно в мовному середовищі – як вбити двох зайців з однієї рушниці

Багато хто вчить іноземну мову, але через відсутність практики не володіє нею. Знати та вміти – принципово різні речі. На дистанційних курсах англійської ви навчитеся спілкуватися із застосуванням правильних слів і висловів. Заняття допоможуть вам не тільки збільшити свій словниковий запас, а й урізноманітнити мову. Почавши вивчати дистанційно англійську мову, ви добре її опануєте та зможете спілкуватися. Вивіски вже не будуть набором незрозумілих символів, а попередні мовні помилки здадуться вам смішними.

Записуйтеся на дистанційні курси англійської до поїздки за кордон або після переїзду до іншої країни. Інтенсивність занять і програму навчання можна вибрати з безлічі варіантів. Вивчайте англійську дистанційно та концентруйтеся на всіх аспектах: практиці, читанні, письмі та вимові. Щойно ви почнете заняття з англійської дистанційно – не будьте соромливою тихонею, яка старанно записує кожне слово викладача, але не розуміє й половини. Ставте запитання викладачеві дистанційних курсів англійської! Досвідчений наставник дасть вам цінні рекомендації з оволодіння англійською мовою.

 

Вчимо англійську дистанційно за кордоном - 2

Вивчаючи англійську дистанційно, ви робите величезний внесок у скарбничку вашого благополучного майбутнього

Як покращити свою англійську онлайн?

Практика англійської – це не тільки заняття на курсах. Ось кілька підказок, як поліпшити свою англійську онлайн безкоштовно і без особливих зусиль.

  1. Читати англійською

Читання суттєво поповнює словниковий запас і добре занурює в англійську, особливо якщо текст захопливий. Тож дуже корисно читати художню літературу англійською. Це можуть бути як нові книги, так і ті, які дитина вже прочитала рідною мовою. Можна використовувати додатки, де текст супроводжується аудіо або є можливість одразу ж перекладати незнайомі слова.

  1. Грати і займатися в додатках

Можна підібрати настільки цікаві програми, що навчання буде здаватися грою, а можна і насправді грати англійською. Шукайте те, що сподобається дитині, в App Store і Google Play.

  1. Дивитися відео

Чергуйте навчальні та розважальні відео англійською мовою. Шукайте їх на нашому YouTube-каналі, а також підпишіться на викладачів англійської або канали з улюбленими шоу.

 

Анна Огородник

 

Дата публікації: 15 червня 2021