Щоб вивчити іноземну мову та вміти впевнено нею розмовляти, потрібно присвятити дистанційному навчанню англійської всього себе. Вдома цілком можливо створити всі необхідні умови, щоб учитися нон-стоп. Курси англійської дистанційно – зручний формат, з яким можна забути про традиційні заняття в класі. Дистанційне навчання англійської передбачає використання різних джерел і сучасних ресурсів, які дозволяють вивчити мову і поліпшити свої навички. 

Напевно в школі не було жодного уроку англійської, присвяченого вивченню сленгу. Його ми чуємо тільки в піснях, серіалах і фільмах. А відтоді як інтернет став всюдисущим і без перегляду відео YouTube не можна уявити наш звичайний день, нові незрозумілі слова стали зустрічатися нам усе частіше. 
 

Англійська дистанційно – вивчаємо сленг, ідіоми та прислів'я
Будь-яка мова змінюється щодня. Варто стежити за змінами, інакше можна пропустити багато цікавого! 

Що таке сленг і чому потрібно вивчати хоча б кілька його прикладів на заняттях з англійської дистанційно? Сленг походить уже з існуючих слів, але їх значення при цьому змінюється. Сленг краще не використовувати в разі написання есе, наукової роботи та в розмові з викладачами. Жаргонні слова та фрази використовуються в різних неформальних групах. Щодня список таких слів поповнюється, а деякі зовсім застаріли і тепер не використовуються. Під час дистанційного навчання англійської можна значно поповнити свій словниковий запас такими фразами. Але напевно багатьом із нас вже відомо кілька сленгових слів, хоч ми можемо про це не підозрювати. 

Повернемося в далекий 2007-й. У цей час по всьому світу ставала дедалі популярнішою така молодіжна субкультура як емо. Назва походить від англійського слова emotional – емоційний. Ось простий приклад сленгу, який міцно закріпився і використовується донині:

  • Don't be so emo. Your boyfriend will be back next week.
  • I don’t trust anyone who didn’t go through an emo phase in high school.
     

 

На курсах англійської дистанційно можна черпати інформацію з багатьох джерел. Що різноманітнішіми будуть матеріали, то краще студенти розумітимуть носіїв мови. Їхня мова більш різноманітна і, так би мовити, життєва. З нами ніхто не буде говорити чистою, академічною англійською. Тому потрібно вчити якомога більше жаргонних фраз під час дистанційного навчання англійської. 

Багато жаргону пов'язано з інтернетом. Також він використовується в розмовах про спорт, хобі або будь-яку професію. Наприклад:

  • We set a cookie when you first access our site.
    Cookies – файли, які створюються сайтами для зберігання інформації.

     
  • Tim got two birdies on the back nine at the golf course.
    Birdie – поширений жаргон серед гольфістів. Означає те, що м'яч потрапив у лунку за один удар менше, ніж очікувалося.

     
  • Don't push so hard with your chest voice. You'll hurt your voice!
    Chest voice – цей вислів знайомий усім співакам. 

Англійська дистанційно – це цікаві заняття з викладачами, які стежать за змінами в мові та подають актуальний матеріал. Студенти отримують навчальні матеріали, а також доступ до різноманітних ресурсів, які допоможуть поліпшити всі навички. Дистанційне навчання англійської організовано так, щоб студенти більше практикувалися і завжди залишалися активними. Переконатися, що кожне заняття буде краще, цікавіше й ефективніше за попереднє, можна записавшись на дистанційне навчання англійської.

 

Анна Огородник

 

Дата публікації: 4 серпня 2020