Топ-9 подарунків для великих сімей

 

Ідеями дитячих подарунків для великих сімей ділиться Світлана Грибенюк - щаслива мама гамірливої банди: 11-річного Назара, 9-річного Захара, 4-річного Ореста та 2-річної дівчинки Яринки, а також успішний керівник дуже творчого та надихаючого проекту  Gifty. 

Світлана добре знає, як знайти подарунок, що об'єднає в спільну гру кількох дітей зовсім різного віку, різної статі та навіть з різними інтересами! І ділиться порадами з нами ;)

Привіт! В нас в сімї 4-ро дітей від 2 до 11 років, три старших хлопчики і менша - дівчинка. Тож мені запропонували поділитись ідеями щодо подарунків, які можуть порадувати всіх дітей. 

 

 

1. Гімнастичний мат. 
Мат - це універсальна річ для дітей різного віку. Гадаю, він має бути в кожному домі, де є діти, не залежно від віку та статі. Рекомендую товсті, біля 10 см висотою, які складаються навпіл: 1 м на 2 м в розкладеному вигляді. 
Це багатофункціональний пристрій в нашому домі: 
1) для створення халабуд, будинків 
2) для спортивних  вправ (кувирки, сальто, тощо);
3) захист від невдалих падінь під гімнастичного стінкою;
4) місце для домашніх баталій (подушками, паперовими сніжками..);
5) замість килима (діти люблять сидіти, грати, малювати на підлозі, а він м'який і легко миється;
6) на нього весело стрибати з двоповерхового ліжка, підвіконня  (в моїх дітей підвищена стрибучість, тому це дуже актуально);
7) як ліжко для гостей з ночівлею. 

Топ-9 подарунків для великих сімей, 2

2. Карнавальний одяг / тату / аквагрим / маркери. 
Мої діти дуже люблять переодягатися - малі і великі. В нас є великий ящик з різними костюмами: страшними і смішними. 
Також один з найулюбленіших подарунків для них виявились набір тимчасових тату та аквагрим. Головне, попасти в тему: хлопці люблять щось гостреньке: скорпіонів, павуків, китайські ієрогліфи, а дівчатка - метеликів та квіти. Іноді я малюю їм тату простими маркерами для білих дошок, вони легко стираються:) Це розвага для всієї сім'ї! 

Топ-9 подарунків для великих сімей, 3

3. Сертифікати для сімейного відпочинку. 
Чудова ідея - сходити всією сім'єю на майсте-клас: ліплення з глини, шоколадо-варіння, мило-варіння. Особливо порадував би дітей похід в аквапарк або в кіно. Також корисним подарунком буде сертифікат на курс англійської для дитини  в мережі шкіл Грін Кантрі, замовити його можна в інтернет-магазині Gifty.

Топ-9 подарунків для великих сімей, 4

4. Набори ігор. 
В нашій сім'ї є кілька улюблених ігор, якщо ви шукаєте подарунок для дітей 4-12 років - це безпрограшний варіант. 1) Ферма, 2) Alias junior, 3) Lochness 4) Барамелька, 5) QUI XO,6) Abalone. Для всіх дітей, від 2-ох років можна грати в Мемо, Доміно в картинках, Джанга. 

Топ-9 подарунків для великих сімей, 5

5. Набори для творчості. 
Це хороший варіант для колективного подарунку. 
В нашому домі завжди швидко закінчується кольоровий папір, клей, маркери, гуаші, папір, пластилін, глина, фломастери, кольоровий пісок... Мені сподобалась ідея паперу в рулонах, який можна замовити в Ікеа.  Також є зараз багато цікавих незвичних наборів для творчості: 3-d ручки, фарби для малювання в ванній, фарби для скла, тканини, набори для рукоділь. Дуже рекомендую кінетичний пісок (він відрізняється тим, що крупинки не розсипаються по всій квартирі, а липнуть одна до одної як намагнічені). Всі діти також люблять магнітні конструктори. 

Топ-9 подарунків для великих сімей, 6

6. Солодощі, жувачки в тп. 
Діти люблять цукерки, але їм завжди приємно отримати нехай малий, але персональний пакуночок/коробочку з цукерками, а не один на всіх. Можна подарувати їм цукерки в шкараетках, надувних кульках, красивих мішечках / рукавичках. Гарна солодка альтернатива цукеркам - рідка карамель, оригінальні конфітюри, рідкий шоколад. 

Топ-9 подарунків для великих сімей, 7

7. Знаряддя для спортивних ігор: Сніжколіпи, ракетки, липучки, м'ячі, дарц, гантелі і тп. Якщо хочете порадувати недорогим подарунком відразу кількох дітей, можна подарувати відразу кілька легких м'яких резинових м'ячиків. Є багато ігор, в яких потрібно відразу 5-10 штук, тому це безпрограшний варіант. 

Топ-9 подарунків для великих сімей, 8

8. Будиночок 
- картонний збірний (біля 400 грн) 
- вігвами, тіпі (від 2000)
- намети дитячі 

Топ-9 подарунків для великих сімей, 9

9. Книги
Для дітей до 3 років супер книги - з інтерактивом (з рухливими деталями).
Oсь кілька наших улюблених книг, правда більшість з них до 7 років. 
- "Куди відлітають риби";
- "Мед для мами";
- "Про вовченятко яке запливло далеко в море";
- "Чарлі і Шоколадна фабрика";
- "ВДВ";
- "Лісова школа". 

Топ-9 подарунків для великих сімей, 10

Дата публікації: 18 грудня 2017