Грудень - місяць ялинкових прикрас, імбирного печива та святкового настрою. А ще це особливий  час, коли батьки перетворюються на Миколайчиків, ельфів Санти та Дідів Морозів, які ломають голову з вибором подарунків для дітвори ;) Як обрати сучасний, стильнй подарунок, який оцінить та запам'ятає дитина?

Ми вирішили звернутись за порадами до kids-experts, та підготували найбажаніші подарунки на зиму 2017 для різних вікових категорій дітей.

 

Топ-8 найбажаніших сучасних подарунків для хлопчика-школяра

 

Катя Кравченко,

Oсь уже 9 років дарує технологічні, хлопчачі подарунки для сина Саші, слідкує за сучасними дитячими тенденціями, щоб денні канікулярні програми Грін Кантрі були актуальними та цікавими школярам. 

Так сталось, що в сучасному світі діти часто швидше від батьків дізнаються про технічні новинки. Коли ми приходимо в традиційний магазин іграшок, очі розбігаються від різномініття різних машинок, конструкторів та наборів для творчості, але обрати складно. Товари з моєї підбірки можна купити не у всіх дитячих магазинах, тож раджу замовляти їх  онлайн ;)

 

 

1) 3Д ручка (від 579грн)
Дуже спрощена модель 3Д-принтера. Тобто вона дозволяє малювати 3д-малюнки без попередньо підготовленого цифрової моделі ;) Для ручки потрібен розхідний матеріал - пластикова нитка (буває різних кольорів). Механізм ручки переплавляє пластик та дозволяє малювати в повітрі. Раджу купувати девайс, що йде в комплекті з розхідним матеріалом, власне від цього залежить і ціна. Після використання 3Д ручок на канікулярних програмах впевнено ставлю цю пропозицію в ТОП!

Топ-8 найбажаніших сучасних подарунків для хлопчика-школяра, 2

 

2) Смарт-годинник ( від 699грн)
Кахи-кахи, відверто кажучи, це чудовий подарунок швидше для вас, батьки, ніж для дитини! Цей годинник - просто must-have для школяра, що вчиться бути самостійним: сам пересувається по місту, ходить на гуртки.., а також - який полюбляє підвисати з мобільним, граючи в ігри! (В цьому годиннику їх нема!!) При цьому ви можете дзвонити, виходити на відео-зв'язок, відслідковувати місце перебування дитини, а також ще ціла низка функцій, що допомагає слідкувати за безпекою школяра! Різні моделі мають різні додаткові функції (фішечки;)

Топ-8 найбажаніших сучасних подарунків для хлопчика-школяра, 3

3) Гіроборд (від 3499грн)
Простіше сказати - електрична дошка з двома колесами ;) Електричний вид транспорту, що керується за рахунок перенесення ваги на його окремі частини. Повірте, це просто мрія всіх хлопчаків! Проте, зверніть увагу, що взимку кататись на гіроскутері не дуже зручно, тож випробувати подарунок дитина зможе коли розтане сніг.

Топ-8 найбажаніших сучасних подарунків для хлопчика-школяра, 4

4) Подарунковий сертифікат на розваги (від 300грн)
О, тут величезний простір для фантазування! Спробуйте підібрати щось особливе, що відповідатиме інтересам дитини. Ось, що найбільше сподобалось мені (і Саші;):  катання на картингу, квест-кімната (вони бувають дуже різної тематики), майстер-клас гри на електро-гітарі (або на ударних), квест в віртуальній реальності. Зараз існують цілі сервіси ( Bodo, Emozzi), що продають емоції! Тобто ви обираєте набір активностей (до 10) серед яких дитина може обрати ту, яка буде найбільш до вподоби! 

Топ-8 найбажаніших сучасних подарунків для хлопчика-школяра, 5

5) Дрон (від 599грн)
В той час, коли наше покоління стрибало до стелі, коли нам дарували машинку на радіо-управлінні, то сучасних дітей машинкою вже не здивуєш ;) А от літальний апарат - це вже інша справа! Залежно від ціни дрони можуть бути оснащені навіть камерою, яка передає онлайн трансляцію  на смартфон! Повірте така іграшка покорить серце не лише дитини,  але й тата! Тож для спільного сімейного дозвілля - це саме те!

Топ-8 найбажаніших сучасних подарунків для хлопчика-школяра, 6

6) Геймпад (від 599грн)
Для нашого покоління батьків поясню так: це "джостик" (пам"ятаєте, на яких ви грали=), який кріпиться до смартфону. Цей девайс підіймає телефоннні ігри на HIGH-level! Але обережно! Ви точно не противник відео-ігор? ;) Якщо ж ви таки наважитесь на цей подарунок врахуйте, що смартфон дитини має мати хороші технічні характеристики!

Топ-8 найбажаніших сучасних подарунків для хлопчика-школяра, 7

7) VR-окуляри (від 1699грн)
А такий подарунок - це просто мрія для малого геймера! VR-oкуляри дозволять поринути в віртуальний світ з головою, в усіх значеннях цього слова! Їх можна використовувати і для ігор, і для віртуальних турів. Але при виборі варто врахувати сумісність зі смартфоном дитини! 

Топ-8 найбажаніших сучасних подарунків для хлопчика-школяра, 8

8) Аксесуари до гаджетів (від 150грн)
Цей пункт найбільш бютжетний варіант подарунку. Залежно від вподобань дитини можна обрати те, що буде цікаве саме йому: любителям селфі  - селфіпалку, поціновувачам музики - навушники, молодим естетам - новенький чохол на телефон ;)

Топ-8 найбажаніших сучасних подарунків для хлопчика-школяра, 9

Дата публікації: 6 грудня 2017