Чого хочуть дівчатка? Топ-9 подарунків

 

 

Наталя Лотоцька-Гевко, 

 

Тричі мама:  6 років - для непосидючої Марії, 10 років - для мрійливої Софії та 11 років - для дитячого проекту - мережі шкіл англійської Грін Кантрі. Вона точно знає, чого бажає дитина! 

 

Жовтень, листопад, грудень - три найбільш насичених подарунками місяці для нашої сімї. Тож список побажань я складаю довгий і щедро ділюся із друзями, які хочуть підібрати щось цікаве для Софії та Марії. Цей список складається із речей чи послуг, які можуть або здивувати моїх дівчат, або довго приносити їм теплі спогади. Зазвичай, побажання досить практичні.

 

 

Гімнастичний мат, стрічки, величезне дзеркало
Найцікавішим видом спорту для більшості дівчат є художня гімнастика. Навіть, якщо це не так - то ігри зі стрічкою завжди приносять емоції і дітям, і дорослим! Така стрічка стала одним з улюблених подарунків Софії і тепер Маруся очікує таку ж від Миколая.
Минулого року друзі подарували нам ось такий мат. Я думала він буде просто ще одним пилозбірником, а він виявивився просто незабутнім атрибутом ігор: на ньому можна сидіти, лежати, кувиркатися, читати, робити з нього хатинку. Головне - він легкий і завжди мігрує за моїми дівчатами по квартирі :)

Чого хочуть дівчатка? Топ-9 подарунків, 2

Халат і тапочки юнікорн.

Вірите чи ні, але з появою халатів, ранки стали приємніші. Малявки не скаржаться на відкриті мною вікна, зимову прохолоду, не згортаються калачиком під ковдру, а просто встають, одягають теплий халат і тапочки і сонні та щасливі ідуть за звичним маршрутом: ванна, кухня, шафа.

 

Чого хочуть дівчатка? Топ-9 подарунків, 3

Термоси (для сніданків, чаю, ланч бокси)

Цей рік у нас сповнений термосами: для напоїв, їжі, води. Виявляється, дуже зручно робити дітям сніданок у термос - тоді не обовязково підганяти їх до столу, боячись, що їжа остигне - у термосах вона дочекається їх тепленькою.

У термосі для напоїв діти із задоволенням беруть чай у школу, пють його вдома протягом дня, беруть на прогулянку. Утворилася особлива атмосфера чаєпиття - їм просто цікаво пити чай!

 

Чого хочуть дівчатка? Топ-9 подарунків, 4

Скретч-постери VR Challenge by Green Country

Скретч-постери - нова форма квесту розтягнута у часі: інколи на місяць, рік, чи все життя :) Цікаво, що виконуючи завдання, учасники отримують нові знання, навички чи просто систематизують своє життя.

10 грудня зявився скретч-постер, який обєднує дитячий інтерес до сучасних технологій та соціальних мереж із щоденним життям. Перше завдання, яке отримали мої дівчата - щодня прортягом тижня розповідати рідним про свій день, але кожного разу в іншій формі: через текстові, відео, голосові, фото повідомлення та за допомогою емоджі. Родзинка завдання - всі повідомлення мають бути виконані англійською мовою.

Ось детальніший опис цього завдання  

Придбати такі постери можна у всіх філіях мережі Грін Кантрі.

 

Чого хочуть дівчатка? Топ-9 подарунків, 5
 

Настільні ігри (дабл, сардини,сапер, вибухове кошення)

О! Це довгограючий подарунок. Крута настільна гра може обєднувати сімейні вечори, ставати приводом для зустрічі з друзями. Найбільше люблю ігри, в які одночасно можуть на рівних грати діти та дорослі. Наші дві улюблені новинки - це “Саботер” та “Вибухове кошення”. Перша подібна до гри “Мафія” деякими своїми елементами, а друга - індивідуальна, з побудової стратегії з єдиною метою - не вибухнути!

 

Чого хочуть дівчатка? Топ-9 подарунків, 6

 

Ванна: набір бомбочок, піна, сіль, олівці для ванни, бульбашкова машина

Вода - улюблене місце гри дітисьок, особливо, якщо додати чогось цікавенького, як от набір кольорової солі для ванни, спеціальні олівці для малювання під водою, пахучу піну, а ще краще - цілу бульбашкову машину!

Все це можна знайти у дитячих магазинах, тому сміливо запитуйте консультантів.

 

Чого хочуть дівчатка? Топ-9 подарунків, 7

 

Гамак

Мрія мого дитинства, яка незабаром збудеться у моїх дітей :)

В гамаку зручно відпочивати, читати книгу, кувиркатися, ну і просто дивувати друзів.

 

Чого хочуть дівчатка? Топ-9 подарунків, 8

 

Цілий блок чогось: солодощів, жуйок, напоїв чи ін. Чи гігантський кіндер. Вражає ;)

Дітей можна легко вразити масштабністю подарунку (типу “букет зі 100 троянд” :). Наприклад, купивши ящик мандаринів, бананів чи інших фруктів або ж блок улюблених батончиків чи напоїв. Мені одного разу подарували ящик хурми і я досі згадую це як один із найбільш вражаючих знаків уваги.

 

Чого хочуть дівчатка? Топ-9 подарунків, 9

 

Сертифікат на дівчачі процедури: масаж, стрижка, мк по догляду за тілом і т.п.

Якщо ваші діти не були на сеансі розслабляючого масажу, не пробували маски для обличчя чи інші спа-процедури - такий сертифікат принесе їм неймовірну радість, особливо, якщо вони підуть з мамою, сестричкою чи найкращою подругою.

 

Чого хочуть дівчатка? Топ-9 подарунків, 10

Дата публікації: 9 грудня 2017