Зимові канікули - це завжди багато (або не дуже:) снігу, подарунків та радощів!
Зазвичай у цей період багато сімей подорожують в теплі краї, катаються на лижах, відвідують родичів та проводять час з сім'єю.
Але чого хочеться дітям? Що вони мріють робити ці декілька тижнів у грудні та січні?

Ми провели опитування 6-16-річних учнів Грін Кантрі, щоб дізнатись про їхні очікування від зимових канікул. Наша Іринка запитувала: "Якими ви уявляєте свої ідеальні зимові канікули"?
У відповідях ми очікували щось, в стилі "я катаюсь на лижах у Швейцарії" чи "ми летимо з сім'єю в Дубаї", але отримали зовсім інше.

 

"Серіали, солодощі, Париж": якими діти уявляють ідеальні зимові канікули

 

"Я хочу полетіти в Париж.
І ще побути в своєму рідному місті."

 

 

 

"Серіали, солодощі, Париж": якими діти уявляють ідеальні зимові канікули, 2

 

 

"Я уявляю їх... Поїхати у Львів"

 

 

 

"Серіали, солодощі, Париж": якими діти уявляють ідеальні зимові канікули, 3

 

 

"Я на морі, разом з батьками."

 

 

 

"Серіали, солодощі, Париж": якими діти уявляють ідеальні зимові канікули, 4

"Ходити в кіно і гуляти разом, дивитися новорічні серіали і їсти багато солодощів."
"Гуляти з друзями, ходити на гірку."

 

 

 

 

"Серіали, солодощі, Париж": якими діти уявляють ідеальні зимові канікули, 5

 

"Це ходити по парку зимовому та веселитися. Тусуватися в Грін Кантрі і веселитись з друзями."

 

 

 

 

"Серіали, солодощі, Париж": якими діти уявляють ідеальні зимові канікули, 6

 

 

"Зимові канікули для мене це табір в Грін Кантрі."

 

 

Які висновки можемо зробити з цього відео?

1. Діти хочуть проводити час в колі однолітків.
Так, звісно, зібратись всією родиною - весело. Але якщо ваша дитина - єдина в сім'ї - їй може бути нудно серед старшого покоління. Найкраще додати розваги з друзями! Якщо оберете денні канікулярні програми - дитина буде дякувати вам пів життя!:) Бо саме на таких програмах діти можуть поговорити про свої улюблені бей блейди, пограти в настільні ігри та обговорити останній альбом Post Malone (а ви знаєте, взагалі, хто це?:))

2. Діти хочуть їсти.
Так, це досить очевидно. А тепер уявіть, якби дитина могла власноруч готувати собі їсти, та ще й англійською? Поки ви уявляєте, школа англійської мови Грін Кантрі це вже робить: щодня на канікулах учні мають кулінарний майстер-клас на 30хв, де готують сендвічі чи фреш роли. А заодно вчать побутові слова та фрази типу "намазати хліб вершковим сиром" чи "порізати помідор тонкими шматочками".
На додачу для учасників денного табору - щоденний обід у ресторані! Ну хіба не рай для дитини?

3. Діти хочуть дивитись фільми і серіали.
"І не тільки діти!" - подумали ми, поки скачували усі частини "Сам удома", щоб переглянути ввечері. Погоджуємось: ну немає святкого настрою без новорічно-різдвяних фільмів! Тому для підлітків є окремий курс англійської, побудований  суто на таких фільмах. Вдома переглядаєш його - а в класі обговорюєш з носієм мови та однолітками. Комбо!

4. Діти хочуть, щоб було цікаво.
Чи в Парижі, чи у рідному місті - дітей завжди потрібно розважати. Знаємо, багато батьків хочуть і самі відпочити на канікулах, тому придумувати розважальну програму на кожен день - ще той челендж. Делегуйте цю справу тим, хто любить таке робити - навчальним центрам. Грін Кантрі пропонує рятувати Різдво від комп'ютерного вірусу Blob учням 6-11 років (камон, там аж 300 учнів збирають:) і обговорювати топові новорічно-різдвяні фільми для підлітків (11-16 років) на курсі "Розмовний Light: Кіно-Різдво". Програма розроблена на 5 днів. Це 5 днів вашого спокою, батьки:) До речі, приєднуватись можна не на всі 5 днів, а, наприклад на 2. Якщо маєте хоча б 2 такі незайняті нічим дні - велкам!

 

Шукаєте крутий подарунок до Миколая чи Нового Року? Подаруйте своїм дітям ідеальні зимові канікули: у колі друзів, зі святковою атмосферою! Там вони зможуть отримати свою першу "зарплату" у кантриках і придбати за ці гроші класні подаруночки вам!

Профіт!cool

Олена Драпак, викладач Грін Кантрі

"Серіали, солодощі, Париж": якими діти уявляють ідеальні зимові канікули, 7

 

Дата публікації: 20 листопада 2019