Топ-9 подарунків для малюків 2-4 років

 

Купівля подарунка для малюка - це завжди результат безкінечних сумнівів вибору, адже на полицях магазинів зараз просто купи красивих, яскравих, цікавих іграшок для дітлахів до 4 років!

Як не заплутатись та обрати подарунок, який потішить малечу знає Єля Коваленко - мама 2-річної Полінки, а також наймолодшого та  найамбіційнішого проекту сім'ї Грін Форест - Project 12.

Отож, перевіряйте, чого з цього списку у вашого малюка ще немає та обирайте Christmas presents!

 

 

 

1) Книги 
Найкращий подарунок - книга. 
Дитячої літератури зараз багато. Але серед усього розмаїття необхідно обрати дійсно те, що зацікавить вашу дитину. 
Сьогодні дуже популярними є книги-розглядалки (віммельбухи). А також інтерактивні книги з рухомими елементами, вкладками, що рухаються. 

Топ-9 подарунків для малюків 2-4 років, 2

2) Настільні ігри, мозаїки (від 400 грн) 
Їх можна підібрати на будь-який вік: від 2 до 100 років:)
Я особисто дуже люблю таких виробників як Haba (Німеччина) та Djeco (Франція), вони не з найдешевших, але якість та розмаїття вас порадує. 

Топ-9 подарунків для малюків 2-4 років, 3

3) Іграшки для рольових ігор (від 800 грн)
Дівчата будуть раді отримати ляльковий будинок, дитячу кухну, набір лікаря чи кухаря ;), натомість хлопців потішить гараж з машинками, набір інструментів або ж форма поліцейського! 

Топ-9 подарунків для малюків 2-4 років, 4

4) Набори для творчості ( аплікації, розмальовки, наклейки)
О, тут також сучасний ринок пропонує величезне розмаїття: розмальовки (бувають навіть гіганські! діти їх дуже люблять), набори стікерів, великі комплекти фломастерів, фарб, олівців, воскових олівців, крейди, тіста для ліплення та всілякого цікавого приладдя. Таких речей в домі, де живе дитина ніколи не буває забагато!

Топ-9 подарунків для малюків 2-4 років, 5

5) Пазли (від 250 грн) 
Їх можна знайти на будь-який вік, будь-якого розміру. Для малечі можна підібрати картинки з невеликою кількістю крупних деталей. 

 Топ-9 подарунків для малюків 2-4 років, 6

6) Кінетичний пісок, стіл для малювання піском  
Це прекрасне поєднання малювання та гри з піском. Сам пісок - дуже незвичний - не розсипається, має намагнічені частинки, що тримають форму, ним цікаво гратись навіть дорослому! А якщо ж до нього ще купити стіл з спеціальною підсвіткою, то така іграшка зможе зайняти дитину на дуже довгий час! 

Топ-9 подарунків для малюків 2-4 років, 7

7) Конструктори
Їх зараз така кількість, що очі розбігаються! Магнітні, дерев'яні, пластмасові, липучі, транспортні, будівельні ... список можна продовжувати довго! Важливо обрати такий, щоб відповідав віку дитини (не мав надто дрібних деталей). 

Топ-9 подарунків для малюків 2-4 років, 8

8) Магнітна дошка
На дошці можна і малювати маркером, і гратись з магнітами (це можуть бути магнітні букви, пазли або ж просто дрібні магнітики). А крім того дошка - дуже хороший розвиваючий подарунок, з яким можна придумати багато занять.

Топ-9 подарунків для малюків 2-4 років, 9

9) Розвиваючі зошити ( напр., Kumon, Gakken). 200 грн. 
Якщо вашій дитині набридли іграшки, а ви не знаєте, чим з нею позайматися, то використовуйте ці зошити, в них є купа завдань на логіку, творчість чи просто розважальних. Є зошити окремо по типах завдань ( вміння різати, вміння малювати, рахувати, думати) чи одразу комплексні.

Топ-9 подарунків для малюків 2-4 років, 10

Дата публікації: 26 грудня 2017