Давним-давно один чоловік сказав, що всі люди – актори, які самі створюють свою історію. І саме тому кіноіндустрія розвивається разом із людиною. Можливо, це і є головна причина того, що ми так любимо дивитися різні фільми та серіали.

Чи можна уявити свій ідеальний вечір за переглядом улюбленої стрічки, ласуванням тією самою апетитною піцою (ммм…), та до того ж удосконалюючи свою англійську? Ще б пак! Варто лише почати перегляд улюблених фільмів мовою оригіналу, і все – відпочинок перетвориться на мегапродуктивне дозвілля та наблизить вас ще на крок до native speaker – носія мови.

Адже коли ви дивитеся відео англійською мовою, ви розширюєте не лише свій світогляд, але і словниковий запас. Також ви вивчаєте правильну вимову та при цьому отримуєте задоволення й не напружуєтеся. Щоб ви не витрачали час на пошуки сайтів, де можливо було б дивитися фільми і серіали англійською, ми вирішили зробити для вас топ-5 найкращих платформ для перегляду кіно англійською мовою.
 

Топ-5 сайтів із англійськими фільмами
 

1. ororo.tv – фільми та серіали з субтитрами в хорошій якості. На ресурсі знайдете 53 канали з різноманітними розважальними шоу. Можна обирати субтитри навіть двома мовами одночасно. Плюс у користувачів є опція створити особистий словник і додавати туди невідомі слова.

Є лише один недолік – обмеження в часі. Безкоштовно цим сервісом можна користуватися лише 60 хвилин за добу, проте цього часу більш ніж достатньо, щоб уже незабаром відчути результати.
 

Топ-5 сайтів із англійськими фільмами
 

2. show-english.com – сервіс розробили спеціально для вивчення мови за допомогою фільмів, тому тут все просто і зручно. Сайт вирізняється з-поміж інших інтерактивними субтитрами – одразу можна натискати на слово, яке для вас перекладуть у контексті цілого речення. Окрім того, слова можна додавати в словничок і виконувати з ними вправи. Тому на сайті ви не лише переглядаєте фільми, а й покращуєте англійську за допомогою вправ, що базуються на ваших власних «нових» словах.

Недолік: обмеження в часі – година на день, але сайт пропонує встановити розширення для браузера Chrome, яке знімає ліміт.
 

Топ-5 сайтів із англійськими фільмами
 

3. speechyard.com – подібно до попереднього ресурсу, на цьому сайті після проходження реєстрації можна вивчати нові слова, покращувати вимову та розуміння англійської завдяки відеовправам, вчити граматику та навіть спілкуватися з іншими користувачами. Однак більше можливостей стають доступними після реєстрації. До того ж на сайті можна щодня тренувати свій вокабуляр, збагачуючи його новими словами з відео, які переглядаєте. Також тут є інтерактивні субтитри – навівши на невідоме слово, отримуєте його переклад, а саме відео зупиняється.
 

Топ-5 сайтів із англійськими фільмами
 

4. 123movies.co – однозначно раджу. Фільми, серіали, аніме та все в хорошій якості! Зручне меню сайту, доступний пошук за категоріями або за назвою. Цей сайт задовольнить найпримхливішого кіномана. 

5. LeLang  – на сайті можна переглядати серіали, фільми і мультики, а також слухати аудіокниги англійською. Відео сортовані за рівнями, плюс доступні субтитри двома мовами. Окрім аудіо, на сайті можна також знайти поради для вивчення мови, а також адаптовані книги англійською мовою.

Недолік: багато реклами.
 

Топ-5 сайтів із англійськими фільмами


Ну й останнє дуже корисне посилання vse-subtitri.ru – тут не можна дивитись серіали, але можна завантажити субтитри багатьма мовами до чого завгодно і використовувати в різних цілях.

Всі зазначені вище сайти безкоштовні та не вимагають обов’язкової реєстрації.

 

Сподіваюся, низка рекомендацій та посилань змотивує вас додати ще більше English environment – мовного середовища у своє життя. А такі маленькі зміни вже зовсім скоро зроблять із вас гуру англійської мови!

Learn English with pleasure :)

 

Юлія Онуфрієць, викладач Грін Кантрі

Юлія Онуфрієць

Дата публікації: 24 листопада 2020