«Підручники з англійської — це застарілі вправи і діалоги, які ніколи не використаєш у реальному житті». Зізнаємося: ми самі не раз чули такі відгуки щодо деяких книг. Добре, що до побудови власної сучасної системи навчання підійшли відповідально, створивши цікаві й актуальні матеріали Підручники "24 Easy Steps" і  "Notes by GC": що всередині

Так народилися друковані та електронні підручники від Грін Кантрі, що проводять у світ реальної англійської, якою говорять у кожній країні Підручники "24 Easy Steps" і  "Notes by GC": що всередині, 2

Ми наповники підручники максимально інтерактивно. Тут не знайдеш нудних текстів чи нескінченних граматичних вправ — натомість теми представлені у вигляді різноманітних відео, аудіювань, ігор на запам’ятовування тощо.

Наповнення підручників, які використовують у Грін Кантрі для курсів «Комплексний», «Розмовний» і «Підготовка до НМТ» (частина курсу із загальної англійської) з нуля розробляє наш навчально-методичний відділ із урахуванням сучасних методик і міжнародних стандартів. Чарівниці англійської мови знаються на потребах та інтересах дітей, тож адаптують матеріал під них. Таким чином вивчення мови перетворюється на цікаве заняття Підручники "24 Easy Steps" і  "Notes by GC": що всередині, 3

Для підготовки до НМТ ми обираємо спеціально призначені для цього книги —  "Get 200", акцент у яких зроблено на проходження тем для майбутнього складання іспиту.

Розповімо детальніше про особливості інтерактивних підручників Грін Кантрі Підручники "24 Easy Steps" і  "Notes by GC": що всередині, 4
 

Як це працює

На уроці студенти використовують підручники у паперовому або PDF-форматі. Проте це далеко не все: аби заняття було цікавішим, вправи з них доповнюють завдання на інтерактивній платформі. 

Переважно це аудіо чи відео, які дитина може прослухати прямо під час уроку. Зазвичай такі матеріали вмикає викладач для всієї групи одразу, проте індивідуальний доступ дозволяє у будь-який момент повернутися для повторення.
 

Підручники "24 Easy Steps" і  "Notes by GC": що всередині, 5
 

Іншою важливою частиною навчального процесу є Self Study, яке студенти виконують замість домашньої роботи. 

Self Study створене не для практики вивченого, як ми звикли, а для підготовки. Саме тому його потрібно проходити перед заняттям. Усі теми Self Study прив’язані до матеріалу з підручника, тож у комплексі дають якісні та ґрунтовні знання.
 

Рівні та вік

Як і самі заняття у Грін Кантрі, підручники мають чітке розподілення за віком та рівнем студента (підхід "Age + Level”). Це означає, що наповнення кожного наступного підручника стає більш складним і ґрунтовним.

До прикладу, рівень Starter розрахований на учнів початкової школи, тож містить прості слова й теми, на які цікаво розмовляти дітям 6-7 років — емоції, ігри, тварини, члени родини тощо.

Завдання у таких підручниках спрямовані на правильну вимову, запам’ятовування лексики та використання базової граматики.
 

Підручники "24 Easy Steps" і  "Notes by GC": що всередині, 6

Спробувати Self Study для початківців можна за посиланням.
 

На вищих рівнях, до прикладу, від рівня Intermediate, матеріали значно відрізняються, адже призначені для старших дітей і підлітків. Навчальна програма побудована лише на актуальних темах, що регулярно оновлюються — онлайн-тренди, відомі особистості, подорожі та інші. 
 

Підручники "24 Easy Steps" і  "Notes by GC": що всередині, 7

Переглянути Self Study для вищого рівня можна тут.
 

Рубрики й наповнення 

У вивченні англійської важливий комплексний підхід, тож розділ підручника — це ціла система закономірностей. 

Ознайомлення із темою зазвичай розпочинається з Vocabulary, тобто нових слів.
 

Підручники "24 Easy Steps" і  "Notes by GC": що всередині, 8
 

Вивчену лексику студенти закріплюють вправами на відповідність, флеш-картками, прослуховуванням діалогів. Такі інтерактивні завдання допомагають краще запам’ятати написання слів та їхні значення.
 

Підручники "24 Easy Steps" і  "Notes by GC": що всередині, 9
 

Завдяки перегляду відео й читанню текстів студенти вчаться розуміти і використовувати вивчене в контексті.
 

Підручники "24 Easy Steps" і  "Notes by GC": що всередині, 10


Мова — це, в першу чергу, про комунікацію, тож діти залучені до обговорення й висловлення своїх думок. Такий підхід допомагає і попрактикувати навички говоріння, і використати нові слова самостійно.
 

Підручники "24 Easy Steps" і  "Notes by GC": що всередині, 11

 

Інтерес до навчання — запорука хорошого результату. І його ми досягаємо за допомогою якісних матеріалів та сучасного підходу. 

Запрошуємо спробувати у новому навчальному році! Підручники "24 Easy Steps" і  "Notes by GC": що всередині, 12


Курси Green Country (кнопка)

Дата публікації: 13 серпня 2024