«І чужому научайтесь, і свого не цурайтесь». Пам’ятаєте такий вислів? Ми — так, і активно спираємося на нього, при організації освітнього процесу. 

Вивчення англійської — праця довга та кропітка, тому неабияк важливо, щоб вона була в задоволення. Тож, аби дитина охоче та вправно вела обговорення на занятті, ми приділяємо чимало уваги саме актуальності матеріалів. 

Серед таких — теми про життя українських зірок, туристичні місця України, цікаві факти про локальний бізнес. Усе це не лише заохочує, а і прищеплює повагу та інтерес до державного й рідного.
 

Як навчаються діти у Грін Кантрі

Основою навчання є власні підручники у друкованому чи електронному форматі, що відповідають рівню студента. Вони містять 20 типів інтерактивних завдань, аудіо- та відео-матеріали, а також вправи Self Study, які дитина виконує як підготовку до уроку.

Ми за комплексний підхід, тож кожна тема має свою мету — відпрацювання навичок аудіювання чи читання, вивчення лексики або граматики. Отже, навіть найцікавіше та найбурхливіше обговорення дасть свої результати.

 

Що у підручниках Грін Кантрі: селебріті, бізнесмени, івенти

То якою є українська складова в англійських підручниках? Поглянемо наочно:

1. Говоримо про Україну. Уроки курсу на рівнях 10+ та 11+ побудовані за методикою предметно-мовного інтегрованого навчання. Простими словами, студенти говорять іноземною мовою про те, що їх оточує.

Отже, під час цих занять вони дізнаються про Україну, її традиції, кухню та туристичні місця. 


Теми уроків з англійської в українському контексті (ілюстрація)


2. Обговорюємо український бізнес. І для цього не обов’язково мати високий рівень англійської Український контекст у підручниках з англійської

До прикладу, завдання на рівні B1.2 (середній), що побудоване на основі аудіо про Grammarly — сервіс, створений українцями. Та текст про український бренд одягу Sleeper, розрахований на початківців.
 

Уроки англійської в Грін Кантрі, присвячені українському бізнесу (колаж)

 

3. Дізнаємося більше про українських зірок. Студенти вчать граматику та лексику через цікаві тексти й аудіо про життя улюблених селебріті, таких, як тревел-блогер Антон Птушкін, тенісистка Еліна Світоліна, співачка та сонграйтерка Джері Хейл тощо.

І, звичайно, обговорюють. Відповідають на питання, висловлюють власну думку та діляться враженнями від почутого або прочитаного.
 

Уроки англійської в Грін Кантрі, присвячені українським селебрітіз (колаж)

 

4. Не забуваємо про благодійність. Транслювати значущість благодійності в наших реаліях — надважливо. Проте ще краще — показати дітям, що волонтерство може бути цікавим та різноманітним. Для цього ми охоплюємо теми найяскравіших благодійних заходів в Україні — «Пробіг під Каштанами», або ж "Chestnut run", діяльність фонду "Tabletochki" тощо.

 

Уроки англійської в Грін Кантрі, присвячені благодійності (колаж)
 

Окрім безумовного покращення рівня англійської, ми спрямовуємо навчання на розвиток навичок комунікації та соціалізацію студентів. Тож запрошуємо спробувати Український контекст у підручниках з англійської, 2

Набір на осінній семестр триває, а це означає, що ви встигаєте обрати зручний розклад та групу з найбільшої кількості варіантів.

 

Дізнатися більше (кнопка)

 

Дата публікації: 12 липня 2024