Мультфільми приємні та цікаві не лише для дітей, дорослі теж із задоволенням переглядають анімаційні фільми, щоб знову відчути по-справжньому дух Різдва, Нового року та інших зимових свят. Ми підібрали для Вас добрі та душевні мультфільми, які створять чудовий настрій та приємну атмосферу. Вони ідеально підійдуть для перегляду в Новорічну ніч або ж у той момент, коли Ви захочете відчути тепло новорічної казки. 


Shrek the Halls, 2007
Який же Новий рік без зеленого велетня! Правда, він збирається зустріти Різдво з родиною, але це не настільки важливо. Головне, щоб друзі не завадили. Чи судилося збутися планам забавного монстра, і завжди дружба йде на користь – дивіться і веселіться від душі.

Підбірка різдвяних мультфільмів англійською. Викладачі Грін Кантрі рекомендують

Merry Madagascar, 2009
Події відбуваються у проміжку між двома першими частинами пригодницького мультфільму «Мадагаскар». Компанія добрих приятелів несподівано для себе сплутала всі плани великого чарівника Санта Клауса. 
І от Санта Клаус терпить незаплановане крах. Він опиняється на території острова Мадагаскару. Найжахливіше, що в результаті випадкового падіння чарівник втрачає пам'ять. А це серйозна проблема.

Підбірка різдвяних мультфільмів англійською. Викладачі Грін Кантрі рекомендують, 2

Ice Age: A Mammoth Christmas, 2011
Бешкетник Сід іде на Північний полюс просити вибачення у Санти. Причиною цього стало руйнування лінивцем різдвяного каменю. Звісно, і на Північному полюсі Сід встиг нашкодити, але Менні з друзями все виправлять заради Різдва у всьому світі.

Підбірка різдвяних мультфільмів англійською. Викладачі Грін Кантрі рекомендують, 3

Rise of the Guardians, 2012
Пригодницький мультфільм у жанрі фентезі для всієї родини. І дорослі, і діти бачать сни, іноді добрі, іноді не дуже. Виявляється, за якістю сновидінь стежать чарівники. А що буде якщо зло переможе над добром? Або все-таки нічні казки не зникнуть?

Підбірка різдвяних мультфільмів англійською. Викладачі Грін Кантрі рекомендують, 4

Frozen, 2013
Ви вірите в давні передбачення? Якщо вони починають збуватися, то Різдво може і не наступити. Але відважні герої не можуть цього допустити. Хвацько закручений сюжет, повний магії і пригод, тримає в напрузі до останньої хвилини.

Підбірка різдвяних мультфільмів англійською. Викладачі Грін Кантрі рекомендують, 5

The Naughty List, 2013
Двоє молодих ельфів, "Зима" та "Сніжинка", не можуть дотримуватися правил і схильні до крадіжок. Але після руйнування офіційної ялинки Північного полюса, двоє ельфів-братів разом з непокірним північним оленем Спарком виявляються у страшному Naughty List. Вони змушені виконувати добрі завдання, такі як миття вікон, прибирання ванної кімнати та багато іншого. Але вони усе роблять наперекір. Тепер, коли лічені години залишаються до Різдва, вони єдині можуть врятувати Різдво.
Підбірка різдвяних мультфільмів англійською. Викладачі Грін Кантрі рекомендують, 6

Rudolph the Red-Nosed Reindeer, 2013
Жила-була на Північному Полюсі оленяча сім'я. І ось одного разу у них народився оленя. Все б було добре, тільки от був у цього оленя червоний ніс, з-за якого нещасного Рудольфа дражнили інші олені і сміялися над ним. В один хуртовинну святвечір самому Санта-Клаусу потрібна допомога...

Підбірка різдвяних мультфільмів англійською. Викладачі Грін Кантрі рекомендують, 7

Frozen in Time, 2014
Іноді нам хочеться прискорити плин часу, а іноді – уповільнити або просто зупинити. Героям захоплюючого мультфільму трюк вдався. Дивіться, що з цього вийшло і не потрапити в подібну пастку. Перед Різдвом всяке трапляється.

Підбірка різдвяних мультфільмів англійською. Викладачі Грін Кантрі рекомендують, 8

Snowtime, 2015
Геть зимову нудьгу! Дивіться барвистий повнометражний мультфільм і вирушайте грати в сніжки. Адже зовсім неважливо визначиться в кінці вашої веселої битви переможець. Головне – отримати розрядку і насолодитися процесом.

Підбірка різдвяних мультфільмів англійською. Викладачі Грін Кантрі рекомендують, 9

Saving Santa, 2015
Санта Клаус не може впоратися самотужки з купою важливих справ. А його помічники-ельфи не завжди відповідально ставляться до своїх обов'язків. Принаймні, один з них – Бернард. Але цей недбалий авантюрист – міцний горішок. Дивіться і смійтеся від душі.
Отже, перед вами добірка чарівних історій для дітей і дорослих. Проведіть кілька вечорів разом зі своїми рідними за переглядом захоплюючих анімаційних казок, і диво обов'язково станеться.

Підбірка різдвяних мультфільмів англійською. Викладачі Грін Кантрі рекомендують, 10

 

Дата публікації: 27 грудня 2017