Англійська сьогодні – необхідність! І це особливо стосується діток. Щоб дітям було навчатися цікаво та в задоволення, то потрібно знайти підхід! Навчання за допомогою мультфільмів – один зі шляхів, який поєднує продуктивність із задоволенням!

Мультики англійською для дітей

Ми підібрали для вас ТОП-5 найякісніших та найцікавіших мультсеріалів для вивчення англійської.

Appu – the Yogic Elephant

Події в цьому мультсеріалі розгортаються навколо слона-дитинчати, якого звати Аппу, його подружки Ніну та її собачки Тигра.

Appu – the Yogic Elephant

Разом вони досліджують навколишній світ, потрапляють в цікаві пригоди та займаються йогою. Аппу відкриває в собі суперздібності та помалу вчиться використовувати їх, щоб робити добро.

Подивитись можна тут.

Caillou

Розвивальний мультсеріал про хлопчика Каю, що не лише сприяє навикам англійської, а і навчить хорошій поведінці загалом!

Каю живе зі своїми батьками, рідною сестричкою і улюбленою кішкою. І хоча хлопчик ще маленький і несвідомий, він часом може когось образити або зробити якусь шкоду, сам того не усвідомлюючи. Проте батьки Каю вміють пояснити сину, чому погано поводитись не слід. Каю завжди визнає свою вину і більше такого не повторює.

Caillou

Із кожним днем Каю пізнає все більше про навколишній світ і спішить поділитись своїм відкриттям зі всіма, включаючи глядача.

Цей мультсеріал можуть дивитись не лише діти, а і дорослі, оскільки тут ви знайдете багато порад з приводу виховання дитини!

Подивитись можна тут.

Curious George

«Цікавий Джордж» – американський пригодницький анімаційний фільм, створений за сценарієм Маргарет Рей, Кена Кауфмана і Майка Уерба, справив велике враження не тільки на дитячу публіку, а й на дорослу. Незрівнянна мавпочка на прізвисько Джордж дуже любить незабутні пригоди.

Curious George

Мультфільм «Цікавий Джордж» є не просто цікавим, а і повчальним. Він вчить вірити в справжню дружбу, не кидати в біді справжніх друзів, не залишатися байдужим до своїх близьких. Джордж чудово справляється з цією роллю, тому його персонаж викликає у всіх лише позитивні емоції.

Подивитись можна тут.

The Fixies

«Фіксики» – це мультсеріал про загадкових маленьких чоловічків, які ремонтують всю нашу техніку. Фіксики живуть в середині технічних пристроїв, і щойно виникає поломка – вони одразу спішать відремонтувати предмет.

The Fixies

У мультику презентовано 9 фіксиків. Вони також створюють сім’ї, відчувають, як і люди, емоції. Один з головних героїв мультфільму – хлопчик, якого звати Том Томас. Власне, в домі цього хлопчика поселились фіксики.

Цей мультсеріал завоює увагу ваших дітей не лише цікавими героями та сюжетом, а і поясненням різноманітних процесів та станів!

Подивитись можна тут.

Fireman Sam

Британський мультсеріал, про пожежника Сема, який завжди радий прийти на допомогу. Головний герой живе в невеликому містечку, в якому постійно відбуваються різноманітні надзвичайні ситуації. Сем постійно рятує людські життя, майно городян і саме місто від чергових пригод, крім цього, він справжній лідер і завжди допоможе слушною порадою.

Fireman Sam

Мультсеріал не лише показує смішні та захопливі історії, а й вчить, як не допустити спалахів і як правильно поводитися в надзвичайних ситуаціях.

Подивитись можна тут.

 

Яна Думін, викладач Грін Кантрі

Дата публікації: 6 серпня 2019