На землі живуть діти світлі, як янголи.                               інтервю провела Ірина Андрощук, викладач ГК

Особливі студенти: Софія Регеша

Вони без крил, німбу та пір’їнок, але таки щось їх видає (небесна канцелярія  погано замаскувала). Душі таких діток світлі, слова щирі, а голоси карамельні. Зустріч з ними налаштовує на позитив, творчість та добро. Я завжди кажу, що Всевишній поцілував талановитих дітей у чоло, міцно-міцно обійняв і обдарував талантом...
Для того, щоб обдаровані  діти через силу й міць свого таланту змогли розтопити лід у холодних серцях дорослих. Ми, дорослі, полюбляємо вимкнути світло й сидіти в темному приміщені, (пробачте, маю поправку, ми ще полюбляємо скаржитися, «Чому тут так темно і хто посмів вимкнути світло?») Діти ціловані в чоло запалюють світло, перевертають все всередині, розтоплюють лід, несуть весну, радість, світло й сонце. 
Секрет  в тому, що вони наповнені любов’ю, я не знаю чи це батьки їм передали  стільки тої любові, що вони готові з нею ділитися й нести її кожному  хто потребує, чи до сих пір вони зберегли щирість  й теплоту Господнього дотику.  Моя розповідь про Софію Регешу  -  дівчину яка бачить та співає серцем. Її голос перевертає усе всередині , голос, що не залишає байдужих, але що казати слухайте, слухайте серцем.
 
Софія Регеша  – учениця 7-го  класу 100-го ліцею. Софія займається великим тенісом, кінним спортом та роликами. Відвідала Грецію, Чехію, Францію, Австрію, Німеччину. Дуже хоче з’їздити до Британіії та США. Полюбляє фільми і книги жанру хорор  та фентезі. Завжди заспіває, якщо її попросити. Почувши знайому мелодію - відразу потрапляє в полон музики і її неможливо зупинити.  
 
 
Особливі студенти: Софія Регеша, 2
 
 
А. Софія, як ти встигаєш поєднувати  та займатися усіма видами спорту ?
С. Кіним спортом займаюся  лише літом, тенісом займаюся завжди (кожного вівторка та чеверга  з 18.00 до 19.00 і приїзджаю додому дуже стомлена). Роликами займатися  я трохи припинила, бо зараз початок нового семестру в школі.
 
А. Який вид спорту ти любиш найбільше?
С. Найбільше люблю кінний спорт. Я не уявляю своє життя без коней, це мої найулюбленіші тварини. Мені здається, що вони навіть краще іноді розуміють мене ніж люди й коні більш чутливі. Мого коника звати Сірий, ім’я пішло від біло-сірого окрасу.
 
Особливі студенти: Софія Регеша, 3
 
 
А. Який твій улюблений предмет у школі та  у якій сфері хочеш себе реалізувати в майбутньому?
C. Я хочу працювати в IT сфері. Зараз це дуже модно й прибутково. З мамою нещодавно була  на конференції  Microsoft і  дуже захотіла працювати  в майбутньому в цій сфері. Улюблений предмет - англійська.
 
А. Як давно ти дізналася про школу англійської мови  Green  Country?
С. Це вже 2-й рік як я навчаюся в Green  Country, раніше я навчалася у Єлизавети Фіялковської, зараз я навчаюся в групі Інни Авдоніної.  Вже не раз була в англомовних таборах Green  Country. 
 
А. Розкажи про свої враження.
С. Вперше я поїхала в табір  влітку минулого року в Карпати. Поїхали дуже великою компанією,  я поїхала з мамою й жила постійно з нею. Все  було круто, але  хотілося більше часу проводити  з однолітками.  Враження незабутні, бо мали кожного дня багато занять, гуляли й насолоджувалися прекрасними краєвидами. Потім  поїхали в табір з тобою та з Аліною Коршуновою. Останній раз ми їздили з Марією Ольховик  та з Аліною Коршуновою. Було незабутньо. Ми ходили у Львівську майстерню шоколаду, й самостійно робили цукерки. В Тернополі були на фотосесії у просто геніального фотографа Олега Гевка, фотосесія була в українському стилі. Дуже-дуже чекаю наступного табору. 
 
 
Особливі студенти: Софія Регеша, 4
 
 
А. Що можеш побажати учням  школи англійської мови  Green Country?
С. Щоб завжди слухалися вчителів, щоб старанно виконували домашнє завдання, якщо не прийшли на урок, щоб заходили на домашку онлайн та дивилися, що задав додому викладач  й щоб не малювали книжки.
 
А. Що для тебе найголовніше в житті?
С. Сім’я, моє навчання, мої гуртки, я до них настільки звикла, що я навіть і не знаю, що я буду робити коли в мене їх не буде. І  якщо говорити про майбутнє то це, мабуть,  моя майбутня  професія.
 
А. Що ти любиш робити?
С. Люблю посидіти на кухні  біля батареї в  теплій ковдрі з чаєм, подивитися хороший американський серіал, для мене дуже важливі сімейні цінності, я часто проводжу час зі своєю сім’єю, ми разом гуляємо, можемо просто сісти на кухні й поговорити, любимо разом щось робити.
 
А. Який подарунок запам’ятався на все життя?
C. Коли мені було 10 років приїхав тато з величезним пакетом, дістає той пакет, а там багато пакетів різних, раптом  коробка від взуття, а в ній ще одна коробка, я тоді вже втомилася всі ті коробки відкривати й нарешті маленька коробка  й там був iPhone 4, про який я тоді мріяла.
 
А. Знаю було недавно у тебе день народження, чим тебе порадували цього разу?
С. Мені подарували багато радості, дідусі й бабусі подарували грошенята, а мама подарувала новий телефон, але вона вручила подарунок у дуже незвичайний спосіб. Прокидаюся я вранці, все ліжко та вся підлога в повітряних кульках, мама стоїть з моїм старим телефоном та телефонує й щось дзвенить у мене під подушкою, я здивовано дивлюся на маму, думаю собі, що трапилося й чому мама посміхається, в руках в мами мій телефон, але щось дзвенить, дивлюся оууу, новий телефон. 
 
А. Яка мама креативна) Софійка, в свою чергу дякую тобі за розмову, це велике щастя  знати таку талановиту дівчинку. Бажаю тобі та твоїй сім’ї успіхів в усіх починаннях, натхнення, миру та здоров’я. 
 
Особливі студенти: Софія Регеша, 5
Дата публікації: 8 лютого 2015