Сучасний світ потребує постійного розвитку та вдосконалення. Green Country - саме та школа, яка приймає виклик сучасності. Цього року ми оновили для кожної дитини особисті кабінети, які надають велику кількість переваг для вас та вашої дитини. Тепер для того, щоб зареєструватися на табір або свято Миколая, дізнатися розклад або бали, вам потрібно лише зайти в особистий кабінет "My Green Country".
 
Що потрібно зробити:

1. На сайті Грін Кантрі відшукати кнопку: "My Green Country" або ж просто перейти сюди.

My Green Country

2. Ввести номер телефону дитини  (або той, що ви вказували при реєстрації), на цьому етапі система також запитає вас, чи раптом ви не робот, і при потребі пересвідчиться в цьому.

Вхід в особистий кабінет My Green Country
- а далі, якщо ви вже навчаєтесь в Грін Кантрі, гортайте до пункут №11. Якщо ви ще не навчаєтесь у нас, продовжуємо!

3. Наша система запропонує вам зареєструватись та пройти онлайн-тест. Погоджуйтесь:) Це займе у вас близько 15-20 хв (залежно від віку та рівня англійської дитини).Пройти тест у Грін Кантрі

4. Крок 1 - це реєстрація у системі. Тут необхідно ввести контактні дані дитини та одного із представників дитини, дату народження і клас у школі.

Реєстрація в My Green Country

5. Далі на номер телефону ДИТИНИ прийде код підтвердження. Зазвичай це займає декілька секунд, проте швидкість отримання залежить від вашого мобільного оператора.

Код підтвердження для реєстрації в особистому кабінеті Грін Кантрі

 6. Після цього вам необхідно дати згоду на збір та обробку введених даних. Це все для того, щоб наша система підібрала вам найзручнішу групу та запропонувала потрібний тест.

Згода на обробку персональних даних

7. А далі - найвідповідальніший момент. Проходження тесту. Наполегливо просимо, щоб дитина проходила тест САМОСТІЙНО, адже будь-яка допомога спотворює результат тестування і тоді наша платформа запропонує не ту групу і дитині буде заважко/залегко. Не кидаємо тут скрін, бо тест різний у кожного рівня, щоб ви раптом не подумали, що у вас щось не те. Там буде саме те, що потрібно:)

8. Тепер вам треба прочитати наш договір публічної оферти та прийняти його! Обов'язково! Якщо не погодитесь - система не запропонує вам групи:(

Договір публічної оферти

9. Після проходження тесту у вас з'явиться ваш рівень. І розписані ваші наступні кроки. Ідіть крок за кроком. А ще, не забудьте переглянути відео внизу. Побачите там як виглядають наші філії та які круті у нас заняття!)

П.С. Проходження тесту - не означає, що ви вже студент Грін Кантрі. Так, ви вже є у нашій системі, проте вам тепер потрібно обрати зручний для вас курс та розклад.

Онлайн-кабінет студента Грін Кантрі

10. Далі - вибір курсу та групи. Про курси можете почитати тут,  також вкажіть місто, у якому хочете навчатись. Наша система запропонує ЛИШЕ ті групи, які підходять визначеному рівню та віку вашої дитини. Ви побачите "Основні групи" та "Резерв".

Реєстрація на курс у Грін Кантрі

"Основні групи" означає, що тут 100% є місце для вас (бо у нас максимум 10 дітей у групі). Можете сміливо обирати таку групу! Далі на номер телефону представника дитини прийде смс із таким змістом: "Внесіть 1000грн протягом 3 діб для збереження місця у групі". Поспішіть з оплатою, бо якщо не встигнете - наша система перенесе вас у резерв після закінчення цього терміну.

"Резерв" означає, що ліміт кількості дітей вже перевищено, тому ви залишитесь у додатковому складі. У разі, якщо хтось із основного складу групи не сплатить 1000грн протягом 3 діб, наша система автоматично внесе вас в основний склад і ви отримаєте смс із інформацією про оплату 1000грн.

11. Ви в основному складі групи, отже тепер ваша дитина - студент Грін Кантрі! А це відкриває для неї доступ до усього крутого контенту в онлайн-підручнику та Self Study.

Онлайн-кабінет студента Грін Кантрі

12. Тут ви також знайдете усю інформацію про курс (дату початку, вихідні протягом семестру, ім'я вчителя) та свою успішність (результати тестів та пропущенні заняття) у розділі "Успішність та інформація про курс". А ще тут можна змінити групу, якщо у вас раптом змінився розклад, чи ви переїхали в інше місто:)

Інформація про навчання - в My Green Country

13. А тепер трохи детальніше про Self Study. Це не домашка, яку виконують після заняття. Це урок "самонавчання", завдяки якому дитина готується до того, що буде відбуватись на занятті. Зазвичай це відео/ аудіо матеріали які пояснюють граматичні правила чи подають нову лексику. Така концепція навчання має багато переваг над "лекційною", можете почитати про неї тут. Тобто, якщо у вас завтра перше заняття - підготуйтесь до нього із Self Study 1. Якщо завтра четверте - готуйте Self-Study 4. 

Self Study - не домашні завдання, а уроки самонавчання

Кнопки типу 'Lesson 2' - це матеріали із заняття. Якщо ви пропустили заняття №2 - зробіть вправи та спробуйте розібратись самостійно.

14. У разі, якщо ви пропустили більше, ніж 2 заняття і вам незрозумілий новий матеріал - маєте змогу зареєструватись на онлайн-консультацію із викладачем по Skype. Зробіть це у розділі "Додаткові заняття та події". Там само зможете реєструватись на свято Миколая або День народження Грін Кантрі. 

Онлайн-консультації в Грін Кантрі
 

Тепер всі необхідні дані у вас під рукою;)  Менше витраченого часу – більше детальної інформації! Рвемось у мабутнє разом з My GC!

Дата публікації: 28 листопада 2017