Навчальний рік принесе грінкантрівцям приємні зміни — оновлений особистий кабінет, що стане простором комфортного навчання У новий семестр із новою платформою: особистий кабінет для студентів Грін Кантрі та батьків 

Довгий аналіз відгуків, понад рік розробки, і от, вже у вересні ми готові представити два унікальних кабінети — для студентів та їхніх батьків — простір, де кожен знайде цікаве та потрібне для себе. 
 

Керівниця школи Наталя Лотоцька-Гевко розповідає: Наталя Лотоцька-Гевко (фото)

 

«Нам дуже хочеться дати нашим клієнтам найкращий досвід на кожному етапі взаємодії. 

Ми всі захоплюємося цифровими рішеннями Нової Пошти, Укрзалізниці, Monobank чи Uklon. Але на нашому ринку шкіл англійської мови чогось настільки ж зручного й інтуїтивного ми ще не зустрічали.

Саме тому ми всією командою занурилися у процес: цілий рік дискутували, малювали, створювали й безліч разів переробляли. Все, аби студенти хотіли щоденно вчити ту англійську У новий семестр із новою платформою: особистий кабінет для студентів Грін Кантрі та батьків, 2».

Що ми підготували для студентів

Учнівський кабінет — платформа для навчання і саморозвитку. Оновлена версія стала більш інтерактивною, автоматизованою та зручною.

Розповімо про все по черзі У новий семестр із новою платформою: особистий кабінет для студентів Грін Кантрі та батьків, 3
 


Навігація навчальною платформою

Тепер усі необхідні матеріали, як уроки, Self Study, тестування, розташовані в одному місці. Більше того, система сама нагадує, що і коли варто зробити.

На головній сторінці оновленого кабінету студенти одразу бачать номер наступного заняття та відповідне Self Study, яке потрібно підготувати. Тепер жодних хвилювань про дедлайни чи пошук потрібної теми У новий семестр із новою платформою: особистий кабінет для студентів Грін Кантрі та батьків, 4

 


Особистий кабінет студента Green Country (скріншот) 


 

Трекінг успішності

Далі учні знайдуть перелік із прогресу, тестів і сертифікатів. Ми оновили кожен із цих розділів, тож розгляньмо їх детальніше. 
 

Особистий кабінет студента Green Country (скріншот)


У розділі «Мій прогрес» з’явилося більше даних, які допоможуть проаналізувати успішність навчання.

Відтепер доступна детальна статистика окремо у кожному блоці тем, які проходять на курсі: вона ґрунтовно аналізує правильність і повноту виконання завдань та відсотково показує, як добре дитина впоралася із граматикою, лексикою та іншими аспектами мови.

Кількість відвіданих уроків і зроблених Self Study також відображається як частина прогресу.
 

Особистий кабінет студента Green Country (скріншот)

 

Розділ «Тести й результати» тепер поділений на три вкладки — активні, виконані та протерміновані тести. Активні містять усю інформацію про тестування — його вид, кількість можливих спроб, дедлайн і максимальний бал. Після проходження тест переміщується у вкладку «виконані» і відображає проаналізований результат.

Для протермінованих тестів з’явився окремий простір. Однією з нових функцій стане можливість поновити доступ до тестування, якщо дитина не встигла його виконати. Отже, контролювати терміни виконання робіт тепер ще комфортніше У новий семестр із новою платформою: особистий кабінет для студентів Грін Кантрі та батьків, 5

 

Особистий кабінет студента Green Country (скріншот)


У «Моїх сертифікатах» дитина знайде всю історію навчання у хронологічному порядку. Історія показує пройдені курси, успішність їх проходження і вид занять. Всі ці дані можна завантажити у вигляді сертифіката про завершення курсу.

 

Особистий кабінет студента Green Country (скріншот)

 

Органайзер

Самостійно контролювати свій графік дитині стане ще зручніше, адже ми зібрали та систематизували всю інформацію про розклад групи, вихідні дні та пропущені заняття. Тепер ці дані більш структуровані та подані у вигляді календаря.

Крім того, у цьому розділі можна переглянути розгорнуту інформацію про курс, групу та рівень.
 

Особистий кабінет студента Green Country (скріншот)
 

Запис на відпрацювання чи перенесення заняття тепер автоматизовані. Ця можливість значно спростить і пришвидшить комунікацію. Вибрати зручний час для уроку можна прямо в кабінеті, натиснувши на відповідну кнопку. Це оперативно, легко і не потребує залучення менеджера.

 

Особистий кабінет студента Green Country (скріншот)


Простір мотивації

Cторінка, присвячена кантрикам — своєрідна імітація справжнього «дорослого» банківського акаунту з балансом, історією нарахувань і списань зароблених коштів. В оновленій версії вона містить інформацію про те, як кантрики заробити і куди їх витратити.

Система мотивації Грін Кантрі вчить дітей самостійно розпоряджатися коштами, тож сприяє розвитку відповідальності та фінансової грамотності. 
 

Особистий кабінет студента Green Country (скріншот)

 

Кабінет представника

Усі питання щодо організації навчання, потрібні для батьків, ми зібрали в окремому кабінеті. Аби організаційні питання не відволікали студентів під час навчального процесу У новий семестр із новою платформою: особистий кабінет для студентів Грін Кантрі та батьків, 6

Що з’явилося у кабінеті представника студента?

 

Організаційні моменти

Можливість залишити заявку на продовження навчання, табори, зміну графіку навчання; інформація про додаткові події; посилання на телеграм-канал курсу; кнопки швидкого зв’язку із менеджерами через дзвінок чи месенджер.

Крім того, для зручності вгорі ми винесли параметри, які можуть зацікавити батьків у першу чергу — відповіді на поширені запитання, договір, інформація про способи оплати та рівні англійської за міжнародною системою CEFR, за якими дитина вивчає мову в Грін Кантрі. 

А всю детальну та розгорнуту інформацію про навчання можна знайти в окремому розділі «Батьківські збори» У новий семестр із новою платформою: особистий кабінет для студентів Грін Кантрі та батьків, 7

 

Зручний запис на відпрацювання

У батьківському кабінеті також доступна можливість оперативно і без залучення менеджера перенести урок чи записатися на відпрацювання пропущених тем. Це те, що полегшить навчальний процес під час можливих блекаутів або раптової зміни планів У новий семестр із новою платформою: особистий кабінет для студентів Грін Кантрі та батьків, 8


Особистий кабінет представника студента Green Country (скріншот)

 

Прогрес та успішність

На головній сторінці система відображає аналіз прогресу дитини — вказує, де вона зробила помилки, де дала правильну відповідь, і, відповідно, на який аспект мови варто звернути більше уваги. Загальний прогрес показує відвідуваність у вигляді календаря, кількість виконаних Self Study та тестів.

Нижче розташована кнопка «Успішність», яка ще детальніше аналізує кожен виконаний блок завдань.

Ця функція — не про контроль, а про підтримку. Усе, аби батьки могли допомогти дитині, нагадати чи зорієнтувати. І, звичайно, похвалити за успіхи У новий семестр із новою платформою: особистий кабінет для студентів Грін Кантрі та батьків, 9

 

Особистий кабінет представника студента Green Country (скріншот)

 

Програма лояльності

Ми дбаємо, аби наша програма лояльності була зрозумілою і доступною, тож зібрали всі можливості додаткових бонусів і знижок у кабінеті представника.

 

Особистий кабінет представника студента Green Country (скріншот)
 

  • Реферальні бонуси: ми даруємо 1000 грн знижки за кожного друга, який навчатиметься у Грін Кантрі за вашими рекомендаціями. Більш того, друзі теж отримають по 1000 грн, а кількість запрошень необмежена!

  • Знижки на проходження другого курсу, пропозиції для великих сімей і батьків у ЗСУ.

  • Кешбек у сумі 400, 500 чи 600 грн на наступні навчальні програми після завершення курсу.
     

Ми піклуємося про винагороду за рекомендацію Грін Кантрі друзям і прагнемо, аби батьки накопичували бонуси за кожен семестр навчання дитини У новий семестр із новою платформою: особистий кабінет для студентів Грін Кантрі та батьків, 10
 

Історія навчання 

Містить сертифікати за пройдені курси та інформацію про рівні англійської. Тепер у вільну хвилинку можна переглянути пройдений шлях своєї дитини та пишатися нею ще більше У новий семестр із новою платформою: особистий кабінет для студентів Грін Кантрі та батьків, 11
 

Особистий кабінет представника студента Green Country (скріншот)

 

Оглядаємося назад і захоплюємося кожною зміною, що чекає на вас і вашу дитину в особистих кабінетах.

Ми впевнені: сучасний підхід не лише поліпшить комунікацію, а й стане місцем корисного дозвілля для дитини. Адже Грін Кантрі — це не лише про якісну освіту, а й про комфортне середовище для розвитку майбутнього покоління У новий семестр із новою платформою: особистий кабінет для студентів Грін Кантрі та батьків, 12

Запрошуємо спробувати у новому семестрі У новий семестр із новою платформою: особистий кабінет для студентів Грін Кантрі та батьків, 13
 

Зареєструвати дитину (кнопка)

 

Дата публікації: 16 серпня 2024