Із приходом диджиталізації освіту вже не вмістиш в один підручник чи шкільну парту. Навчання стало сукупністю різних аспектів, що лише в комплексі дають результат.

Багато хто обурюється, що діти почали сприймати інформацію лише через екран. Проте що, як перетворити це на перевагу?

Саме так зробили ми, створивши особистий кабінет студента для кожного грінкантрівця.

 

Що таке особистий кабінет та з чого він складається?

Особистий кабінет — це власний простір студента, де зібрана вся необхідна інформація для навчання. 

Особистий кабінет: англійська у ґаджеті Погляньмо на основну сторінку: тут дитина може побачити свій рівень англійської, зароблені «кантрики» та назву курсу, який проходить.
 

Особистий кабінет студента школи англійської Грін Кантрі (скріншот)
 

Нижче — доступ до онлайн-підручників і Self Study, що необхідно проходити перед заняттям. Зокрема, така підготовка повністю замінює домашнє завдання. Комфорт студентів — наш пріоритет, тож ми попіклувалися про те, аби всі матеріали були в одному місці Особистий кабінет: англійська у ґаджеті, 2

На цій же сторінці розташовано розклад занять, безплатні події, а також можливість оперативно поміняти групу, якщо графік дитини змінився.
 

Особистий кабінет: англійська у ґаджеті, 3 Далі — статистика. Сторінка, присвячена успішності дитини, підсумовує дані та дає змогу проаналізувати відвідуваність, продуктивність і фінальні результати навчання студента.


Особистий кабінет студента школи англійської Грін Кантрі (скріншот)
 

Особистий кабінет: англійська у ґаджеті, 4 Організаційні питання також можна вирішити через особистий кабінет. Для зручності батьків ми додали інформацію щодо реферальної програми, деталі стосовно оплати за курси, договір публічної оферти тощо.

 

Наша основна мета — забезпечити дітям сучасну та якісну освіту. Ми активно розвиваємося та не плануємо зупинятися на досягнутому. 

Запрошуємо переконатися в цьому особисто, спробувавши навчання у Грін Кантрі Особистий кабінет: англійська у ґаджеті, 5
 

Курси Грін Кантрі (кнопка)

 

Дата публікації: 18 липня 2024