Часто дитині потрібно вивчити англійську мову за допомогою додаткових уроків, але їй не вистачає часу після школи. Як правило, в наші дні школярі відвідують не одне додаткове заняття – їх може бути набагато більше: танці, плавання, акторська майстерність чи щось стосовно окремих предметів. Але де знайти час для мовних курсів, коли хочеться, щоб дитина вчила щось іще, крім шкільної програми? Але ж ми забуваємо про вихідні дні. Ми звикли вважати, що на вихідних не потрібно перевантажуватися роботою, а додаткові заняття лише погіршать ситуацію. Насправді курси англійської вихідного дня – це не нудні зобов'язання, а цікаве дозвілля. Перед тим як ознайомитися з нашими порадами щодо курсів на вихідні, прочитайте детальну інструкцію з вибору курсів англійської по вихідних.

Курси англійської вихідного дня: чи потрібно жертвувати вільними днями заради навчання?

Думати, що вивчення англійської у вихідні дні є нудною тратою вільного часу, не варто. Навпаки – вашій дитині потрібно вчитися в колі активних однолітків і з учителем, який зуміє перетворити урок на справжнє свято. Нові знайомства та веселощі забезпечено в разі вибору хорошої школи, яка готова створити потрібну атмосферу для дітей різного віку. Записавшись на курси англійської мови вихідного дня, ваша дитина буде вчитися за спеціальною програмою, яку розробили викладачі школи: це можуть бути групові прогулянки, похід у музей і різний інтерактив англійською мовою, під час якого вашій дитині не буде нудно і при цьому вона знайде нових друзів.

Курси англійської вихідного дня: чи потрібно жертвувати вільними днями заради навчання?

Англійська вихідного дня – прекрасний варіант для вашої дитини

Що можуть запропонувати курси вихідного дня з англійської мови?

  1. Уроки в інтерактивному режимі

Ігри й активне дозвілля під час уроку англійської допоможуть дитині забути про те, що вона вчиться. Вона буде запам'ятовувати всю інформацію та практикувати свої знання, при цьому весело проводячи час зі своїми однолітками. Такий метод практикується в усьому світі та є одним із найпродуктивніших.
 

  1. Розмовні клуби та різні заходи в цікавих місцях

Наприклад, це може бути музей, похід у кіно або будь-яке інше місце, яке дуже подобається дітям. Викладач буде поруч, а спілкування між ним і групою буде відбуватися винятково англійською. Така практика допоможе засвоїти матеріал набагато швидше.
 

  1. Курси англійської вихідного дня проводяться на основі цікавих і незвичайних розробок викладачів

Записавши свою дитину на курс, ви можете поцікавитися, яку методику використовуватимуть на курсах, і зрозуміти, чи підходить вам такий варіант. Зараз нескладно знайти школу, яка буде піклуватися про своїх учнів і прагнути залишити кращі враження про себе, створюючи нові програми для зручності у вивченні. Для дітей можна знайти безліч цікавих пропозицій: від вивчення англійської за допомогою додатків на смартфоні до поїздок за кордон.
 

Віддавши дитину на курси англійської мови по вихідних, ви даруєте їй не тільки нові знання, а й веселе дозвілля з новими друзями. Вихідні дні можуть бути продуктивними і позитивними, варто лише вибрати мовну школу, яка подарує вашим дітям кращі спогади та хороші результати в навчанні.

Дата публікації: 4 грудня 2019