Культури різних країн переплітаються, способи святкування розширюються. Нам з сімєю теж цікаво переймати цікав ідеї та традиції інших країн. Так у нашу сімю прийшла традиція Egg hunt, тобто полювання за крашанками. Правда, одними крашанками ми не обмежуємося, а використовуємо різні солодощі та подарунки. Ідея проста і досить відома: дорослі ховають у парку чи на подвірї дрібні подарунки, а діти мають їх шукати. Щороку наша сімя допридумує нові випробування. Наприклад, два роки тому діти просто бігали на подвірї, заглядаючи всюди і знаходячи солодощі. У минулому році діти отримували словесні підказки-загадки і так знаходили смакоту. Цьогоріч ми зробили фото-квест, про організацію якого я і розкажу.

Крок 1: закупити 10-20 дрібних сувенірчиків, шоколадок, підготувати писанки. Це важливий етап, бо без нього нічого не вийде :)

Egg hunt - Великодній фото-квест

Крок 2: заховати по закутках (у нашому випадку під деревами, в кущах, у квітах) "здобич". Ховаючи смакоту я робила фото кожної схованки зблизька, щоб Софії було не надто легко зрозуміти що це і де шукати :)

Egg hunt - Великодній фото-квест, 2

Крок 3: викликати малого "шерлока", почергово надсилаючи на вайбер фото-підказки.

Egg hunt - Великодній фото-квест, 3

Фінальний етап - надіслати фото з усіма захованими скарбами для звірки захованого та знайденого, бо раптом дебет з кредитом не зійдеться :) 

Egg hunt - Великодній фото-квест, 4

Дата публікації: 16 квітня 2017